benim kaynanam gibi varmış demek ki .
bende 9 aylık evliyim canım bende 2 sokak mesafedeyim eşim annesine düşkün baya . ilk aylarım hep orda geçti gece yarısı eve gelebiliyorduk anca .evi otel gibi kullanıyorduk . aynı senin gibi ben gitmezsem eşimde benim aileme gelmedi .aynı senin gibi kaynanam iş yaptırmadı çalışıyosun sen otur dedi. kaç kere kaynanama güzelce anlattım dalga geçti benimle filan
sonra ne oldu peki ? baktım bi özel anımız yok sürekli beraberiz gezmeye bile birlikte gidiyoruz filan. gitmedim eşimle çok tartışmalar yaşadık tabi ama umrumda olmadı alışmaları gerekiyordu.
kural koydum eşime de annesine de söyledim haftada bir kere geleceğiz onda da geç saate kadar oturmıycaz ben sabah erken kalkıyorum dedim. haftasonları izinli olduğumuz içinde eşimle başbaşa gezicez dedim.
kaynanam ne laflar saydı ne kötülükler yaptı bana. geliyorsun da bir iş mi yapıyorsun sanki yemeğini hazır önüne koyuyorum içtiğin çayını dolduruyorum daha neler neler dedi . üstelik bunca lafı neden saydı her akşam oraya gitmeyi kabul etmediğim için eşimle evliliğimi yaşamak istediğim için.
kavgalar tartışmalar harala gürele derken kötü gelin oldum kaynanamla aramız çok bozuldu ama sonuç olarak haftada bir kere gidiyoruz artık .
istediği kadar konuşsun kötü gelin yapsın beni ömrümü orda sürdürmek için evlenmedim kabul edebileceğim bir şey değildi. çok yıprandım eşimle çok kavgalarımız oldu ama.sende sakın taviz verme eşinle de kavga edeceksin yeri geldi mi bundan korkmana gerek yok yoksa ömür boyu orda evlilik sürdürürsün