Benim eski eşimin ailesi öyle idi ailedeki bütün kadınlar gözümün önünde aşalanıyor, hizmetçi muamelesi görüyor yinede gitmiyor adama göre kadın onun gördüğü gibi. Kendi anlatırdı annem de teyzelerimde, anneanne babaanne hepsi dayak yerlerdi ama yine de kocalarını sever bırakmazdı diye beni dövmediği için sukretmem için anlatıyor tabi
Yaptiklarim karşısında cirkefsin derdi sırf hakkını arıyorum diye
Kendi gördüklerini icselestirip doğrusu bu diyorlar bosanirken çok mükemmel ve harika adam olduğunu ileri sürerdi hem koruma kararı hem bosanma davası hem tazminat talep ettim adam şoka girdi .
Ailecek şoktalar. Dilerim benden sonra kendileri gibi birini bulup uğraşırlar.
Bir erkekte en önemli şey gerçekten zeka bunu da tecrübe ederek anlamış oldum. Beynini kullanmayı bilmeyen hiçbirşeyi bilmiyor
Iyi de neden surekli kk kv ile disari cikiyorsun anlamiyorum? Sozunu gecir esine. Ama kesinlikle kavga ederek sert bir dille degil senin ailen senin annen seklinde degil sakin sakin. Gonlunu alarak ne onun ne de ailesinin kalbini kirmadan. Ve esin seninle disari cikip vakit gecirmek istedinde de karsi cikma. Evinde aksam oturursun. Simdi gezmeyeceksin esinle de ne zaman gezeceksin.İçimden geçenleri yazmak istedim sadece..
Gerçekten çok yorgun hissediyorum kendimi..
Herkese yetişmeye çalışırken kendime yetişemiyorum..
Ne bunu anlayan eş, ne de anlayan aile..
Herkes dibinde olmamızı ister.
Yeni evliyim, evime bile doyamamışken, mesela bir pazar günü eşim dışarı çıkmak gezmeye gitmek istese fikir sorsa evde olmayı tercih ediyorum. Çünkü ne evime ne eşyalarıma ne düzene alışabildim.
O kadar aydır borcunu ödediğimiz eşyaların içinde bile oturamadık.
Evi otel gibi kullanıyoruz.
Ya misafirlikteyiz, ya misafir var .
Misafirlik dediğim anne baba.
Hastalıktan gebersem bile sokaktayız, daha önceki konularımdan bilen bilir, bir kere gitmemek için direttim adam düşman oldu.
Tatile gitmek istiyorum ama paraya da ihtiyacım var ev almayı düşünüyoruz daha doğrusu bunu ben düşünüyorum. Çünkü bu tarz şeyler eşimin umurunda değil. Bu sebeple iznimi kullanmak yerine parasını alabilmek için sabrediyorum.
Ama beyfendi başkalarının işleri için iznini kullanıyor.
Parasını vermiyorlar diyor ama o zaman yat evde dinlen dimi yada cumartesileri kullan çünkü ben izinliyim cumartesi.
Sosyal hayatım kalmadı.
Tüm sosyalliyim kayınvalide, kayınbaba , görümce falan filan.
Gezmeye gitsek hep peşimizde kuyruk.
Çözüm yok, sonuç yok ama 9 ayda nasıl yıprandım anlatamam.
Niye yazdın buraya ben napayım derseniz de içimi dökmek istedim sadece..
Gelişme: 22.sayfada..
ben o dilleri çoookk kez kullandım ama yok anacım yok malesef.Iyi de neden surekli kk kv ile disari cikiyorsun anlamiyorum? Sozunu gecir esine. Ama kesinlikle kavga ederek sert bir dille degil senin ailen senin annen seklinde degil sakin sakin. Gonlunu alarak ne onun ne de ailesinin kalbini kirmadan. Ve esin seninle disari cikip vakit gecirmek istedinde de karsi cikma. Evinde aksam oturursun. Simdi gezmeyeceksin esinle de ne zaman gezeceksin.
Bu kelimeyi bende dedim cidden.Ay ayni ben iste. Biz bu dertten muzdaripler bi dernek falan kuralim. Onceki sayfalarda da okudum ama malesef bu kocalarin durumu evlilik oncesi anlasilmiyor. Adam evlenince ana baba kiymetli oluyor. Elbet anadir babadir atadir ama ayri aile olamamak problem. Ben artik demiatim sen neden evlendin otursaydin annenle babanla yasasaydin diye.. bir gun pat diye patlicaz anlasilan.
Evlendigini kabul edemeyen es de eklenebilir :) yok bence bunun cozumu zaten cozulebilen aile bu kadar kati degildir eminim. Basta varsa vardir biseyler. Bu adamlar evlendikten sonra 180 derece donuyor. Kayinvalideler de oyle. Evlenmeden once gercek yuzunu gostermiyorlar cunku biliyorlar ki onlari kimse boyle kabul etmez!Bu kelimeyi bende dedim cidden.
Bazen oturur ülkem için düşünürüm neler yapabilirim, bu problemler nasıl çözülür diye
Çözüm bulamadığım şeyler;
1-Çocuk istismarı
2-Evladının evlendiğini kabul edemeyen anne - baba ( bu belki çözülebilir ama benim bulunduğum ailede çözülmüyor)
ama benim kv gerçekten bana göre çok iyi , yani bana iyi davranıyor, tüm mesele çok yalan konuşması ve sürekli dibinde istemesiEvlendigini kabul edemeyen es de eklenebilir :) yok bence bunun cozumu zaten cozulebilen aile bu kadar kati degildir eminim. Basta varsa vardir biseyler. Bu adamlar evlendikten sonra 180 derece donuyor. Kayinvalideler de oyle. Evlenmeden once gercek yuzunu gostermiyorlar cunku biliyorlar ki onlari kimse boyle kabul etmez!
Benim kayinvalidemde bana cok iyi ama arkamdan konusuyor oglunu dolduruyor. Yan yana gorsen bizi hayatta boyle demezsin :) insallah onlar da duzelir o zaman senin icin...ama benim kv gerçekten bana göre çok iyi , yani bana iyi davranıyor, tüm mesele çok yalan konuşması ve sürekli dibinde istemesi
Belki bizimkide öyle bilemiyorum, gözüm görmesin kulağım duymasın ne derse desin kanaatindeyim deBenim kayinvalidemde bana cok iyi ama arkamdan konusuyor oglunu dolduruyor. Yan yana gorsen bizi hayatta boyle demezsin :) insallah onlar da duzelir o zaman senin icin...
Bazilari o doldurusu oyle sinsi yapiyor ki mesela benimki sen haksiz cikiyosun...Belki bizimkide öyle bilemiyorum, gözüm görmesin kulağım duymasın ne derse desin kanaatindeyim de
eşimi de dolduruyorsa orda bir durrr derler adama
Aynen öyle napalım biz ölek miBazilari o doldurusu oyle sinsi yapiyor ki mesela benimki sen haksiz cikiyosun...
izleyeceğim :)kızlar instagramda metin saygın diye biri var onun paylaştığı bi video var kaynananın elli tonu diye
durum bundan ibaret