evlilik hiç de hayallerdeki gibi değilmiş...

Iyi de neden surekli kk kv ile disari cikiyorsun anlamiyorum? Sozunu gecir esine. Ama kesinlikle kavga ederek sert bir dille degil senin ailen senin annen seklinde degil sakin sakin. Gonlunu alarak ne onun ne de ailesinin kalbini kirmadan. Ve esin seninle disari cikip vakit gecirmek istedinde de karsi cikma. Evinde aksam oturursun. Simdi gezmeyeceksin esinle de ne zaman gezeceksin.

ben o dilleri çoookk kez kullandım ama yok anacım yok malesef.
keşke istese keşke..

Ay ayni ben iste. Biz bu dertten muzdaripler bi dernek falan kuralim. Onceki sayfalarda da okudum ama malesef bu kocalarin durumu evlilik oncesi anlasilmiyor. Adam evlenince ana baba kiymetli oluyor. Elbet anadir babadir atadir ama ayri aile olamamak problem. Ben artik demiatim sen neden evlendin otursaydin annenle babanla yasasaydin diye.. bir gun pat diye patlicaz anlasilan.

Bu kelimeyi bende dedim cidden.
Bazen oturur ülkem için düşünürüm neler yapabilirim, bu problemler nasıl çözülür diye
Çözüm bulamadığım şeyler;
1-Çocuk istismarı
2-Evladının evlendiğini kabul edemeyen anne - baba ( bu belki çözülebilir ama benim bulunduğum ailede çözülmüyor)

Evlendigini kabul edemeyen es de eklenebilir :) yok bence bunun cozumu zaten cozulebilen aile bu kadar kati degildir eminim. Basta varsa vardir biseyler. Bu adamlar evlendikten sonra 180 derece donuyor. Kayinvalideler de oyle. Evlenmeden once gercek yuzunu gostermiyorlar cunku biliyorlar ki onlari kimse boyle kabul etmez!

ama benim kv gerçekten bana göre çok iyi , yani bana iyi davranıyor, tüm mesele çok yalan konuşması ve sürekli dibinde istemesi

ama benim kv gerçekten bana göre çok iyi , yani bana iyi davranıyor, tüm mesele çok yalan konuşması ve sürekli dibinde istemesi
Benim kayinvalidemde bana cok iyi ama arkamdan konusuyor oglunu dolduruyor. Yan yana gorsen bizi hayatta boyle demezsin :) insallah onlar da duzelir o zaman senin icin...

Benim kayinvalidemde bana cok iyi ama arkamdan konusuyor oglunu dolduruyor. Yan yana gorsen bizi hayatta boyle demezsin :) insallah onlar da duzelir o zaman senin icin...
Belki bizimkide öyle bilemiyorum, gözüm görmesin kulağım duymasın ne derse desin kanaatindeyim de
eşimi de dolduruyorsa orda bir durrr derler adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…