evlilik hiç de hayallerdeki gibi değilmiş...

hatırladım böyle bir konuyu o sizdiyseniz şayet.
benim yanımda sürekli şunu yaptır bunu yaptır der eşim yaparda cidden ama durum baya farklı problemimiz birbirimize vakit ayırmamak..

maalesef ki öyle...

Canım sayfalarca konuşsak boş aslında...

Yapman gereken iyice düşünmek eşini tanımak ve ona göre davranmak. Başka arkadaşlar da demiş, eve bağlayacak şeyler yapsan mesela? Ben eşimi tanıya tanıya sevdiği şeyleri yaparak ailesinden biraz da olsa uzaklaştırdım.

Ailesine özelinizi anlatıyor mu mesela bunu biliyor musun?

evet arkadaşlar oluyor bazen ama onlarlayken bile sürekli telefonda yanımızda gibilir,
anlatmıyor sanırım yani anlatcağını düşünmüyorum.

+10000 ağzına sağlık aynen bende yazicaktim yahu neden kendine bu eziyet değil mi hasta hasta ne demek götürmek her gün her gün yeter de ya bi cinnet geçir valla bak at kendini bu ne böyle hayat mı evlilik mi olur diye kızlarımızı elin herifinin ana babasina paspas olsun diye mi buyutuyoruz ne kadar dusuncesizler ama bir kural koyman lazim bezdum böyle gitmez birde şu ilgimi çekti sinemaya gidicez görümcem trip atar diyorsun ona diyeceksin ki bak canim biz evliyiz baş başa gidicez tabi ki senin ne işin var acaba de bi kahkaha at apışıp kalsin esirgeme lafını tavrını

nasıl yani sürekli kv denlerde mi kalıyorsunuz.
ozaman ayrı ev niye açtınız ki bir gideydin kv ile
böyle saçmalık mı olur herkese söyleyip de evlilikten soğutmayın bence
herkes gerçekten evliliği böyle sanar..

Bu kadar mutsuz olmak için mi evlendin. Eşinin ailesiyle birlikte yaşamak için mi? Kendi aileni bırakıp başkasının can sıkıntısını gidermek için mi? Eşin için herseye tamam diyor, huzursuzluk çıkmasın aman bana küsmesin diye herseyi alttan alıyorsun. İstediklerinin, sağlığının evine katkının hiç bir önemi yok eşinin gözünde. Varsa yoksa ailesi. Bu kadar mı zayıfsın, hayatının, gençliğinin hiç mi önemi yok. Kendi ailene haksızlık yaptığın için vicdanın rahat mı? Kusura bakma sert olduysa ama ben senin gibi eğitimli, işi gücü olan, ailesi arkasında güçlü diye adlandırabileceğim kadınların bu kadar pasif olmasını anlayamıyorum. Bir erkek kadının hayatını güzelleştirmeli, yol arkadaşı olmalı, öceliği olmalı yoksa ha var ha yok bir önemi olmamalı.

Aynen öyle devir değişti artık.
Öyle ana kuzusu erkeklerin devri değil yani.
Madem o kadar anasına düşkün evlenmesin elin kızınında başını yakmasın yani bu pasif erkekler.
Ama kızlarımızda da hata var 9 aydır ne çekiyorsun yani maddi gücünde var.
Birtane hayatımız var sadece onu da kaynana görümce koca ya göre geçiremem yani ben.

On yıl hep canım cicim mi konuştunuz? Bir insanın ailesinden bahsetme sıklığından bile anlaşılıyor. Ya da hiç mi aynı evde vakit gecirmediniz? Yapılan yemeğe tepkisi bile belli ediyor aileci olup olmadığını.

rest çekmiyor musunuz?
tartışmıyor musunuz, ağırlığınızı ortaya koymuyor musunuz?
ne demek “ama ben onlara haftada 1 gidersem eşim benimkine hiç gelmez”?
ee gelmesin?
beyefendi trip yapmasın diye siz köle gibi hayat mı yaşayacaksınız?
gencecik kadınsınız. niye kendinizi ezdiriyorsunuz? neden sesiniz çıkmıyor? şaka gibisiniz

ben bu şekil tahmin etmiyordum açıkcası..
evet aileme haksızlık ettiğimi düşünüyorum , evet artık çok da bunaldım çok da yıprandım maddi imkanım kat ve kat iyi ama bazen herşey para da olmuyor sevmek de bazen yetmiyor evet mücadele edicem bir müddet daha...
görümceme de sölüyorum oyle biz evliyiz ne işin var o zaman kardeşimi de çağırayım diyorum eee sonra bakıyorum başka gezmeye gitmemizde yine tripler.
çocuk avutmaya mı evlendim ben bee diyorum bazen ama artık yok cidden resti çekicem.
Nisan ayı için de tatil ayarlıcam artık kendime gelmenin vakti geldi hatta geçiyor.

burası bir derdim var alanı değil mi ?
Pardon arkadaşlar ben mi yanlış yazıyorum anlamadım ki...

burası bir derdim var alanı değil mi ?
Pardon arkadaşlar ben mi yanlış yazıyorum anlamadım ki...

hayır tabiki yazabilirsin o yüzden demedim onun evlilikle
bir alakası yok onu demek istedim.
eşinin fazla anneci olmasından kaynaklanıyor bu
gitmiycen çingar çıkarıcan gerekirse sen istiyorsan git ben hergün gidemem
diycen elinden geleni yapıcan şimdiden yapmazsan sonra hiç
başa çıkamazsın bu kadar gidicekse evlenmeseydi ozaman ben nalamıyorum erkekleri
onlar ana kuzusu biz neyiz bizde özlüyoruz bizde ailemizden ayrıldık 1 gün senin ailene
1 gün onun ailesine gidilirse kabul et mesela bakalım ne diycek.

Çok enteresan 10 yıllık geçmişinizde hiç belli etmedi mi anne baba düşkünlüğünü. Yeni evli bir erkek her gün ne işi var anneyle. Ayrıca evlenme kararı alırken bir takım sorumluluklarında altına girdiğinin farkında değildi sanırım

yani ben böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim

Maalesef bu konuda büyüklerin biraz geride durması lazım sana ne gezsinler arada belki beraber br yemek çay olur da bu kadar abartı olmaz .
Şunu merak ettim acaba siz de iyi gelin olmak için onları öyle mi alıştırdınız bazı insanlar hak etmiyor fazla iyiliği

ben davet ederim ama gelmezler, gelmedikleri gibi davet etmiyorsunuz derler.
her zaman gelinmez derim başından beri de derim zaten çok sık gelinip giilmez iş yapamıyorum eve yetişemiyorum diye olsuuuunnnn nolucak derler. tabi biri gelmek istese kendileri koşturmayacak...
iyi gelin olmak gibi takıntım yok hepsi de bilir hatta aileye giren başka bir gelin daha var onu görüp benim gelinim başka diyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…