evlilik hiç de hayallerdeki gibi değilmiş...

Evet büyük görümcem bana çok yakındır dün dile getirdim hatta dedim keşke kira ödeyeceğimize birlik otursaymışız dedim, deme böyle gerçekten üzülüyorum dedi, kızın da elinden gelen bir şey yok çünkü..
İnanın yapıyorum, ama adam orda daha mutlu gibi..

Daha yolun çok başındasınız . Konuşamamak en büyük sorun .
Ailesini kötülemeden anlat içinden geçenleri

Şimdi önlemini al düşman olursa da olsun kocan sonra başa çıkamazsin.

iki tarafıda belirli ölçülerde ziyaret etmek istiyorum ki öyle yapmak istesem de işte anlattığım gibi.
Sanırım rest çekip böyle böyle olacak diye diktatörlük yapmam şart oldu.

çok defa anlattım bu seferde sen ailemi istemiyorsun diyor...
sizin anne babaya da sık gidiyor musunuz?
zor gerçekten de öyle ya

eğer sizin aileye pek gidilmiyorsa burdan başlayabilirsiniz eşinize
bir yandan kv rahatlığı yaşıyor musunuz?
evine gidince yemek vs hazır oluyor mu?

Her gun her gun de olmazki canim cok sacma.sen de rest cek benim aileme ne kadar gidiyorsak senin ailene de o kadar.

Daha yolun çok başındasınız . Konuşamamak en büyük sorun .
Ailesini kötülemeden anlat içinden geçenleri

konuştum defalarca ama resti çekmek en doğrusu galiba.
bu hafta hiç baş başa kalamadık dün ailesindeydi izine ayrılmıştı eve geldiğinde de hasta yattı bende hazırlık yaptığımdan anlamadım günü.
yarın boş bakalım benim aileme gitmek isteyecek mi yoksa evde mi kalmak isteyecek cumartesi de ailesi bizde olacak bir doğum günü programı ayarlamıştım o sebeple pazar da klasik kahvaltıya diretirler.

Sende gitme sen gidersen git o zaman de ben gelmeyeceğim evimi özledim de . Ay çok sinir oldum eşine de annesine de
Ben de.. En cok da anneye sinir oldum. Nasil yetistiriyolarsa kazik kadar adamlar ana kuzusu kaliyo. Hadi onu gectim kendisi de yeni evlendigi günleri düsünür insan. Vicik vicik ne öyle yaa..

Benim aileme haftada 1 kere.
Bazen hiç, istisna durumlarda şayet annemlere yakın birine gidiceksek annemlerde yemek yer gideceğimiz yere gideriz.
O konuda rahatım cidden gittiğimde yemekleri yapmış olur , sofra kurdurmaz sen yorgunsun otur der .
Ama sabah ta bir arkadaş konu açmıştı bunları yüzüne vurmuş sonraki zamanlarda ürktümde açıkcası

Ben de.. En cok da anneye sinir oldum. Nasil yetistiriyolarsa kazik kadar adamlar ana kuzusu kaliyo. Hadi onu gectim kendisi de yeni evlendigi günleri düsünür insan. Vicik vicik ne öyle yaa..

Düşünmez , düşünemez cünkü benciller..
Hep bana bana hem bana banaaaa
Hep ben ben bennnnn

Kafasına birşeyleri dank ettirmeden malesef anlayacak türden biri değil gibi duruyor,eşiniz..
Baştan 3 sokak yakınına taşınarak hata etmişsiniz..
Hergün o ailesi ile olacak diye siz huzursuz olacağınıza,açıkçası ben en azından hakkım olanı istediğim için küs kalmayi tercih ederdim..
Annesinin dibinde olmaya bu kadar merakli ise evlenmeme gibi bir seçeneği vardı onu kullansaydi..
Alttan aldıkca,altta kalırsınız bilmiş olun..

şu lafa gıcık olurum ama yüzünüze vurursa YAPMASAYDIN dersiniz
bir şekilde toparlamanız lazım küserse küssün bence
bu arada sizin ailenize tavır alıp gitmiyor mu hiç üzülmeyin bırakın gitmesin siz gidin ciddi söylüyorum bunu

Sende anneni ara pazar günü sana geleceğiz kahvaltıya de . Eşine de annem pazar kahvaltıya davet etti de şimdiden

Ben gitmezsem bunu koz olarak kullanıp oda benim aileme bir daha gitmez.
Bu huyu vardır, kaç defa da bu şekilde başka şeyler yaptı..
gelmesin
restini çekmelisin yoksa asla bi düzen kuramazsınız
haftada bir önce seninkilere sonra benimkilere yemeğe gideceğiz ben daha da gidemem evimde oturacağım demelisin

Bir keresinde sinir krizi geçirdiğimde demiştim, evlenmeseydin neden evlendin diye..
Benim bulduğum evlere problem çıkardılar hep yok 1.katmış hırsız girermiş.
Ordan taşınan da kaç yıllık tanıdığımızdı 1 kere bile girmedi.Uydurma bişeydi yani
şimdi kaçıncı katta oturuyoruz ,insanlar eve çıkamıyor nefes nefese kalıyor. Ev eski hiç bana göre de değil

Esin ailesine gitmek istedikçe sende kendi aileni öne atsan yani sen oraya git bende benimkilere gidicem desen o da bi farketse sürekli aile aile aile demenin ne kadar sinir bozucu olduğunu olduğunu belki o zaman normale döner

evde mutlu edeceksin adami. yanlis anlama beni, ama hakikaten cok bezmis duruyosun, enerjin dusukmus gibi geliyor, huzursuz bi tavrin var burda. gercek hayatta da boyleysen adam senin mutsuzlugundan kacmak icin belki ailesine yakinlasiyodur?

Net olmaniz lazim , birakin kussun , sizi net ve kararli gorurse kendisi geri adim atar
Ve dediginiz gibi erken uyari sinyali varmis siz gormek istememissiniz :)

haklısınız yapmasaydın demek daha mantıklı

gelmesin
restini çekmelisin yoksa asla bi düzen kuramazsınız
haftada bir önce seninkilere sonra benimkilere yemeğe gideceğiz ben daha da gidemem evimde oturacağım demelisin
ben böyle karar alıyorum ama uygulanmıyor bir türlü

Esin ailesine gitmek istedikçe sende kendi aileni öne atsan yani sen oraya git bende benimkilere gidicem desen o da bi farketse sürekli aile aile aile demenin ne kadar sinir bozucu olduğunu olduğunu belki o zaman normale döner
rest çekmek en güzeli olacak sanırım

Sürekli ailesine gidecekse evlenmeseymiş.
katılıyorum sonuna kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…