evlilik hiç de hayallerdeki gibi değilmiş...

bizimkide öyle ben şakayla karışık geçen nerdesin diye hesap sormuş.o da söylemiş. bende dedim baban bi daha nerdesin derse "baba çişe gideyim mi izin veriyon mu "de dedim güldüm. kendisinin tarafı diye gıkını çıkarmadı.bana böyle dicekler hemen asar keser annemi kardeşimi. benim kardeşime ökz diyor. haksız değil bende sevmiyorum fesat hazımsız kardeşimi ama kendi kardeşi tam bir kalas.yontulacak gibi değil. onun kız bulma evlilik gibi maceralarında cümle aleme rezil olacaklar.ikisi de aynı evde ezik ırgat bir anne ş. siz bir baba ile yetiştiler.ikisininde kadınlardan beklentileri aynı olacak.ama ben gibi başkası olacağını sanmıyorum.en azından bu kadar uzun zaman sabredecek.

aileler çocuklarının evlendiğini kabullenemiyor sanırım..

aileler çocuklarının evlendiğini kabullenemiyor sanırım..
adam yerine koymak istemiyorlar kocamı kocamda slaklıkları ve onlara yüz vermesi ile haksız çıkarmıyor onları bi beni istedikleri gibi eğip bükemiyorlar çok dertliler çok.mala paraya tapıyorlar.

Mrhb ne yazik ki insan tanıştığıyla kalmıyor tanıdıkça uzaklaşmak istiyor ama uzaklaşamıyorsun seni çok iyi anlıyorum canım eşin ailesi ne yaparsa yapsın onları tutar seni atar konuşsanda fayda etmiyor bence sen kendine vakit ayır kendi dünyana dön ona karışma kaynananlara gidince konuşma zamanla mesafe olur aranızda buda senin rahat etmeni sağlar

evet öyle oluyor ama 22 sayfada belirttiğim gibi , kendi kuyularına kendileri düştüler.
Bakalım yeni kararlar aldık kendimi huzurlu hissediyorum gün döne devran döne demişler :) inşallah böyle devam eder

evet öyle oluyor ama 22 sayfada belirttiğim gibi , kendi kuyularına kendileri düştüler.
Bakalım yeni kararlar aldık kendimi huzurlu hissediyorum gün döne devran döne demişler :) inşallah böyle devam eder
Benim eşimde çok kazık yedi biraz bıraktı ailesini sonra bi yapıştı anlatamam

Hayir diyeceksiniz!
dün kv deydik. Bugunde esimle avm ye gittik donuste esim annemlere ugrayalim mi dedi. yolun ustune yani. Avm ile ev yan yana. Dun ordaydik ne isimiz var dedim. Israr etti gorurler felan ayip olur dedi. Bende oglumda gelmiyorum sen gideceksen git ama dedim. Gitmedi. Kavgada etsek dusmanda olsam gitmem. buyuk konusMak istemem ama...
sende hayir diyeceksin.
hayir ile kalmicak ama gitmiceksin.
2 ay konusmuyormu? sende konusmicaksin. sonra gor esini agzini acip annemlere cagiriyor diyemicek hale gelcek. Ne bu anne baba sevdasi anlamiyoum

hallettik sonunda bende kötü olmadım ama böyle devam eder mi bilmem.
hayır diyebilmek büyük marifet işte, evde dargınlığı sevmediğim için.

Bende ayni sekilde bu konularla ugrasiyrm 4 aylik evliyim ama yeni gelin oldgumu bile hissettirmiyolar

Bende ayni sekilde bu konularla ugrasiyrm 4 aylik evliyim ama yeni gelin oldgumu bile hissettirmiyolar
Valla benim başarmama biraz kayınvalidem yardımcı oldu 22.sayfada güncelleme yaptığım gibi.
ama en güzel yolu HAYIR demeyi başarabilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…