evlilik hiç de hayallerdeki gibi değilmiş...

İçimden geçenleri yazmak istedim sadece..
Gerçekten çok yorgun hissediyorum kendimi..
Herkese yetişmeye çalışırken kendime yetişemiyorum..
Ne bunu anlayan eş, ne de anlayan aile..
Herkes dibinde olmamızı ister.
Yeni evliyim, evime bile doyamamışken, mesela bir pazar günü eşim dışarı çıkmak gezmeye gitmek istese fikir sorsa evde olmayı tercih ediyorum. Çünkü ne evime ne eşyalarıma ne düzene alışabildim.
O kadar aydır borcunu ödediğimiz eşyaların içinde bile oturamadık.
Evi otel gibi kullanıyoruz.
Ya misafirlikteyiz, ya misafir var .
Misafirlik dediğim anne baba.
Hastalıktan gebersem bile sokaktayız, daha önceki konularımdan bilen bilir, bir kere gitmemek için direttim adam düşman oldu.
Tatile gitmek istiyorum ama paraya da ihtiyacım var ev almayı düşünüyoruz daha doğrusu bunu ben düşünüyorum. Çünkü bu tarz şeyler eşimin umurunda değil. Bu sebeple iznimi kullanmak yerine parasını alabilmek için sabrediyorum.
Ama beyfendi başkalarının işleri için iznini kullanıyor.
Parasını vermiyorlar diyor ama o zaman yat evde dinlen dimi yada cumartesileri kullan çünkü ben izinliyim cumartesi.
Sosyal hayatım kalmadı.
Tüm sosyalliyim kayınvalide, kayınbaba , görümce falan filan.
Gezmeye gitsek hep peşimizde kuyruk.
Çözüm yok, sonuç yok ama 9 ayda nasıl yıprandım anlatamam.
Niye yazdın buraya ben napayım derseniz de içimi dökmek istedim sadece..

Gelişme: 22.sayfada..
evlilik akil kari degil kesinlikle sikinti srresten baska birsey degil

Anlasilmiyor. Biz esimle 7 yil görüştük. Adam surekli farkli farkli sehirlerde calusti yasadi. Aileyi gram dusunmezdi. Memleketjne senede 1 faln giderdi. Bi evlendik adam anne baba memleket sevdalisi oldu. Memleketinde yasamayi kabul etsem hemen tasincaz o derece.
Ayyy ne kadar güldüm aynı şeyleri yaşıyoruz

Sizinle saatlerce dertleşmek isterdim. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Anlatsan da esin seni düşman görecek malesef. Ailemi istemiyor olacak. Terapistim zaman lazim zamanla değişip sana bağlanacak diyor ama bende yiprandim artik. Benim ailem yok mu? Ben hem eşime hem aileme vakit ayirabiliyorum ama esim dengeyi kuramiyor. Bi bana hayir diyebiliyor. O kadar doluyum ki artık surekli laf sokuyorum ve beni fesat biliyor. Isin icinden cikamadim
Bende aynı durumdayım gece onların dediklerini yaptıklarını düşünüp uyuyamıyorum

Bende aynı durumdayım gece onların dediklerini yaptıklarını düşünüp uyuyamıyorum
Allah yardımcınız olsun cidden insan düşünüp kurmaktan huzuru bulamıyor..
Acaba öyle mi böyle mi derken, ömür geçiyor

Allah yardımcınız olsun cidden insan düşünüp kurmaktan huzuru bulamıyor..
Acaba öyle mi böyle mi derken, ömür geçiyor
Öyle canım anlaşılmamak susmak zor en çok zoruma giden eşime artık güvenmiyorum ikiyüzlü diyip düşünüyorum Burda ailemde yok öyle kala kaldım

Öyle canım anlaşılmamak susmak zor en çok zoruma giden eşime artık güvenmiyorum ikiyüzlü diyip düşünüyorum Burda ailemde yok öyle kala kaldım
yalanları yakaladıkça dimi, benim eşimde çok yalan konuşuyor. Öyle büyütülecek şeyler değil ama insan bir süre sonra acaba buda mı yalan diye düşünüyor..

yalanları yakaladıkça dimi, benim eşimde çok yalan konuşuyor. Öyle büyütülecek şeyler değil ama insan bir süre sonra acaba buda mı yalan diye düşünüyor..
Aynen öyle yalan sonuçta küçükte olsa büyükte olsa yalan ailesi için insan yuvasına huzursuzluk koymamalı yalan konuşmamalı

Aynen öyle yalan sonuçta küçükte olsa büyükte olsa yalan ailesi için insan yuvasına huzursuzluk koymamalı yalan konuşmamalı
Sonuna kadar katılıyorum , sürekli uyarıyorum bu haneye yalan girmesin diye.
Hatta ailesine bile söyledim yalanı sevmiyorum ama yalan konuşuyor diye ama bir uyaran yok herkes işine geldiği gibi.

Sonuna kadar katılıyorum , sürekli uyarıyorum bu haneye yalan girmesin diye.
Hatta ailesine bile söyledim yalanı sevmiyorum ama yalan konuşuyor diye ama bir uyaran yok herkes işine geldiği gibi.
Ben bi ara onlar gibi ikiyüzlü olmaya çalıştım karakterim kabul etmedi.. bazen diyorum ben niye böyleyim niye onlar gibi işime geldiği gibi davranmıyorum siz böyle oldunuzmu

Ben bi ara onlar gibi ikiyüzlü olmaya çalıştım karakterim kabul etmedi.. bazen diyorum ben niye böyleyim niye onlar gibi işime geldiği gibi davranmıyorum siz böyle oldunuzmu
İşime geldiği gibi davranmadım hiç, çizgimi asla bozmam.
Hele ki tasnif etmediğim haraketleri ben yapıp kimseye laf veremem.
Ama hepsini defalarca uyardım ama evlerinde cidden çok yalan dolaşıyor.
Hatta kayın validemin cümlesinin 4/3 ü yalan oluyor.
Cidden üzülüyorum yalan olduğunu bildiğim şeylerde bile yalan konuşuyor göz göre göre...

İşime geldiği gibi davranmadım hiç, çizgimi asla bozmam.
Hele ki tasnif etmediğim haraketleri ben yapıp kimseye laf veremem.
Ama hepsini defalarca uyardım ama evlerinde cidden çok yalan dolaşıyor.
Hatta kayın validemin cümlesinin 4/3 ü yalan oluyor.
Cidden üzülüyorum yalan olduğunu bildiğim şeylerde bile yalan konuşuyor göz göre göre...
Bende onları uyardım bide yalan yere yemin ediyorlar şaşıyorum ben onlardan hep uzak durmaya çalışıyorum eşim rahatsız ama ben sen aileme nasılsan bende öyleyim dedim bide kv argo konuşuyorlar ben bi ara haddinizi bilin dedim eşim daha beni yedi

Bende onları uyardım bide yalan yere yemin ediyorlar şaşıyorum ben onlardan hep uzak durmaya çalışıyorum eşim rahatsız ama ben sen aileme nasılsan bende öyleyim dedim bide kv argo konuşuyorlar ben bi ara haddinizi bilin dedim eşim daha beni yedi
konuşmayı bilmiyorum ama haddinizi bilin ağır olmuş , ama duruma göre söylenir.
bizde sabır taşı değiliz ki ama dimi :sinirli::sinirli:

konuşmayı bilmiyorum ama haddinizi bilin ağır olmuş , ama duruma göre söylenir.
bizde sabır taşı değiliz ki ama dimi :sinirli::sinirli:
Ama biri ailene küfürlü konuşursa şaka dahi olsa ben kabul etmiyorum onlar şaka deselerde ben kabul etmedim

Hhahah işte böyle , ben gelmesinler diye geldiklerinde envayi çeşit yaptığım yemekleri bıraktım.gelecekseniz yemeğinizi yapın gelin diyorum ,yapıp geliyorlar ,sonunda onlar da bıktı,gelen de yok çağıran da :KK50::KK53:
Bunu anlayamadim?
Kendi yemeklerini yanlarinda mi getiriyorlar?

X