2 kere evlendim , ikisi de onceden neyse evlendikten sonra da oyduEmin olun 10 yıl değil 20 yıl da olsa bir insan özellikle bir erkek evlendikten sonra 180 derce değişiyor.Ben de eşimle 10 sene sonra evlendim ama sevgili olduğum kişi bambaşka evlendiğim adam bambaşka bir insan ya da çok iyi rol yaptı bilemiyorum.Ama gerçekten olabiliyor.
Allah a dua etbenimde öyle olacağından korkuyorum, gerçekten çok bunalmış durumdayım eşimle yüz yüze konuşamıyoruz bu konuları kavgaya dönüşüyor mesaj olarak bunaldığımdan falan bahsettim, bakalım sonuç ne olacak..
O da bize denk geldi işte kısmet..2 kere evlendim , ikisi de onceden neyse evlendikten sonra da oydu
Cikarken evlenme teklifi aldigim erkek arkadaslarim oldu bundan koca olmaz deyip evlenmeyi dusunmedim bile
O yuzden bana tuhaf geliyor bu evlenince degisen erkekler
Ben konuştuğum halde bana söz verdiği halde evlenir evlenmez anamın evinin altında yaşayalım dedi adam ya imza atar atmaz o kibar adam gitti hayvan ve öküz geldi. (Ailere mesafeli olacaktik kendi ailem dahil) Sanırım size ciddi mana da rol yapmayanlar gelmiş bize de oscarlık oyuncular denk geldi benim ki iş resmiyete binince ama kuzulugunu göstermeye başlamıştı bana normal gelmişti ama şimdi tekrar evlensem sevgi herşeyi halleder mantığı olmadan duygularımi mantığımin gerisinde bırakarak karar veririm.Evlilik boyle birsey degil ki
Sizi ki boyle , yanlis adamla evlenmissiniz
Evlenmeden once hic mi konusmadiniz bu mevzulari? Gercekten merakimdan soruyorum , adamlarin bu aile meraki nasil anlasilamiyor?
Sizin gibi baska uyeler de yazdi ama ben hala anlamakta zorlaniyorum inanin , salak mi bu adamlar , imzayi atinca herseyi labullenecegini mi saniyorlar kadinlarinBen konuştuğum halde bana söz verdiği halde evlenir evlenmez anamın evinin altında yaşayalım dedi adam ya imza atar atmaz o kibar adam gitti hayvan ve öküz geldi. (Ailere mesafeli olacaktik kendi ailem dahil) Sanırım size ciddi mana da rol yapmayanlar gelmiş bize de oscarlık oyuncular denk geldi benim ki iş resmiyete binince ama kuzulugunu göstermeye başlamıştı bana normal gelmişti ama şimdi tekrar evlensem sevgi herşeyi halleder mantığı olmadan duygularımi mantığımin gerisinde bırakarak karar veririm.
İçimden geçenleri yazmak istedim sadece..
Gerçekten çok yorgun hissediyorum kendimi..
Herkese yetişmeye çalışırken kendime yetişemiyorum..
Ne bunu anlayan eş, ne de anlayan aile..
Herkes dibinde olmamızı ister.
Yeni evliyim, evime bile doyamamışken, mesela bir pazar günü eşim dışarı çıkmak gezmeye gitmek istese fikir sorsa evde olmayı tercih ediyorum. Çünkü ne evime ne eşyalarıma ne düzene alışabildim.
O kadar aydır borcunu ödediğimiz eşyaların içinde bile oturamadık.
Evi otel gibi kullanıyoruz.
Ya misafirlikteyiz, ya misafir var .
Misafirlik dediğim anne baba.
Hastalıktan gebersem bile sokaktayız, daha önceki konularımdan bilen bilir, bir kere gitmemek için direttim adam düşman oldu.
Tatile gitmek istiyorum ama paraya da ihtiyacım var ev almayı düşünüyoruz daha doğrusu bunu ben düşünüyorum. Çünkü bu tarz şeyler eşimin umurunda değil. Bu sebeple iznimi kullanmak yerine parasını alabilmek için sabrediyorum.
Ama beyfendi başkalarının işleri için iznini kullanıyor.
Parasını vermiyorlar diyor ama o zaman yat evde dinlen dimi yada cumartesileri kullan çünkü ben izinliyim cumartesi.
Sosyal hayatım kalmadı.
Tüm sosyalliyim kayınvalide, kayınbaba , görümce falan filan.
Gezmeye gitsek hep peşimizde kuyruk.
Çözüm yok, sonuç yok ama 9 ayda nasıl yıprandım anlatamam.
Niye yazdın buraya ben napayım derseniz de içimi dökmek istedim sadece..
iyide esine neden demiyosun ben ananla ve babanla ve kardesinle gezmek istemiyorum net bu yuzden kavag cıkcıaksa bırak ne kadar erken o kadar ıyı bi kere cıngar cıkarkı bidaha gelemesinlerİçimden geçenleri yazmak istedim sadece..
Gerçekten çok yorgun hissediyorum kendimi..
Herkese yetişmeye çalışırken kendime yetişemiyorum..
Ne bunu anlayan eş, ne de anlayan aile..
Herkes dibinde olmamızı ister.
Yeni evliyim, evime bile doyamamışken, mesela bir pazar günü eşim dışarı çıkmak gezmeye gitmek istese fikir sorsa evde olmayı tercih ediyorum. Çünkü ne evime ne eşyalarıma ne düzene alışabildim.
O kadar aydır borcunu ödediğimiz eşyaların içinde bile oturamadık.
Evi otel gibi kullanıyoruz.
Ya misafirlikteyiz, ya misafir var .
Misafirlik dediğim anne baba.
Hastalıktan gebersem bile sokaktayız, daha önceki konularımdan bilen bilir, bir kere gitmemek için direttim adam düşman oldu.
Tatile gitmek istiyorum ama paraya da ihtiyacım var ev almayı düşünüyoruz daha doğrusu bunu ben düşünüyorum. Çünkü bu tarz şeyler eşimin umurunda değil. Bu sebeple iznimi kullanmak yerine parasını alabilmek için sabrediyorum.
Ama beyfendi başkalarının işleri için iznini kullanıyor.
Parasını vermiyorlar diyor ama o zaman yat evde dinlen dimi yada cumartesileri kullan çünkü ben izinliyim cumartesi.
Sosyal hayatım kalmadı.
Tüm sosyalliyim kayınvalide, kayınbaba , görümce falan filan.
Gezmeye gitsek hep peşimizde kuyruk.
Çözüm yok, sonuç yok ama 9 ayda nasıl yıprandım anlatamam.
Niye yazdın buraya ben napayım derseniz de içimi dökmek istedim sadece..
sen esek olursan esin cok semer vurur sana ne demek peki dedimGenel itibari ile her gün.
Olmadığında zaten ya onlar bizdedir, ya bizde misafir vardır.
Yada onlardan bir birey bizdedir.
Aileme bu güne kadar 3-4 defa kendi bu akşam yemeğe gidelim dedi.
Geçen salı gitmiştik kendi aileme, 1 aydır babam ciddi rahatsızlık geçirdi sürekli evde işe bile gidemiyor.
Bu hafta kendim teklif etmeme kararı aldım ondan bekliyorum bakalım nerde söleyecek ve ben ne zaman patlayacağım diye.
Akşam arkadaşlarım gelecekti dün akşamdan hazırlık yapmıştım çalıştığım için masam bile hazır.
Eşimi aradım birisini davet edelim dedim , ailemi söleyeceğini düşündüm ama kendi ailesini söyledi bende peki dedim kapattım..
Anlasilmiyor. Biz esimle 7 yil görüştük. Adam surekli farkli farkli sehirlerde calusti yasadi. Aileyi gram dusunmezdi. Memleketjne senede 1 faln giderdi. Bi evlendik adam anne baba memleket sevdalisi oldu. Memleketinde yasamayi kabul etsem hemen tasincaz o derece.Evlilik boyle birsey degil ki
Sizi ki boyle , yanlis adamla evlenmissiniz
Evlenmeden once hic mi konusmadiniz bu mevzulari? Gercekten merakimdan soruyorum , adamlarin bu aile meraki nasil anlasilamiyor?
Oyy limoncu biraz ölçülü yaz canım ya,ayıp oluyor...sen esek olursan esin cok semer vurur sana ne demek peki dedim
dizi mi ceviriyosun sen sokarım ananada sana da ya bu ne sabırr pesssssss
Sizinle saatlerce dertleşmek isterdim. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Anlatsan da esin seni düşman görecek malesef. Ailemi istemiyor olacak. Terapistim zaman lazim zamanla değişip sana bağlanacak diyor ama bende yiprandim artik. Benim ailem yok mu? Ben hem eşime hem aileme vakit ayirabiliyorum ama esim dengeyi kuramiyor. Bi bana hayir diyebiliyor. O kadar doluyum ki artık surekli laf sokuyorum ve beni fesat biliyor. Isin icinden cikamadim
Gitmek istemiyorsan evde kal!
Kendimden bir misal:
Dün aksam sinemadan ciktik eve gelirken yol üstü olsugu icin halasina ugradi bende iceri girmek istemedigimi söyledi beni eve birakti ve kendi gitti halasina.
Sende herzaman heryere gitmek zorunda degilsin ki. Yorgunum de evde kal isim var de evde kal.