evlilik hiç de hayallerdeki gibi değilmiş...

evlilik akil kari degil kesinlikle sikinti srresten baska birsey degil

Ayyy ne kadar güldüm aynı şeyleri yaşıyoruz

Bende aynı durumdayım gece onların dediklerini yaptıklarını düşünüp uyuyamıyorum

Bende aynı durumdayım gece onların dediklerini yaptıklarını düşünüp uyuyamıyorum
Allah yardımcınız olsun cidden insan düşünüp kurmaktan huzuru bulamıyor..
Acaba öyle mi böyle mi derken, ömür geçiyor

Allah yardımcınız olsun cidden insan düşünüp kurmaktan huzuru bulamıyor..
Acaba öyle mi böyle mi derken, ömür geçiyor
Öyle canım anlaşılmamak susmak zor en çok zoruma giden eşime artık güvenmiyorum ikiyüzlü diyip düşünüyorum Burda ailemde yok öyle kala kaldım

Öyle canım anlaşılmamak susmak zor en çok zoruma giden eşime artık güvenmiyorum ikiyüzlü diyip düşünüyorum Burda ailemde yok öyle kala kaldım
yalanları yakaladıkça dimi, benim eşimde çok yalan konuşuyor. Öyle büyütülecek şeyler değil ama insan bir süre sonra acaba buda mı yalan diye düşünüyor..

yalanları yakaladıkça dimi, benim eşimde çok yalan konuşuyor. Öyle büyütülecek şeyler değil ama insan bir süre sonra acaba buda mı yalan diye düşünüyor..
Aynen öyle yalan sonuçta küçükte olsa büyükte olsa yalan ailesi için insan yuvasına huzursuzluk koymamalı yalan konuşmamalı

Aynen öyle yalan sonuçta küçükte olsa büyükte olsa yalan ailesi için insan yuvasına huzursuzluk koymamalı yalan konuşmamalı
Sonuna kadar katılıyorum , sürekli uyarıyorum bu haneye yalan girmesin diye.
Hatta ailesine bile söyledim yalanı sevmiyorum ama yalan konuşuyor diye ama bir uyaran yok herkes işine geldiği gibi.

Sonuna kadar katılıyorum , sürekli uyarıyorum bu haneye yalan girmesin diye.
Hatta ailesine bile söyledim yalanı sevmiyorum ama yalan konuşuyor diye ama bir uyaran yok herkes işine geldiği gibi.
Ben bi ara onlar gibi ikiyüzlü olmaya çalıştım karakterim kabul etmedi.. bazen diyorum ben niye böyleyim niye onlar gibi işime geldiği gibi davranmıyorum siz böyle oldunuzmu

Ben bi ara onlar gibi ikiyüzlü olmaya çalıştım karakterim kabul etmedi.. bazen diyorum ben niye böyleyim niye onlar gibi işime geldiği gibi davranmıyorum siz böyle oldunuzmu
İşime geldiği gibi davranmadım hiç, çizgimi asla bozmam.
Hele ki tasnif etmediğim haraketleri ben yapıp kimseye laf veremem.
Ama hepsini defalarca uyardım ama evlerinde cidden çok yalan dolaşıyor.
Hatta kayın validemin cümlesinin 4/3 ü yalan oluyor.
Cidden üzülüyorum yalan olduğunu bildiğim şeylerde bile yalan konuşuyor göz göre göre...

Bende onları uyardım bide yalan yere yemin ediyorlar şaşıyorum ben onlardan hep uzak durmaya çalışıyorum eşim rahatsız ama ben sen aileme nasılsan bende öyleyim dedim bide kv argo konuşuyorlar ben bi ara haddinizi bilin dedim eşim daha beni yedi

konuşmayı bilmiyorum ama haddinizi bilin ağır olmuş , ama duruma göre söylenir.
bizde sabır taşı değiliz ki ama dimi

konuşmayı bilmiyorum ama haddinizi bilin ağır olmuş , ama duruma göre söylenir.
bizde sabır taşı değiliz ki ama dimi
Ama biri ailene küfürlü konuşursa şaka dahi olsa ben kabul etmiyorum onlar şaka deselerde ben kabul etmedim

Bunu anlayamadim?
Kendi yemeklerini yanlarinda mi getiriyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…