evlilik hiç de hayallerdeki gibi değilmiş...

Sizinle saatlerce dertleşmek isterdim. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Anlatsan da esin seni düşman görecek malesef. Ailemi istemiyor olacak. Terapistim zaman lazim zamanla değişip sana bağlanacak diyor ama bende yiprandim artik. Benim ailem yok mu? Ben hem eşime hem aileme vakit ayirabiliyorum ama esim dengeyi kuramiyor. Bi bana hayir diyebiliyor. O kadar doluyum ki artık surekli laf sokuyorum ve beni fesat biliyor. Isin icinden cikamadim
bizimkide öyle ben şakayla karışık geçen nerdesin diye hesap sormuş.o da söylemiş. bende dedim baban bi daha nerdesin derse "baba çişe gideyim mi izin veriyon mu "de dedim güldüm. kendisinin tarafı diye gıkını çıkarmadı.bana böyle dicekler hemen asar keser annemi kardeşimi. benim kardeşime ökz diyor. haksız değil bende sevmiyorum fesat hazımsız kardeşimi ama kendi kardeşi tam bir kalas.yontulacak gibi değil. onun kız bulma evlilik gibi maceralarında cümle aleme rezil olacaklar.ikisi de aynı evde ezik ırgat bir anne ş. siz bir baba ile yetiştiler.ikisininde kadınlardan beklentileri aynı olacak.ama ben gibi başkası olacağını sanmıyorum.en azından bu kadar uzun zaman sabredecek.

bizimkide öyle ben şakayla karışık geçen nerdesin diye hesap sormuş.o da söylemiş. bende dedim baban bi daha nerdesin derse "baba çişe gideyim mi izin veriyon mu "de dedim güldüm. kendisinin tarafı diye gıkını çıkarmadı.bana böyle dicekler hemen asar keser annemi kardeşimi. benim kardeşime ökz diyor. haksız değil bende sevmiyorum fesat hazımsız kardeşimi ama kendi kardeşi tam bir kalas.yontulacak gibi değil. onun kız bulma evlilik gibi maceralarında cümle aleme rezil olacaklar.ikisi de aynı evde ezik ırgat bir anne ş. siz bir baba ile yetiştiler.ikisininde kadınlardan beklentileri aynı olacak.ama ben gibi başkası olacağını sanmıyorum.en azından bu kadar uzun zaman sabredecek.
aileler çocuklarının evlendiğini kabullenemiyor sanırım..

aileler çocuklarının evlendiğini kabullenemiyor sanırım..
adam yerine koymak istemiyorlar kocamı kocamda slaklıkları ve onlara yüz vermesi ile haksız çıkarmıyor onları bi beni istedikleri gibi eğip bükemiyorlar çok dertliler çok.mala paraya tapıyorlar.

İçimden geçenleri yazmak istedim sadece..
Gerçekten çok yorgun hissediyorum kendimi..
Herkese yetişmeye çalışırken kendime yetişemiyorum..
Ne bunu anlayan eş, ne de anlayan aile..
Herkes dibinde olmamızı ister.
Yeni evliyim, evime bile doyamamışken, mesela bir pazar günü eşim dışarı çıkmak gezmeye gitmek istese fikir sorsa evde olmayı tercih ediyorum. Çünkü ne evime ne eşyalarıma ne düzene alışabildim.
O kadar aydır borcunu ödediğimiz eşyaların içinde bile oturamadık.
Evi otel gibi kullanıyoruz.
Ya misafirlikteyiz, ya misafir var .
Misafirlik dediğim anne baba.
Hastalıktan gebersem bile sokaktayız, daha önceki konularımdan bilen bilir, bir kere gitmemek için direttim adam düşman oldu.
Tatile gitmek istiyorum ama paraya da ihtiyacım var ev almayı düşünüyoruz daha doğrusu bunu ben düşünüyorum. Çünkü bu tarz şeyler eşimin umurunda değil. Bu sebeple iznimi kullanmak yerine parasını alabilmek için sabrediyorum.
Ama beyfendi başkalarının işleri için iznini kullanıyor.
Parasını vermiyorlar diyor ama o zaman yat evde dinlen dimi yada cumartesileri kullan çünkü ben izinliyim cumartesi.
Sosyal hayatım kalmadı.
Tüm sosyalliyim kayınvalide, kayınbaba , görümce falan filan.
Gezmeye gitsek hep peşimizde kuyruk.
Çözüm yok, sonuç yok ama 9 ayda nasıl yıprandım anlatamam.
Niye yazdın buraya ben napayım derseniz de içimi dökmek istedim sadece..

Gelişme: 22.sayfada..
Mrhb ne yazik ki insan tanıştığıyla kalmıyor tanıdıkça uzaklaşmak istiyor ama uzaklaşamıyorsun seni çok iyi anlıyorum canım eşin ailesi ne yaparsa yapsın onları tutar seni atar konuşsanda fayda etmiyor bence sen kendine vakit ayır kendi dünyana dön ona karışma kaynananlara gidince konuşma zamanla mesafe olur aranızda buda senin rahat etmeni sağlar

Mrhb ne yazik ki insan tanıştığıyla kalmıyor tanıdıkça uzaklaşmak istiyor ama uzaklaşamıyorsun seni çok iyi anlıyorum canım eşin ailesi ne yaparsa yapsın onları tutar seni atar konuşsanda fayda etmiyor bence sen kendine vakit ayır kendi dünyana dön ona karışma kaynananlara gidince konuşma zamanla mesafe olur aranızda buda senin rahat etmeni sağlar
evet öyle oluyor ama 22 sayfada belirttiğim gibi , kendi kuyularına kendileri düştüler.
Bakalım yeni kararlar aldık kendimi huzurlu hissediyorum gün döne devran döne demişler :) inşallah böyle devam eder En Büyük TÜRKİYE

evet öyle oluyor ama 22 sayfada belirttiğim gibi , kendi kuyularına kendileri düştüler.
Bakalım yeni kararlar aldık kendimi huzurlu hissediyorum gün döne devran döne demişler :) inşallah böyle devam eder En Büyük TÜRKİYE
Benim eşimde çok kazık yedi biraz bıraktı ailesini sonra bi yapıştı anlatamam

Hayir diyeceksiniz!
dün kv deydik. Bugunde esimle avm ye gittik donuste esim annemlere ugrayalim mi dedi. yolun ustune yani. Avm ile ev yan yana. Dun ordaydik ne isimiz var dedim. Israr etti gorurler felan ayip olur dedi. Bende oglumda gelmiyorum sen gideceksen git ama dedim. Gitmedi. Kavgada etsek dusmanda olsam gitmem. buyuk konusMak istemem ama...
sende hayir diyeceksin.
hayir ile kalmicak ama gitmiceksin.
2 ay konusmuyormu? sende konusmicaksin. sonra gor esini agzini acip annemlere cagiriyor diyemicek hale gelcek. Ne bu anne baba sevdasi anlamiyoum

Hayir diyeceksiniz!
dün kv deydik. Bugunde esimle avm ye gittik donuste esim annemlere ugrayalim mi dedi. yolun ustune yani. Avm ile ev yan yana. Dun ordaydik ne isimiz var dedim. Israr etti gorurler felan ayip olur dedi. Bende oglumda gelmiyorum sen gideceksen git ama dedim. Gitmedi. Kavgada etsek dusmanda olsam gitmem. buyuk konusMak istemem ama...
sende hayir diyeceksin.
hayir ile kalmicak ama gitmiceksin.
2 ay konusmuyormu? sende konusmicaksin. sonra gor esini agzini acip annemlere cagiriyor diyemicek hale gelcek. Ne bu anne baba sevdasi anlamiyoum
hallettik sonunda bende kötü olmadım ama böyle devam eder mi bilmem.
hayır diyebilmek büyük marifet işte, evde dargınlığı sevmediğim için.

Mutluyken mutluyuz tamam kabul ama yeni bir hayatın başladığını kabullenemiyor.
Çok anne söz dinleyen birisi, annesi evinden çıkma karınla dur dese duracak ama durumu kullanıyor galiba ,
sürekli çağırır eder, ilk zamanlar çağırmak için beni arardı artık beni aramıyor direk oğluna söylüyor gidiyoruz 11 de eve dönüyoruz evimiz 2-3 sokak ötede hala bizde kalın diyor napayım ben anlamıyorum ki. Bir kaç defa açık açık da söyledim yeni evliyiz biz birlikte durmak istiyoruz diye ama olsunn falan filan diye kendi bildiğini okuyor..
Eşimle de 10 yıllık geçmişimiz var ama insan bilemiyor ki aynı eve girmeden...

İçimden geçenleri yazmak istedim sadece..
Gerçekten çok yorgun hissediyorum kendimi..
Herkese yetişmeye çalışırken kendime yetişemiyorum..
Ne bunu anlayan eş, ne de anlayan aile..
Herkes dibinde olmamızı ister.
Yeni evliyim, evime bile doyamamışken, mesela bir pazar günü eşim dışarı çıkmak gezmeye gitmek istese fikir sorsa evde olmayı tercih ediyorum. Çünkü ne evime ne eşyalarıma ne düzene alışabildim.
O kadar aydır borcunu ödediğimiz eşyaların içinde bile oturamadık.
Evi otel gibi kullanıyoruz.
Ya misafirlikteyiz, ya misafir var .
Misafirlik dediğim anne baba.
Hastalıktan gebersem bile sokaktayız, daha önceki konularımdan bilen bilir, bir kere gitmemek için direttim adam düşman oldu.
Tatile gitmek istiyorum ama paraya da ihtiyacım var ev almayı düşünüyoruz daha doğrusu bunu ben düşünüyorum. Çünkü bu tarz şeyler eşimin umurunda değil. Bu sebeple iznimi kullanmak yerine parasını alabilmek için sabrediyorum.
Ama beyfendi başkalarının işleri için iznini kullanıyor.
Parasını vermiyorlar diyor ama o zaman yat evde dinlen dimi yada cumartesileri kullan çünkü ben izinliyim cumartesi.
Sosyal hayatım kalmadı.
Tüm sosyalliyim kayınvalide, kayınbaba , görümce falan filan.
Gezmeye gitsek hep peşimizde kuyruk.
Çözüm yok, sonuç yok ama 9 ayda nasıl yıprandım anlatamam.
Niye yazdın buraya ben napayım derseniz de içimi dökmek istedim sadece..

Gelişme: 22.sayfada..
Bende ayni sekilde bu konularla ugrasiyrm 4 aylik evliyim ama yeni gelin oldgumu bile hissettirmiyolar:KK43:

Bende ayni sekilde bu konularla ugrasiyrm 4 aylik evliyim ama yeni gelin oldgumu bile hissettirmiyolar:KK43:
Valla benim başarmama biraz kayınvalidem yardımcı oldu 22.sayfada güncelleme yaptığım gibi.
ama en güzel yolu HAYIR demeyi başarabilmek

X