evlilik hiç de hayallerdeki gibi değilmiş...

aileme gidince zaten surat beş karış oturur sanki her zaman onlardayız gibi ailem zaten çok durmamıza izin vermez haydi evinize der çünkü bilir, söyler yeni evlisiniz ne işiniz varmış der. :KK70: bakalım ne olucak :deli::deli:
sen kk gazıyla güzel götürürsün işi:) Hadi inşallah

Niye başkalarının yaptığı programa ses etmeden dahil oluyorsun ki ? Nasıl başlarsa öyle devam eder . Baş kaldır bezdum :) bugün canım akraba gezmesi çekmiyor ,kahvaltı çekiyor ,sinema çekiyor ,alışveriş çekiyor ,akşama kadar sevismek çekiyor ,de :) bu son söylediğime itiraz edeceğini sanmıyorum ,ilk böyle tavla :) ay hem mecbur musun be ? Baş kaldır :)

Sabah sabah ben kendimi bile güldürüyorum :) eşim gülmekten giyenemedi bu sabah :)

bu cümleler mantıklı bence de :spor:
ah şu kk kadınları içimdeki şeytanı dışarı çıkartıcaksınız oh çok şükür :cool:

tüm gelişmeleri yazacağım 1 ay sonra dimdik çıkacağım karşınıza :)
Özgüvenin yerine gelsin her kadın dimdik olmalı sen de öylesin zaten eminiö ama köreltmelerıne ızın verme. Eşinle de kavga etmeden yavaş yavaş aşıla onu bu fıkırlerıne hadi bakalım :)

Boyun eğip her istediğine evet dememelisiniz, sizin isteklerinizin pek bir önemi yok onun gözünde. Karşiniza alip açik açik konuşun, ben seninle evimizde vakit geçirip mutlu olmak için evlendim, ailenin başimin ustunde yeri var fakat evlilik evi otel gibi kullanmak degil, benim hayalim bu degildi de.

Acayip sinir oluyorum şu anneci erkeklere yaa madem ananin dizinin dibinden ayrilamiyorsun ne diye evleniyorsun. :sopa:

Boyun eğip her istediğine evet dememelisiniz, sizin isteklerinizin pek bir önemi yok onun gözünde. Karşiniza alip açik açik konuşun, ben seninle evimizde vakit geçirip mutlu olmak için evlendim, ailenin başimin ustunde yeri var fakat evlilik evi otel gibi kullanmak degil, benim hayalim bu degildi de.

Acayip sinir oluyorum şu anneci erkeklere yaa madem ananin dizinin dibinden ayrilamiyorsun ne diye evleniyorsun. :sopa:

diğer mesajlarımı okursanız ne kadar mücadele edip konuştuğumu anlarsınız..

evet neden evleniyorsun..

Mutluyken mutluyuz tamam kabul ama yeni bir hayatın başladığını kabullenemiyor.
Çok anne söz dinleyen birisi, annesi evinden çıkma karınla dur dese duracak ama durumu kullanıyor galiba ,
sürekli çağırır eder, ilk zamanlar çağırmak için beni arardı artık beni aramıyor direk oğluna söylüyor gidiyoruz 11 de eve dönüyoruz evimiz 2-3 sokak ötede hala bizde kalın diyor napayım ben anlamıyorum ki. Bir kaç defa açık açık da söyledim yeni evliyiz biz birlikte durmak istiyoruz diye ama olsunn falan filan diye kendi bildiğini okuyor..
Eşimle de 10 yıllık geçmişimiz var ama insan bilemiyor ki aynı eve girmeden...
iyice tanımadan evlenme diyenlere ibret olsun bu söz.

konu sahibi ; sizin işiniz zor , eşiniz malesef ki değişmeyecek ve siz bu konudan rahatsız oldukca da sizden uzaklasacak

birebir aynılarını eski evliliğimde yasadım

iyice tanımadan evlenme diyenlere ibret olsun bu söz.

konu sahibi ; sizin işiniz zor , eşiniz malesef ki değişmeyecek ve siz bu konudan rahatsız oldukca da sizden uzaklasacak

birebir aynılarını eski evliliğimde yasadım

inşallah bende bir gün eski evliliğim demem...
gerçekten zor bir durum ama ciddi anlamdan taviz vermemek gerekiyormuş hiç kimseye,
hiç bir zaman benliğini kenara koymamak lazımmış
hele ki kimse içi fedakarlık yapmıcaksın çünkü bilinmiyorrrrrr bilinmiyorrrrr

inşallah bende bir gün eski evliliğim demem...
gerçekten zor bir durum ama ciddi anlamdan taviz vermemek gerekiyormuş hiç kimseye,
hiç bir zaman benliğini kenara koymamak lazımmış
hele ki kimse içi fedakarlık yapmıcaksın çünkü bilinmiyorrrrrr bilinmiyorrrrr
hiçkimse için demeyelim
bilen biliyor emin ol.

benim ikinci evliliğim , şimdiki eşim bambaşka iyi bir insan.

benim için yasadıgı sehırden işi gücü herseyi bırakıp geldi .

eski eşim dediğin gibi ailesi 5 dakika mesafedeydi, hergun ugramasak ölecektik yani kural gibiydi ve kalmaya zorlarlardı

her haftasonu onlardaydık ya da onlar bizdelerdi.

bu boyle 4 sene devam etti , ben bastan alısır dedim eşim de ailesi de evliliğimize , sustum hep

ama daha da beter oldu, sonra ben bıkınca gitmemeye basladım bu sefer eski eşim iyice onlara yöneldi.

kavgamız hep bu yuzdendi.

evim tertemiz esyalarım yepyeniydi boşandıgımda.

evime yenı bır esya almaya korkardım taksitle alacak olsak; belki de taksitler bitmeden bosanırız diyordum içimden.

öyle de oldu.
hersey olacagına varıyor ve sen kendin herkesten değerlisin bunu unutma.

Erkeklerin evlilik hayatına alışmaları daha zor oluyor maalesef. Zamanla sizin de çabanızla düzelecektir diye düşünüyorum. Ama kavga ile değil güzellikle.

hiçkimse için demeyelim
bilen biliyor emin ol.

benim ikinci evliliğim , şimdiki eşim bambaşka iyi bir insan.

benim için yasadıgı sehırden işi gücü herseyi bırakıp geldi .

eski eşim dediğin gibi ailesi 5 dakika mesafedeydi, hergun ugramasak ölecektik yani kural gibiydi ve kalmaya zorlarlardı

her haftasonu onlardaydık ya da onlar bizdelerdi.

bu boyle 4 sene devam etti , ben bastan alısır dedim eşim de ailesi de evliliğimize , sustum hep

ama daha da beter oldu, sonra ben bıkınca gitmemeye basladım bu sefer eski eşim iyice onlara yöneldi.

kavgamız hep bu yuzdendi.

evim tertemiz esyalarım yepyeniydi boşandıgımda.

evime yenı bır esya almaya korkardım taksitle alacak olsak; belki de taksitler bitmeden bosanırız diyordum içimden.

öyle de oldu.
hersey olacagına varıyor ve sen kendin herkesten değerlisin bunu unutma.

benimde öyle olacağından korkuyorum, gerçekten çok bunalmış durumdayım eşimle yüz yüze konuşamıyoruz bu konuları kavgaya dönüşüyor mesaj olarak bunaldığımdan falan bahsettim, bakalım sonuç ne olacak..

Genel itibari ile her gün.
Olmadığında zaten ya onlar bizdedir, ya bizde misafir vardır.
Yada onlardan bir birey bizdedir.
Aileme bu güne kadar 3-4 defa kendi bu akşam yemeğe gidelim dedi.
Geçen salı gitmiştik kendi aileme, 1 aydır babam ciddi rahatsızlık geçirdi sürekli evde işe bile gidemiyor.
Bu hafta kendim teklif etmeme kararı aldım ondan bekliyorum bakalım nerde söleyecek ve ben ne zaman patlayacağım diye.
Akşam arkadaşlarım gelecekti dün akşamdan hazırlık yapmıştım çalıştığım için masam bile hazır.
Eşimi aradım birisini davet edelim dedim , ailemi söleyeceğini düşündüm ama kendi ailesini söyledi bende peki dedim kapattım..
@hurmelek in soylediklerine katiliyorum.her erkekte var sanirim bu. Sakin bir sekilde anlatmaya devam edin.ve ondan beklemeyin.erkekler cok düz. Beklentilerinizi soylemekten cekinmeyin.daha cok yeni evlisiniz.en bastan sekle sokmaniz lazim ev duzeninizi.evin sizin yuvaniz oldugunu, esinizle basbasa anilariniz olmasini istediginizi, bundan sonra ilk olarak cekirdek ailenizin siz ikinizden olustugunu vb anlatin. Bikmayin.ama kavgayla degil. 10 yil anlasmissiniz.bundan sonra da anlasirsiniz ama artik cikmakdiginizi evli oldugunuzu onun da anlamasini saglamaya calisin. Seneler bile alabiliyor bu.kiymet veriyirsaniz birbirinize deger.biz de neler neler yasadik ama konusarak guzelce anlatarak aştık bunlari. Siz de yaparsiniz.
cocuk icin erken zaten. en az 1 (ki bence 2 yil) bekleyin. Esinizle evli anilariniz olsun biraz.

Yanlis anlamayin beni ama her insan 10 yilda kendini belli eder , evlendikten sonra boyle ana kuzusu olmuyor ya bu adamlar
Tek careniz var gitmemek evde oturmak , sizi surukleyerek evden cikaramayacagina gore gitmeyin , haftada bir gun belirleyin sadece o aksam yemege gidin
Kavga ederse de etsin baska turlu kurtulamazsiniz bu durumdan
Emin olun 10 yıl değil 20 yıl da olsa bir insan özellikle bir erkek evlendikten sonra 180 derce değişiyor.Ben de eşimle 10 sene sonra evlendim ama sevgili olduğum kişi bambaşka evlendiğim adam bambaşka bir insan ya da çok iyi rol yaptı bilemiyorum.Ama gerçekten olabiliyor.

X