Evlilik hayatı

beste sena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2021
116
29
27
Eşi dışarı çıkmayı sevmeyen her bi yere gidelim dediğinizde hevessiz olan surat asan tatil planı gezme planı hiç yapmayan bir gün de gelip sizi buraya götüreyim demeyen ama üniversite zamanında gayet gezmiş hatta nişanlıyken sevgiliyken de gezen taa Kapadokya’lara evlilik teklifi için götürmüş bi adam var karşımda kriz geçirten sizin eşleriniz de böyle mi yoksa sadece benimkinde mi var bu sorun ?

Köprüden geçene kadar ayıya dayı diyen bir ayı
Eşim böyle değil.

Çok şükür ki evli değilim şuan

Acaba işi mi yorucu? Az önce bir konuda da çok gezen eş vardı. Planı siz yapın ondan beklemeyin.
Bu aralar işi yorucu evet maddi sıkıntımız yok ama ilk evlendiğimiz zamanlar borç harç vardı benim maaşımla zorla da olsa plan yapıp yine kavga dövüş gidiyorduk şimdi hiç bi kafeye bile öncesinden konuşsak dahi o vakit geldiğinde surat asıyo

Sorunu anlamaya çalışın biraz maddiyat iş stresi yorgunluk bunlar sebep olabilir.

Asla plan yapmaz akıl etmez beyni yok gibi davranıyor iş dışarı çıkmak olunca sizinkinin sebebi neydi
Bizimkinin de beyni yok gibiydi. Söyleye söyleye biraz kendine geldi sanırım, duvara vursan ses çıkar o misal. Şimdi kendi hadi bu akşam kahve içmeye çıkalım. Hafta sonu sinemaya gidelim oradan yemeğe gideriz şeklinde plan yapıyr.
Ama çok olay çıkardım ben bir günde düzelmedi 1 seneyi buldu.

Değil diye biliyordum aslında sevgiliyken falan öyle değildi yani
Ama sevgiliyken evde oturmayacağınız için geziyorsunuzdur…
Çünkü bir insan eşiyle aktivite yapmak istemiyorsan bunun çok fazla açıklaması yoktur yani ne bileyim mesela ben çarşamba ve pazar günlerini dört gözle beklerim evlendiğimizden beri(3) nadirdir evde oturdugumuz

Evet evlendikten sonra arkadaşlarıyla da pek çıkmamaya başladı çok fazla arkadaşı var sma ben çıkmazsam beni yalnız bırakıp gitmiyor
Her insanın eve kapanmak istediği bir dönemi olur bence eşiniz de öyle bir dönemde. İş seni yoruyor mu, dışarı çıkmayı niye eskisi kadar istemiyorsun gibi sorular sorun düşüncelerini öğrenin.

Bende sürekli kavga ediyorum sürekli benzer konulardan küs ve kavgalıyız benim hiç mi sözüm geçmiyor hiç mi değerim yok diyorum artık o da işin gücün gezmek bunun için kavga mı edilir diyo uzuyo eski konular açılıyo ayy

E tamam da genciz sağlığımız yerinde işimiz gücümüz gezmek olacak tabiki başka ne olacak. Zaten her gün gezmek mümkün değil, sorumluluklarımızı yerine getirip boş vakitlerimizi kaliteli değerlendirmek istiyoruz. Bu arada gezmek için para harcamaya da gerek yok konu asla bütçe değil. Karı koca termosa çayını koyar gider manzaralı, doğada bir yerde oturur içer yani amaç eşle kaliteli vakit geçirmek ise eğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…