Evlilik hayatı

Her insanın eve kapanmak istediği bir dönemi olur bence eşiniz de öyle bir dönemde. İş seni yoruyor mu, dışarı çıkmayı niye eskisi kadar istemiyorsun gibi sorular sorun düşüncelerini öğrenin.
Her insanın eve kapanmak istediği bir dönemi olur bence eşiniz de öyle bir dönemde. İş seni yoruyor mu, dışarı çıkmayı niye eskisi kadar istemiyorsun gibi sorular sorun düşüncelerini öğrenin.
Yakın zamanda ev aldık biraz ödemelerimiz var ama geliri iyi sanırım stresli bende doğum yaptım hamilelik süreci geçirdim bunalıyorum çocuğa annem bakıyo çıkın gezin diyo yok hiç plan yapmıyo demiyo ki bu haftasonu da şunu yapalım seninde ihtiyacın var sorunlarını atıp tutuyo kafasında sürekli hevesi yok gibi hiçbir şeye bilmiyorum anlayışlı olmak istiyorum ama benimde anlayışa ihtiyacım var e lohusalık döneminde ameliyattı bebekti derken araya soğuklukta giriyor ister istemez bir şeyler yapmak birlikte olmak istiyorum onun için önemli olan bebeğimizin benim ihtiyacımı eksiksiz karşılamak gezmek bi yerlere gitmek falan önemsiz

E tamam da genciz sağlığımız yerinde işimiz gücümüz gezmek olacak tabiki başka ne olacak. Zaten her gün gezmek mümkün değil, sorumluluklarımızı yerine getirip boş vakitlerimizi kaliteli değerlendirmek istiyoruz. Bu arada gezmek için para harcamaya da gerek yok konu asla bütçe değil. Karı koca termosa çayını koyar gider manzaralı, doğada bir yerde oturur içer yani amaç eşle kaliteli vakit geçirmek ise eğer.
Evet kesinlikle bende onu söylüyorum ama yok diyorum ya plan yapma yer bulma bi yerleri keşfetme beyni yok gibş

Eşi dışarı çıkmayı sevmeyen her bi yere gidelim dediğinizde hevessiz olan surat asan tatil planı gezme planı hiç yapmayan bir gün de gelip sizi buraya götüreyim demeyen ama üniversite zamanında gayet gezmiş hatta nişanlıyken sevgiliyken de gezen taa Kapadokya’lara evlilik teklifi için götürmüş bi adam var karşımda kriz geçirten sizin eşleriniz de böyle mi yoksa sadece benimkinde mi var bu sorun ?
Çok sıkıntı. Bu tıpler genelde arkadaslarıyla çok buluşur gezerler olemı sızınkıde. Yanı hep ev hep ev çok sıkıcı.

Seninle gezmek bana çok iyi gelecek evde çok bunaldım diyin. Dışarı çıktığınız zaman da çok iyi geldi keşke daha önce de çıksaydık dersiniz. Bunaldım demenize rağmen çıkmıyorsa da ya kendiniz çıkın ya da bir arkadaşınızla gezin stres atın. Ona da sizinle beraber gezmediği için kırgın olduğunuzu söyleyin.

Benim esimde gezmeyi sever ama para yok buna rağmen fikir yurutur caba sarf eder carsıya bi kahve içmeye gidelimm der ama bende o keyif yok sanki evden cıkışım yılan hikayesine donecek gibi biraz tembelim gezme konusunda😂

Hayır çok arkadaşı var evlendikten sonra azalttı görüşmeyi aksine git diyorum ben evdeysem yalnız Bırakıp gitmiyor
Allah allah bu güzel. O zaman ev hayatımı sevıyoe. Bende cok severım. Evım hele güzelse hıc çıkasım gelmez. Ama hep ev hep ev karsı taraf gezmeyı sevıyosa sıkıntı. Kova burcumu eşiniz.

Anlamaya çalışıyorum karşıdan da beni anlatmasını bekliyorum ama yok bir aydır annemle ev arasındayım bebeğim kolik tek çok zorlanıyorum demiyor ki 1 ay oldu evdesin
Aaa bebek var dememistiniz suan işin rengi lacivert oldu. Hemen sizin tarafınıza geçiyorum. Ortada bebek varsa ultra haklısınız

Allah allah bu güzel. O zaman ev hayatımı sevıyoe. Bende cok severım. Evım hele güzelse hıc çıkasım gelmez. Ama hep ev hep ev karsı taraf gezmeyı sevıyosa sıkıntı. Kova burcumu eşiniz.
Hayır aslında terazi eğlenmeyi seven de bi tipli evlendik adama bi şey oldu ilk evlendiğimiz zamanlar borç vardı şimdi de işi stresli biraz

Seninle gezmek bana çok iyi gelecek evde çok bunaldım diyin. Dışarı çıktığınız zaman da çok iyi geldi keşke daha önce de çıksaydık dersiniz. Bunaldım demenize rağmen çıkmıyorsa da ya kendiniz çıkın ya da bir arkadaşınızla gezin stres atın. Ona da sizinle beraber gezmediği için kırgın olduğunuzu söyleyin.
Ne kadar güzel bi dille anlatmışsınız ben sürekli didişip duruyorum adamla

ayyy en sevmediğim insan tipi. sanki gezmek tozmak bekarken yapilacak bir seymis gibi bekarliginda gezip tozup evlenip evlenince evden cikmaya kira isteyenler.
bence bunlarin beyninde ev - evlilik kelimesi yanlis kodlanmis..aile evleri de muhtemelen böyle sıkıcıydı. gencken yasadigi hayati evlilik kavramiyla oturtamiyor, ailesi gibi tv karsisijda ömür gecirmek ona evlilikmjs gibi geliyor.
keske gercekte nasilsa sana o yönünü gosterseydi belki de istemezdin. ya da buna hazir olup evlenirdin. ne guzel esimle gezerim, tozarim, hayatimi yasarim hayalleriyle evlenip böyle bir kocayi bulmak hayal kirikligi😡😡
benjm bir yakin arkadasim var. ailesi klasik "evlen kocanla gezersin" diyen ailelerden. o da 30una kadar evlenmedi, gezemedi de. isten eve evden işe sıkıcı bir hayati oldu. sonra biriyle sevgili oldu. adam da kendince yillik izinlerinde antalayaya falan giden normal bir adam. sevgiliyken kızın ailesi yüzünden gezemediler. hep evlilik hayallerj kurdular evlenince suraya giderjz, kayaga gideriz, vize de alir italyaya gideriz ... masraflari cok ve kisin evlendiler diye balayina gidemediler - yaz tatiline gideriz dediler
sonuc olarak tam 3 yillik evliler, bir haftasonu maşukiyeye bile gitmediler.
coluk da yok cocuk da, kadin da çalışıyor. ama yok yani.

Ne kadar güzel bi dille anlatmışsınız ben sürekli didişip duruyorum adamla
Ben de sinirlenirim, sakin yapıda biri değilim ama erkekler sen dilinden çok ben dilinden hoşlanırlarmış. Dışarı çıkarmıyorsun demek yerine dışarı çıkmadığımız için üzülüyorum dediğinizde olaya daha ılımlı yaklaşabilir. Denemekte fayda var. Duygularınızı ve isteklerinizi göz ardı ediyorsa o zaman tabiki de didişme olur yani bu kaçınılmaz son. İçine atmak hasta eder insanı.

Eşi dışarı çıkmayı sevmeyen her bi yere gidelim dediğinizde hevessiz olan surat asan tatil planı gezme planı hiç yapmayan bir gün de gelip sizi buraya götüreyim demeyen ama üniversite zamanında gayet gezmiş hatta nişanlıyken sevgiliyken de gezen taa Kapadokya’lara evlilik teklifi için götürmüş bi adam var karşımda kriz geçirten sizin eşleriniz de böyle mi yoksa sadece benimkinde mi var bu sorun ?
Parası var mı ? Kira elektirik su gıda doğalgaz/tüp kişisel harcamalar varsa çocuk masrafı bu etkenler var mı ? Siz çalışıyor musunuz?

ayyy en sevmediğim insan tipi. sanki gezmek tozmak bekarken yapilacak bir seymis gibi bekarliginda gezip tozup evlenip evlenince evden cikmaya kira isteyenler.
bence bunlarin beyninde ev - evlilik kelimesi yanlis kodlanmis..aile evleri de muhtemelen böyle sıkıcıydı. gencken yasadigi hayati evlilik kavramiyla oturtamiyor, ailesi gibi tv karsisijda ömür gecirmek ona evlilikmjs gibi geliyor.
keske gercekte nasilsa sana o yönünü gosterseydi belki de istemezdin. ya da buna hazir olup evlenirdin. ne guzel esimle gezerim, tozarim, hayatimi yasarim hayalleriyle evlenip böyle bir kocayi bulmak hayal kirikligi😡😡
benjm bir yakin arkadasim var. ailesi klasik "evlen kocanla gezersin" diyen ailelerden. o da 30una kadar evlenmedi, gezemedi de. isten eve evden işe sıkıcı bir hayati oldu. sonra biriyle sevgili oldu. adam da kendince yillik izinlerinde antalayaya falan giden normal bir adam. sevgiliyken kızın ailesi yüzünden gezemediler. hep evlilik hayallerj kurdular evlenince suraya giderjz, kayaga gideriz, vize de alir italyaya gideriz ... masraflari cok ve kisin evlendiler diye balayina gidemediler - yaz tatiline gideriz dediler
sonuc olarak tam 3 yillik evliler, bir haftasonu maşukiyeye bile gitmediler.
coluk da yok cocuk da, kadin da çalışıyor. ama yok yani.
Kendisinin ailesi tv karşısında çürüyen hayatları boyunca bi şey yapmamış bi yere gitmemiş bi aile bende çalışıyordum doğumdan önce henüz ücretsize bile geçmedim ama yok yani aynen

X