Evlilik hayatı

Ben sinirlendikçe veya tartıştıkça sanki daha çok yapmıyo onu farkettim

Ay hiç çekilmiyor böyle herifler, evlenene kadar ağzıyla kuş tutarlar evlenince de böyle nazlanırlar, size tavsiyem eşiniz gelmese bile siz arkadaşlarınızla gezin tozun , zamanla size katılmayı isteyecektir...

Aaa bebek var dememistiniz suan işin rengi lacivert oldu. Hemen sizin tarafınıza geçiyorum. Ortada bebek varsa ultra haklısınız
Lohusa kadın her zaman haklıdır bi kere, kadınların hormonlar alt üst zaten bir de koca derdi çekiyorlar ekstradan, bebekle eve kapanmak çok kötü bisey , ben lohusa iken baya baya depresyona girdim, eşim de ısrarla beni hergün dışarı çıkardı öyle öyle toparladık, bazen bir kahve içmeye gitmek , bazen yürüyüş yapmak ve bazen de anlık ziyaretler aşırı iyi geliyordu bana , evde nefes alamıyordum resmen , lohusalığımı ve ilk 1 yılımı dışarda geçirdim desem yeridir ,bebeği sarar sarmalar çıkardık, bebeğe bile çok iyi gelirdi gayet güzel uyurdu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…