- 9 Mayıs 2019
- 565
- 326
- 30
teşekkür ederim canımYa sanki gizli gizli baskasiyla yedi parayi. Surpriz yapip esinin altina araba cekmis kadin daha napsin ya niyeti ortada zaten. Hayret bisey.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canımYa sanki gizli gizli baskasiyla yedi parayi. Surpriz yapip esinin altina araba cekmis kadin daha napsin ya niyeti ortada zaten. Hayret bisey.
hanfendi arabayı almayı kira ödemeyi cart curt ödemeyi ne sanıyorsunuz ? bunlar basit şeylermi ? ben zaten bunları yaparken gocunmadım diyorum neden yaranamıyorum diyorum anlatabildimmi sizin anladıgınız ben ödüyorum eşim ödemiyor gibi anlıyorsunuz bir araba almak birşeyler yapabilmek kolaymı sanıyorsunuz çalışarak yapılan şeyler bunlar öyle babadan kalan birşey değil nekadar basit iyiki bir arabanız oldu demek karşı taraftan tabiki bakıyorum diyorumya hem birikim yaptım hemde zorlanmasın diye kira ödedim destek çıktım yine olsa yine öderim diyorum burda anlatmak istediğim neden yaranamıyorum anlatabildimmi öyle kolay değil birşeyler sahibi olmak kaç saat çalışarak elde ediyoruz birşeyleri.... lütuf gibi görsem zaten hiç birşey yapmamNeden yaptığınız herşeyi lütufmuş gibi anlatıyorsunuz.
"Bayan olduğum halde birikim yaptım"
"ARABANIN TAKSİTLERİNİ YİNE BEN ÖDEMEYE DEVAM EDİYORUM HİÇ BİR ŞEKİLDE TAKSİTLERE DAHİ KATKISI OLMADI ODA EV KİRASINI ÖDÜYOR ELEKTRİĞİ SUYU ÖDÜYOR ÖDEYEMEDİĞİ YERDE BEN DESTEK ÇIKIYORUM"
"İLK AY EVİN KİRASINI ÇIKARDI 2 NCİ AYDA ÇIKARDI BİR ŞEKİLDE 3 NCÜ AY ÇIKARTAMADI BEN VERDİM YARISINI BEN HEM ARABA TAKİSİTİ ÖDEDİM HEM KİRAYA DESTEK HEM ELEKTİRİK SU HEM EV İHTİYACLARI HEM SİGARASI CARTI CURTU.."
Iyi ki bi araba almışsınız yani.. Hem araba taksidi odedim hem destek ciktim, hem taksit odedim hem şunu odedim, hem taksit odedim hem bunu odedim...
Siz o evde yasamıyor musunuz sadece adamın gorevi mi evi gecindirmek? Sozleriniz hep yardım ettim destek çıktım falan filan. Yaptığınız herşeyi yardım olarak goruyorsunuz. Bu evde ben de yaşıyorum ve , kirayı suyu vs. ödemek benim de görevim diye görmüyorsunuz.
Bence adama da böyle davrandıysaniz ki buraya yazma tarzınızdan bile belli oyle davrandıgınız sogutmussunuzdur kendinizden. Zor durumdayken vermedin diyo yok zor durumda degildik cok borcumuz yoktu diyosunuz. Sordunuz mu belki gerçekten yetistiremiyordu belki herseyi kısarak harcamak zorunda kalıyordu.
Biraz da karşı taraftan bakmayı deneyin bence olaya. O oyle zorlanırken sizin araba alacak parayı biriktirmis olmanız rahatsız etmis olamaz mı? Ve ev icin harcadığınız her parayı lütufmuş gibi gormeniz?
bunlar araba almayı kira ödemeyi çok basit görüyorlar :)Ya sanki gizli gizli baskasiyla yedi parayi. Surpriz yapip esinin altina araba cekmis kadin daha napsin ya niyeti ortada zaten. Hayret bisey.
bunlar araba almayı kira ödemeyi çok basit görüyorlar :)
aynen devir değişti zaten eşim bence ben biriktirip aldıgım için dediğin gibi eziklenme hissine kapıldı ben niye yapamadım diye çok dogru bir yorum yaptın gerçekten tebrik ederimCalisan kadınlar genelde calismayan rahat rahat koca parasi yiyen kadinlara kıskanip kıl olduklari için, en ufak bi "erkek yapmali kadin halimle ben yapiyorum" temali düşünce sezinledikleri an saldiriya geçerler. Ben oyle bisey sezinlemedim bile ama harbi araba dedigin seyin fiyatlari ortada bi kadin bunu biriktirebiliosa caliskandir zaten bilenmeye gerek yok ve bence erkek daha cok kazanmali erkek almali arabayı ama nerdeee. Herkes anca söylenmeyi bilio. Yapan yapar yapamayan eleştirmen olur demisler :) eşin bile sinir olmus eziklenmis bence. Art niyet yok ortada çünkü gene ona verdin parayi. Adamlara kalsa zaten hic birikim yapilmaz aninda yerler. Cogu erkek kadın parasi yesem diye can atiyor devir degisti.
yaaa konuyu baska yere çekenler oldu... diyorumki hem birikim yaptım hem kira ödedim destek çıktım siz bunları lütuf olarak görüyorsunuz diyen oldu konuyu sildiğim için uzaklaştırlmam nasıl oluyor ?Konunuzu neden sildiniz ki? Siteden uzaklaştırılıcaksınız boş yere... Sizde hata göremedim ben bu arada. Eşiniz soğumaya yer aradı heralde
yaaa konuyu baska yere çekenler oldu... diyorumki hem birikim yaptım hem kira ödedim destek çıktım siz bunları lütuf olarak görüyorsunuz diyen oldu konuyu sildiğim için uzaklaştırlmam nasıl oluyor ?
boşandıkson durum ne şimdi?
teşekkür ediyorum canım benim boşandık malesef. durum bu raddeye geldi neymiş arabamı getir dedim diye kaldıramamış bana diyorki arabayı satalım ortadan bölüşelim kenara çekilelim dedi bukkadar şeye rağmen ondan sonra boşanma kararı aldık zaten çocuk sıkıntıydı bizim bunları bahane ederek boşanma kararı almamızı sağladıKonuyu yeni okudum sevgili konu Sahibi. Bende çalışan bir kadınım. 2 senelik evliyim. Kendi evliliğime göre yorum yapmak istiyorum. Bende aynı şekilde destek oluyorum kira fatura harcamalar Vs. Eşimde aynı şekilde. Kimse o para benim şu harcama senin demez. Geriye kalan parayi da harcariz kafamıza göre. Şu an eşim kendi arttırdığı ile altın alıyor düğünler yaklastigi için. Ama bana hep haber veriyor şunu şunu aldım diye. Eğer şu durumda para biriktirsem kesinlikle müdehale etmez ve çok zor durumda kalmadıkça istemez. Ama haber olmadan biriktirsem gizli is yaptığım için kırılabilir. Senin esin de kırılmış belli ki. Kusura bakma ama ben eşini iyi niyetli göremedim. Hem kızıyor hem arabayı kullanıyor hem hala ayni lafları geveleyip huzurunuzu kaçırıyor. Biraz gurursuz galiba. Madem bu konu onu rencide etti. Arabayı da kullanmasın. Bana göre haksız olduğun yer gizli biriktirmen. Ben gizlemezdim. Sende eşinin karakterine göre davranmissin aslında. Ben seni tebrik ediyorum şu ekonomide hem eve destek olup hem de araba parası biriktirmissin. Eşinde tebrik etmeliydi.
teşekkür ediyorum canım benim boşandık malesef. durum bu raddeye geldi neymiş arabamı getir dedim diye kaldıramamış bana diyorki arabayı satalım ortadan bölüşelim kenara çekilelim dedi bukkadar şeye rağmen ondan sonra boşanma kararı aldık zaten çocuk sıkıntıydı bizim bunları bahane ederek boşanma kararı almamızı sağladı
sizin görüş açınız saygı duyarım zaten herşey ortaktır ama birinde fazla sorumluluk olunca böyle oluyorHanımefendi buraya yazdığınız gibi sürekli eşinizede yok şunu ödüyorum yok bunu yapıyorum diyorsanız suçlusunuz.Ortak yaşam masraflar tabiki ortak olacak.
başına kalktıgımı nerden biliyorsunuz ? yaşadıgım durumu sadece tahmin edebilirsinizBosanmaniz isabet olmus,
Esim de benden gizli para biriktirse, kira oduyorum, fatura oduyorum diye basima kaksa bosanirim.