o düşünceyi bekleme diyecek ki babanne oluyorum soyu ürüyo babanne bi adım önde hergün kendi anasını görüyo torunumuz anneanneyle büyüyecek e bi zahmette doğumda bizim önceliğimiz olsun aslan oğlumuzun yanında olalım diyecekler
Benimki ücretsiz izindeyken benle çok büyük kavga ettiler ailem falanda girdi işin içine ( tipik kıskanç fesat aile işte bizimkileri çekemediler eşime git onların oğlu ol sen nöbetteyken ne diye bizde kalmıyo ki haftada 3 4 gün giderdik kendim isterdim bilmiyodum yüzlerini altında araba geziyo karına dikkat et diye uyarıları duydum) kavga üstüne çocuğu kreşe alıştırırken havale geçirdi mecbur aldım anneme dedim yakınıma taşında sen bak yine vicdana geldim özür diledikleri için kaynanayada dedim ikisi benim yakınıma taşındı birer hafta baktılar ne oldu biliyomusun arkamdan neler neler demiş beni hiçe saydı anasını getirdi dibine ben babanneyim önce bana düşer bakmak falan diye bunlar en basiti bunu duydum taşındım ordan şimdi ikinci bebeğe ücretsizdeyim sonra inş bakıcıyla devam edicem ve görüşmüyorum baya yazdım ama anlayış bekleme anlayışlı olsa hamile gelinin evine yatılı gelmez