Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim öyleydi ben de çok sinirleniyordum sesler yükseliyordu ve en sonu ayrılık oldu. Uyum süreci elbet zordur inşallah zamanla rayına oturur.Çok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
Birbirinizi tanıyana kadar bir süre anlaşmazlıklar olur ama kavga etmek sikinti bence. Yada kavgadan sonraki tavırlar önemli kavgayı sürdürme küsme vs.ben evleneli 1 yılı geçti illaki anlaşmazlık yaşanıyor ama sonra uzun sürmüyor bu anlaşmazlık bazen o bazen ben geri adım atıyorum ve sonra eskisinden daha çok birbirimize bağlanıyoruzÇok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
Bence geçmez kavga konuları neler meselaÇok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
İlk 1,5 yıl bizim için çok zordu. Üstelik 10 yıllık sevgililikten sonra evlenmiştik ama aynı evin içinde yaşamak bambaşka bir olay tabii alileleri tanımak ve olduğu gibi kabul etmek falan da sor. Bizim bir de ilk yıl dolmadan bebeğimiz de doğdu tam bombaÇok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
Çoğunlukla evet öyle ama her evlilik için geçerli değilEvliliğin ilki sonu yok,şu an böyle geçiyorsa artarak devam edecektir
Son zamanları daha zor. Sizin baştan böyle ise sonunu düşünmek zor
Ne kadar süre oldu evlenelı? Tartışma neyden çıkıyorÇok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
nişan döneminde ne gibi kavgalarınız oluyordu kısıtlama sizi yönetmeye çalışması gibi kavgalar mıkişilere göre değişiyor ya bu bence. biz nişanlıyken her gün düşman gibi kavga ediyorduk hatta bu yüzden evlenmek konusunda tereddütlerim vardı. evlendik ve bi anda her sey yağ bal oldu tartışma yok değil tabii ki ama hemen tatlıya bağlanan ve ciddi olmayan konulardı. su an 1.5 aydır yine yarı şehirlerdeyiz ve cok sükür henüz hiç kavgamız yok büyüdük galiba