- 10 Ekim 2014
- 31.670
- 141.755
yani bilemiyorum evli degilim ama cevremde nisanliyken, evliligin ilk yillarinda birbirine giren kim varsa ya bosandi ya da ittir kaktir devam ediyor.
nisanliyken, evliligin ilk yillarinda dipdibe, elele, fısır fısır konusan eden kim varsa coluk cocuga karisti yine fisir fisir gülüşe gülüşe bir sekilde ilerliyorlar.
bence balik bastan kokuyor.
tabii ki anlasmak zor olabilir birbirinden farkli iki kisi ayni evde yasarken. ama bagirip cagirmak - kavga edip aglatmak bambaska bir boyut. biri seni bağırıp aglatiyorsa demek ki dogru bir tercih degildir
tabii hemen kestirip atmayin ama bazi seylerden emin olana kadar iyice bir korunun.
Tartişma vaaar tartişma var.
Disardan bir yabanci olarak evli bir ciftin birbirine girdigini siz gördüyseniz zaten o evliliklerin sürmemesi cok normal.
Ben eşime cook kizgin da olsam toplum, aile icindeysek gözümü dahi devirmem. Eşim de bana milletin yaninda agzini açmaz. 10 senelik evliyiz kendi annem bile bizim tartistigimiz bir anı görmemiştir ki oyle kendi aramizda da etrafi yikmali kavgalar etmedik hic en buyuk tartişmazdan en fazla 1-2 saat sonra normale gelirdik o ayri.
Aramizda bir sorun olsa rahatsiz oldugum bir durum olsa o an ailemle ya da ailesiyle arkadaslarla vs ayni ortamdaysak bile bir odaya ceker fisir fisir konusurum esimle milletin icinde uyarmam. Ciftler artik kendi aralarindaki perdeyi yirtip sagda solda birbirlerine saldiriyorlarsa bitmistir.