• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin daha ilk aylarinda

Ben sesimi çıkarınca bana bağırıp çağırıyor ben vicdansizmisim. Yarın bir gün onlara isimiz dusermis yardımcı olurlarmis
varın vicdansız olun Allah aşkına siz kirada otururken kv.kp e ev almak nedir anlam veremiyorum. Üstelik krediyi de sizin adınıza çekeceklermiş yanlış görmediysem. Sakın ola böyle bir hata yapmayın hayatınız mahvolur. Şu hayatta deveyi diken insanı....... yaranır diye bi laf vardır ya çok doğru bi laf. eğer siz onlara kredi çekip ev alırsanız yine yaranamazsanız. Size vicdansız diyip kandırmaya çalışıyorlar yemeyin bu numaraları.

Yorumunuz üzdü açıkcası sizin anladığınızı düşünmüştüm yanılmışım.Marka takıntım yok minnetle de karşılamıyorum söylememe rağmen aynı şeyler söyleniyor.Yapacak bir şey yok.Bel altı vurmaya çalışmak çok ayıp olmadı mı siz ve diğer saldıranlar için diyorum.Yoklukla büyümedim bekarken de maddi sorunum olmadı ev bile aldım.Şuan kirasını anneme veriyorum.Annemin kimseye ihtiyacı yok.Ama biz evlatları olarak eşim de dahil ona hediyeler almak rahat ettirmek istiyoruz.Bu kadar.Bu durum birilerinin çenesine vurdu.Ben parayı baba evinde gördüm koca evinde de aynı hayat standardım devam etti.Tedbir al demek başka bir şey markayı minnet sayacak sosyo ekonomik yapıda büyümüşsün deyip bel altı vurmak çok çirkin.Artık cevap yazmayacağım..Kalbiniz gibi bir hayat geçirin
Kimse ihtiyaci olmayana harçlık vermez. Vardır yoktur onu bilmem ama bir yazdığın diğerini tutmuyor. Kocanı git yüzüne öv ablacım, buraları okumaz.
Seda Sayan aforizmalarıyla bizi daha derin felsefi meselelere sürükleme 😄😄😄

Eşimle evleneli bir yıl olmadı. Şuan ailesi farklı şehirde. Bize diyorlarki bize ev alın. Kendi üstünüze olsun. Ama biz oturalım. Eşim evlenmeden önce bambaşkaydı. Şuan ise en ufak şeyde küfür ediyor agizini bozuyor sonrada normal davranmami istiyor.Haftasonlari veya akşam gelince ya yatıyor ya elinde telefon ben söylemiyorum devamlı benle ilgilen diye. Ben yoruluyorum ayağım ağrıyor vs diyip duruyor. Bende çalışıyorum bir şey alacak olsam ev alacağız masraf yapma diyor. Bu arada bizim evimiz falan yok kiraciyiz. Evlilik ilk başlarda böyle olması normal mi?
Ayy bu manyaklığı bir tek benimkiler yaptı zannediyordum başka da varmış🤣

Bizde ayrı gayrı yok.Düğün gecesi gelen bütün altın ve paraları keseye koyup annene ver diyen,her ay anneme harçlık veren robot süpürgesinden tut her türlü ihtiyacına kadar alan,babamı en iyi doktorlara götüren adamdan (Bütün bunları kendi parasıyla yapıyor)nasıl maaşımı esirgeyeyim.Kendine bir şey alacağı zaman kendi parasıyla alır bana aldığı zaman ortak hesaptan alır.Rabbim onu başımdan eksik etmesin ayağı taşa değmesin 🙏
Konuya bu şekilde ilginç bir biçimde dahil olmanız tuhaf gelmiş herkese ki haklılar

Eşim lüks yaşsyan bir insan bana aldığı iki kaban anca benim masşımı karşılar.Evlendiğimizden beri marka olmayan bir tişört bile almamıştır bana.Ki zsten ben de yapıyorum.Kızkardeşimin ihtiyaçlarını ben karşılıyorum.Üniversite okuyan yeğenim e harçlık yolluyorum her ay.Aklımda olanlar.Kartım bendedir ve asla ne yaptığımı sormaz.Aileme yaptığı harcamaları kendisi yapıyor
Aaa marka vermemişsiniz ama olmaz ki Beymende satılan üst sınıf dünyaca ünlü markalarda var mesela(prad* , Br*nell* C*cin*lli mi? vs...) Asıl soru eşiniz bu kadar düşünceli iken siz onun için ne yapıyorsunuz? Kendisine bir şey alırken kendi parasıyla aldığını ama size bir şey alırken ortak hesaptan aldığını söylemişsiniz. Siz eşiniz için bir şey alıyor musunuz mesela? Onu mutlu etmek için bir çabanız oluyor mu? Aksi takdirde bir noktada bütün bunların size ilerde büyük bir patlaması olacaktır.

Eşimle evleneli bir yıl olmadı. Şuan ailesi farklı şehirde. Bize diyorlarki bize ev alın. Kendi üstünüze olsun. Ama biz oturalım. Eşim evlenmeden önce bambaşkaydı. Şuan ise en ufak şeyde küfür ediyor agizini bozuyor sonrada normal davranmami istiyor.Haftasonlari veya akşam gelince ya yatıyor ya elinde telefon ben söylemiyorum devamlı benle ilgilen diye. Ben yoruluyorum ayağım ağrıyor vs diyip duruyor. Bende çalışıyorum bir şey alacak olsam ev alacağız masraf yapma diyor. Bu arada bizim evimiz falan yok kiraciyiz. Evlilik ilk başlarda böyle olması normal mi?
Tüm yorumları ağzım açık bir şekilde okudum ve size kızamadan edemedim. Bu saflığın ötesinde fake olduğunuz ihtimali çok olası bir gün önce kendinizi suçlarken ertesi gün vahiy inmişcesine ev almayı reddetmeniz,banane kendi kızı alsın demeniz çok ütopik geldi açıkcası. Bir sürü insan gözünüzü açmaya çalışırken terslemişsiniz. Bir gün sonra aydınlanma yaşamış gibi dediklerine gelmişsiniz. Sonra ortadan kayboluyorsunuz sizin başka bir versiyonunuz türüyor. İlginç

R rakon siz evlenene kadar ev almak için sizi mi beklemişler diye sorar insan.Ben olsam önce kendime alırım kendim kiradan otururken niye başkasına alayım hem kira hem kredi ödeyeyim oldu başka istekleri varmıymış?Sakın öyle bir hata yapma ilerde aranız bozulursa asla evden çıkaramazsın evin yarısı zaten eşine gider.Kayınvalideye diyemiyormusınuz daha bizim ev kira ben hem kira hem kredi ödeyeceğim diye.Ayrıca siz kirada otururken başkasına ev almak içinmi okudunuz iş sahibi oldunuz eşinize bir rest çekin seni güzel manüpüle ediyor valla.

Sadece 1 ay maaşınızı eşinize vermeyin o zaman asıl yüzünü görmüş olursunuz bence.İnşallah altınlar güvenli bir yerdedir.Ben olsam ihtiyaçlarımı alırım kalanı kendim birikim yaparım.Çalışıp kazanırken aklım varda birikim yapmaya gelince mi aklınız yok anlamıyorum valla.Birikim olsun diye eşinize veriyorsanız bence onun üstüne soğuk su için boşanırsanız eşiniz o parayı saklar vermez yarısını.Durumlar nedir acaba şu aralar konu sahibi bir açıklama yapsa R rakon

Ya sence normal mi bunlar iyi misin Allah aşkına 😳😒

Ev alacaksa gitsin kendi alsın anasına babasına senin parana niye karışıyor mecbur musun sen onun anasına babasına ev almaya 😤 hem bu adam seni kandırmış evlenmeden önce iyi davranmış sonradan gerçek yüzünü göstermiş bunu anlayamadın mı hala?

Back
X