Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bununla alakalı bir tezim var. çiftler sevişmeyince biriken enerjilerini kavga ile açığa çıkarıyor çünkü şehvet ve öfke kardeş duygular eğer nişanlılık sürecinde cinsel hayatınız olmadıysa tezim doğru diye düşüneceğimkişilere göre değişiyor ya bu bence. biz nişanlıyken her gün düşman gibi kavga ediyorduk hatta bu yüzden evlenmek konusunda tereddütlerim vardı. evlendik ve bi anda her sey yağ bal oldu tartışma yok değil tabii ki ama hemen tatlıya bağlanan ve ciddi olmayan konulardı. su an 1.5 aydır yine yarı şehirlerdeyiz ve cok sükür henüz hiç kavgamız yok büyüdük galiba
İlk başlarda ne kavgası kız ye iç gez toz olması lazımÇok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
cinsellik vardı ama uzak sehirlerdeydik. 2-3 ayda bir görüsüyorduk. ve mesela su anda da hamileyim ve 1.5 aydır ayrı sehirlerdeyiz yüne. onun öncesinde de neredeyse 1 ay sevişmedik. nişanlıyken ben de buna bağlıyordum cünkü uzaktayken kavgalarımız oluyordu. yanyana gelince her sey süt limandı. hatta evlilikte de sevişme sıklığı azalınca daha kolay sinirleniyorduk ikimiz de. ama su an yok mesela. ikimiz de cok sakin ve anlayışlıyız garip sekildeBununla alakalı bir tezim var. çiftler sevişmeyince biriken enerjilerini kavga ile açığa çıkarıyor çünkü şehvet ve öfke kardeş duygular eğer nişanlılık sürecinde cinsel hayatınız olmadıysa tezim doğru diye düşüneceğim
Kavga önemli degil, kavgadan sonra esinizin davranislari dha önemli. Gönlünüzü aliyor mu?Çok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
Aslında ilk zamanları en güzel zamanlarıdır çocuktan sonra zor olurÇok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
Evet gülüm böyle geçer cicim ayları bitince s*çım ayları başlar kimse sana demedi değil mi geçecekkkk eğer işin içindn çıkamadığın bir şey değilse aldatma , şiddet yoksa sakin kal bu sadece bi süreç.. düzen oturmalı daha nekadarlık evlisiniz bilmiyorum ama bu dönem dikkat edin sorunlarınızı kendiniz çözüm dışarıya yansıtmayın .. hele aileleri sakın karıştırmayın benden bi kardeş veya abla tavsiyesi.. sonra iki aile birbirne düşman kesiliyo .. ayrıca siz barışşsanız bile anneler babaların aklı hep sizde kalacak barıştılar ama acaba iyiler mi şuan evde kavga varmı diye hep büyükler huzursuzluk yaşarlar.. genellikle maddi problemler olur ama başka sorun varsa aldatma gibi veya başka şeyler ozaman tabi ki içinde tutma harekete geç..Çok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
Hep zor geçmez. İlla ki aynı evde yaşamak buna alışmak zaman alır ama seslerin yükselmesi kavganın büyümesi bunlar olmaması lazım. Kavga nedeninize örnek verin ona göre yorum yapalimÇok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
Ilk zamanlar biraz zor sonra birbirinizin huyuna alisirsiniz ama tabi tersi olup daha artadabilirÇok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
Farkli ortamlarda buyumus iki kisinin ayni evde yasamasi anlasabilmesi kolay degil zamanla birbirinize gore sekil alisinizÇok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
Ben bu araştırmayı başkaları üzerinde de yapayım bari, sosyolojik bir deney bucinsellik vardı ama uzak sehirlerdeydik. 2-3 ayda bir görüsüyorduk. ve mesela su anda da hamileyim ve 1.5 aydır ayrı sehirlerdeyiz yüne. onun öncesinde de neredeyse 1 ay sevişmedik. nişanlıyken ben de buna bağlıyordum cünkü uzaktayken kavgalarımız oluyordu. yanyana gelince her sey süt limandı. hatta evlilikte de sevişme sıklığı azalınca daha kolay sinirleniyorduk ikimiz de. ama su an yok mesela. ikimiz de cok sakin ve anlayışlıyız garip sekilde