Aaa demekki boyle bırsey soylendıgınde sızde onaylamıssınızİşte o tarafin manupulatip davranışları eşimi de cikmza sokuyor aslında devamlı ev alacağınız için çok mutluyuz Allah sizden razı olsun falan diyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa demekki boyle bırsey soylendıgınde sızde onaylamıssınızİşte o tarafin manupulatip davranışları eşimi de cikmza sokuyor aslında devamlı ev alacağınız için çok mutluyuz Allah sizden razı olsun falan diyorlar
Ne diye üzülecekler o zaman, ben kızıma böyle eziyet edilip de boşanmadığını duyarsam kahrımdan ölürüm zaten bu zayıf karakter benim kızım olamaz, diyeAilem zaten boşan dedi daha önce neyin kandirmasi
Bir ömrü böyle mi geçireceksiniz? Bu mu kendinize yakıştırdığız evlilik, hayat?Sesimi cikardigimda evde kavga oluyor
Sesimi çıkarmadım. Yani utanıyorum ters bişey demeye bendede hata var tepki vermedim olur dedimAaa demekki boyle bırsey soylendıgınde sızde onaylamıssınız
Ben kötü muyum diye düşünüyorum suçlanıyorumYapmayın kendinize bunu.
Resmen etinden sütünden faydalanalım mevzusu bu. Çok çirkin bir zihniyet.
Daha neler, nereden buldunuz bu garip aileyi, çok mu aradınız?Kendileri yaşayacak ama ev bizim üstümüze olacak
Olacak tabi, adam istediği gibi soyamıyor seni, al evi sürün kocan hiç bağırmaz o zamanSesimi cikardigimda evde kavga oluyor
Ben kötü muyum diye düşünüyorum suçlanıyorumYapmayın kendinize bunu.
Resmen etinden sütünden faydalanalım mevzusu bu. Çok çirkin bir zihniyet.
Ne anlamda kötü?Ben kötü muyum diye düşünüyorum suçlanıyorum
Çekil aralarından alıp otursunlar. sen beş kuruş para KAZANMIYOR olsan BİLE siz evlendikten sonra ikiniz ailesiniz, alacağına satacağına ikiniz karar verebilirsiniz.Eşimde bir yok diyor sonra annesi ağlayınca alacağım diyor
Eşinizin ailesi size ciddi anlamda bir yardımda mı bulundu ? Bir ev parası gibi bir yatırım mı yaptılar size,böyle bir istekleri olmasına çok şaşırdım yüzsüzlük bildiğin.Eşimde bir yok diyor sonra annesi ağlayınca alacağım diyor
Ne kadar maaş alıyorsunuz ? 55+ mı ?Bir buçuk milyonun ödemesi 55 bin degil kaldiki ödeme yüksek olsada karsilayacak düzeyde maaşım var.
100 bin verdiler evlenirken de yine 100 bin civarı harcadilarEşinizin ailesi size ciddi anlamda bir yardımda mı bulundu ? Bir ev parası gibi bir yatırım mı yaptılar size,böyle bir istekleri olmasına çok şaşırdım yüzsüzlük bildiğin.
Ondan bunlar gaza gelmiş ozaman haklılarSesimi çıkarmadım. Yani utanıyorum ters bişey demeye bendede hata var tepki vermedim olur dedim
Kusasım geldi, ne iğrenç bir davranış. Anası ne ki tanası ne olsun. Eşiniz de hiç normal değil. Paranızı saklayın bunlardan ve iyi korunun.Aldığım maaşı komple veriyorum. Ailesi beni beklemiş bu zamana kadar neye düştüm anlamadım. Sürekli ev fotoğrafları atıyor annesi
Şuan gördüğüm burdada eşimin ailesi gözündedeNe anlamda kötü?
Buradaki hanımlar nezdinde mi?
Eş ailesi nezdinde mi?
Siz direk yoruldum ben ücretsiz izne çıkıcam diyinBen kötü muyum diye düşünüyorum suçlanıyorum
E tm işte kendini kandırıyorsun annem babam yaşlı diye ...Ailem zaten boşan dedi daha önce neyin kandirmasi