• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin daha ilk aylarinda

İşte o tarafin manupulatip davranışları eşimi de cikmza sokuyor aslında devamlı ev alacağınız için çok mutluyuz Allah sizden razı olsun falan diyorlar
Aaa demekki boyle bırsey soylendıgınde sızde onaylamıssınız

Ailem zaten boşan dedi daha önce neyin kandirmasi
Ne diye üzülecekler o zaman, ben kızıma böyle eziyet edilip de boşanmadığını duyarsam kahrımdan ölürüm zaten bu zayıf karakter benim kızım olamaz, diye

Sinir oldum ya... Sizin boşanıp, bu aileden kaçıp kurtulma şansınız yok mu?. Kaçın kurtulun, onlar da arkanızdan "vicdansıııııız" desinler. Hatta ağlayarak günlüklerine yazsınlar "vicdansız gelin, bize bir evi çok gördü" diye. Kocanız da arkanızdan bol bol küfür etsin böyle deşarj olur zavallı adam.

Son düzenleme:
Eşimde bir yok diyor sonra annesi ağlayınca alacağım diyor
Çekil aralarından alıp otursunlar. sen beş kuruş para KAZANMIYOR olsan BİLE siz evlendikten sonra ikiniz ailesiniz, alacağına satacağına ikiniz karar verebilirsiniz.
Yazmayacağım diyorum duramıyorum.
Sen kendi aileni oturtmak için ev almaya kalksan nolur düşün bi? Bir kere aç bakalım konuyu.

Eşimde bir yok diyor sonra annesi ağlayınca alacağım diyor
Eşinizin ailesi size ciddi anlamda bir yardımda mı bulundu ? Bir ev parası gibi bir yatırım mı yaptılar size,böyle bir istekleri olmasına çok şaşırdım yüzsüzlük bildiğin.

Eşinizin ailesi size ciddi anlamda bir yardımda mı bulundu ? Bir ev parası gibi bir yatırım mı yaptılar size,böyle bir istekleri olmasına çok şaşırdım yüzsüzlük bildiğin.
100 bin verdiler evlenirken de yine 100 bin civarı harcadilar

Sesimi çıkarmadım. Yani utanıyorum ters bişey demeye bendede hata var tepki vermedim olur dedim
Ondan bunlar gaza gelmiş ozaman haklılar
Siz onaylamış olmussunuz
Belkıde başta siz kücük uygun bır ev dıye düşünüp ilerde coluk cocuk ıcınde yardım ederler alalım dıye oklediniz
Sonra ev büyük olsun vs olunca siz pişman oldunuz
Ama başta yüzvermişsiniz kusura bakmayın
Insanları beklentıye sokmussunuz

Aldığım maaşı komple veriyorum. Ailesi beni beklemiş bu zamana kadar neye düştüm anlamadım. Sürekli ev fotoğrafları atıyor annesi
Kusasım geldi, ne iğrenç bir davranış. Anası ne ki tanası ne olsun. Eşiniz de hiç normal değil. Paranızı saklayın bunlardan ve iyi korunun.

Back