• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin daha ilk aylarinda

Evalmak istemediğimi soyledim kavga çıktı bu yüzden zaten baya büyük hemde arkadaşlar araya girdi. Şuan kendimi kötü hissediyorum o tarafa umut bende vermiş oldum diye hatalı miyim diye suclaniyorum
Boşver bacım ben anladım seni, o fesat arkadaşlarının gazına gelip bı kere olmazlanmışsın bak evde huzurun kaçmış, kendini kötü hissetmişsin, düzenin bozulmuş, gül gibi adamla aran soğumuş...

Burdaki hatunlar da sırf çekemediklerinden dolduruyorlar seni sakın uyma onlara, Senin zaten kafana yatmış ne diye arkadaşlara filan sorup kafanı bulandırıyorsun ki, kocanı dinle sen, al güzel bı ev, verdiğin sözü tut yoksa bu iş boşanmaya gider maazallah kalırsın ortada dedi deme...

Evalmak istemediğimi soyledim kavga çıktı bu yüzden zaten baya büyük hemde arkadaşlar araya girdi. Şuan kendimi kötü hissediyorum o tarafa umut bende vermiş oldum diye hatalı miyim diye suclaniyorum
Emri vaki yapıldıysa o anda donakalmış olabilirsin. İnsanlık halidir, bu seni kötü yapmaz. Önce sana sormalıydı. Hatalı olan o, ama her koşulda adam seni sömürüyor

Eşimle evleneli bir yıl olmadı. Şuan ailesi farklı şehirde. Bize diyorlarki bize ev alın. Kendi üstünüze olsun. Ama biz oturalım. Eşim evlenmeden önce bambaşkaydı. Şuan ise en ufak şeyde küfür ediyor agizini bozuyor sonrada normal davranmami istiyor.Haftasonlari veya akşam gelince ya yatıyor ya elinde telefon ben söylemiyorum devamlı benle ilgilen diye. Ben yoruluyorum ayağım ağrıyor vs diyip duruyor. Bende çalışıyorum bir şey alacak olsam ev alacağız masraf yapma diyor. Bu arada bizim evimiz falan yok kiraciyiz. Evlilik ilk başlarda böyle olması normal mi?
Ev istiyorlarsa oğullarını iade edin kendilerine.

İşte burdaki hatam da benj uzuyor Allah katındada suçlu muyum hatalı miyim bilmiyorum kafamı karıştıran bu aslında
Hanımefendi bu yorumu yapan bayan ironi yapmış. Kimse size burada ciddi anlamda ev alınmaz demez. Sanmıyorum hiç bir yerde iyiliğinizi isteyen biri size kocanızın ailesine yani elaleme ev alın desin

Ailesine konuşamam böyle kimseyle konuşamam yapım bu şekilde hiç değil utanirim hatta şimdi evden vazgeçtik mesela ama utanıyorum bir yanım üzülüyor
Ay ne utanması kendine gel ya huuu, yeni geline ev aldirirken, maaşına el koyarken onlar utanmıyor da sen mi utanıyorsun 🤦‍♀️ Ay bayılacamm artık...

Benimde hatam oldu eşim konuşurken bu konuyu ailesine ben ses etmedim. Onaylar durumdaydım. Sonradan ev talepleri buyuk eve dönüştü. Sonra benim yakin arkadaşlarım duyunce sakın yapma diye kizdilar
Valla konu gerçekse ve boşanmayacaksanız içinize sinen bir ev alın. Belli ki beraber yaşayacaksınız, onun yolu bu. Kocacığınız diyecek ki neden kira ödüyoruz mis gibi ev varken, hem annem de ev işlerine yardım eder bla bla. Sonra kredi bitince de işten çıkmanızı isterler, üçü kanepede yayılıp g.t büyütürken siz de hem çocuk bakar hem onlara hizmet edersiniz. Ara ara dayak da bu müthiş hayatın tuzu biberi olur 🧿

Emri vaki yapıldıysa o anda donakalmış olabilirsin. İnsanlık halidir, bu seni kötü yapmaz. Önce sana sormalıydı. Hatalı olan o, ama her koşulda adam seni sömürüyor
Öyle söylenince sesimi cikaramadim bir artı bir eve tammda dedim ama iş bahçeli ev olsun büyük olsun ve benim yaşadığım eve laf eğmeye başlamaları kirası şöyle böyle falan demeleri üstüne gorumcemde yorum yapmaya başlayınca bu sefer almak benim zoruma gitti

Kendileri yaşayacak

Krediyi de üstelik öyle durumda ben çekeceğim ben beni mi beklediler diyincede benden kötüsü olmuyor vicdansizmisim ben
Neeeeee. Neler okuyorum ben yahu... Kendinize degıl esınızın aılesıne mı ev alacaksınız.. Ustelık kredıyı sız cekeceksınız ha.... Kusura bakmayın da bulmuşlar enayıyı.... Böyle bır sey teklıf etmeyı bırakın dusunulmesı bıle boşanma nedenıdır bence.... Yıllarınıza yazık olmadan, çocuk olmadan boşaının bu adamdan....

İlk başta evlenmeden önce bambaşka seni çok mutlu edeceğim şöyle böyleydi ne zaman evlendik değişti artık bu duruma eminim kendimi avutmaya gerek yok
Bu dönemin erkekleri para avcısı, bugün açılan konular hep böyleydi, erkek evde yatıyor almış maaşlı kadını keyfine bakıyor, kadında buraya konu açıyor eşim çalışmıyor ben napayim evin yükü hep bende diye , kadınların çok uyanık olmaları lazım, erkekler bildiğin sırtlan olmuş, kızlarımız da hala çok saf , azıcık sevgi kırıntısıyla herseyini feda ediyorlar ...

Bu dönemin erkekleri para avcısı, bugün açılan konular hep böyleydi, erkek evde yatıyor almış maaşlı kadını keyfine bakıyor, kadında buraya konu açıyor eşim çalışmıyor ben napayim evin yükü hep bende diye , kadınların çok uyanık olmaları lazım, erkekler bildiğin sırtlan olmuş, kızlarımız da hala çok saf , azıcık sevgi kırıntısıyla herseyini feda ediyorlar ...
Kesinlikle öyle en başta söylenen o tatlı sözlere kanmamak gerek mesleği ve aile gorgusu evlilikte çok önemliymis

Evi demedim onu da dersem ailem bitir der diye düşünüyorum
E desinler zaten. Ya büyük bir kiyamet kopacak o kocan da aileside susup otturacak, yada gercekden bitecek. Ne sacma ya, sen insan degilmisin, illa birine ev alacaksan kendi anana babana al. Bir sonraki adim de, böbregini mi alacaklat

Boşver bacım ben anladım seni, o fesat arkadaşlarının gazına gelip bı kere olmazlanmışsın bak evde huzurun kaçmış, kendini kötü hissetmişsin, düzenin bozulmuş, gül gibi adamla aran soğumuş...

Burdaki hatunlar da sırf çekemediklerinden dolduruyorlar seni sakın uyma onlara, Senin zaten kafana yatmış ne diye arkadaşlara filan sorup kafanı bulandırıyorsun ki, kocanı dinle sen, al güzel bı ev, verdiğin sözü tut yoksa bu iş boşanmaya gider maazallah kalırsın ortada dedi deme...
Ya gerçek sanacak Pirayem yaaa 🤣

Back