Yok başta ses etmedim tamam dedim şimdi umut verip elinden almış gibi hissediyorumKayınaileye ev almak diye bi Allahın emri mi var haberim yok benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok başta ses etmedim tamam dedim şimdi umut verip elinden almış gibi hissediyorumKayınaileye ev almak diye bi Allahın emri mi var haberim yok benim
Bacım niye veriyorsun maaşını komple? Ayy çıldıracağım bugün kaçıncı maaşı eşe verme durumunu görmem bu.. Siz neden böyle yapıyorsunuz ben anlamıyorum ki.Aldığım maaşı komple veriyorum. Ailesi beni beklemiş bu zamana kadar neye düştüm anlamadım. Sürekli ev fotoğrafları atıyor annesi
Yahu sen niye bu kadar ezdiriyorsun kendini, niye bosanirim diye korkuyorsunSesimi cikardigimda evde kavga oluyor
Seni manipüle etmisler , kendini suçlama boşuna, mutlaka psikolojik destek al sen de pek iyi değilsin gibi ...Yok başta ses etmedim tamam dedim şimdi umut verip elinden almış gibi hissediyorum
Zarardan dönmüşsünüz. En başta onların sizin tepenize çökmemeleri gerekirdi. Allah katını ilk onların düşünmesi lazımYok başta ses etmedim tamam dedim şimdi umut verip elinden almış gibi hissediyorum
Erkekler prenses olmuş kızlar da seyit onbaşıBacım niye veriyorsun maaşını komple? Ayy çıldıracağım bugün kaçıncı maaşı eşe verme durumunu görmem bu.. Siz neden böyle yapıyorsunuz ben anlamıyorum ki.
Verme maaşını falan, çocukta yapma. Ne demek aileye ev almak ya?! Daha sizin eviniz yok. Eşinize 2 laf edemiyor musunuz siz?
Valla bacım, konuna inanmıyorum o kısmı ayrı ama belki bir yerlerde şurada çizdiğin saf imajı kadar saf olan birileri vardır, gözünü açar okur da diye yazıvereceğim; vicdan azabı çekecek son şeye çekiyorsun. Bu kadar dini direği bilen bir kocan varsa (Senin gibi Allah katı diye konuşan), önce senin altınlarını sana geri vererek başlasın işine. Mehir de dahil sayabilsin eline senin maaşına göz dikip anasıgile sıvamaya çalışacağına. İslam'a göre kadının kazancı, mal varlığı sadece ona aittir ve eşi, karısı izin vermediği sürece bu paraya dokunamaz. :) Sizin maaş kartınıza kavgayla çöken bir eşiniz var, siz bu izni/sözü, tamamen hür iradenizle verdiğinizi mi düşünüyorsunuz sadece ağzınızdan çıkana bakıp? İnsanlara işkence altında işlemedikleri suçları kabul ettiriyorlar, eşiniz de sizden psikolojik/duygusal baskı altında söz almış (Hayır deseniz kavga çıkacağını işlemişti size çünkü). Bunu idrak edemiyor musunuz?Eşim sen de umut verdin falan dedi ondan vicdan azabı çekiyorum bir yandan
Saçmalama, aslında senin bir şey söylemene de gerek yok, sana sormadan sözü veren eşinse alamayacağını söylemek de ona düşer ama sen boşanma adımını atmazsan bu adam sana ömür boyu yedirir bunu. Yazık etme kendine. Bir daha üzerine yürüdüğünde 'bana bir tokat attığın an larakolda biter bu iş ve oradan dönüşü olmaz' diyeceksin. Seni korkutarak istediğini almaya çalışıyorAilesine konuşamam böyle kimseyle konuşamam yapım bu şekilde hiç değil utanirim hatta şimdi evden vazgeçtik mesela ama utanıyorum bir yanım üzülüyor
Boşanmaktan korkmuyorum ama sürekli skknti çekerek bir noktaya gedim. Şimdi bundan sonra tekrar bir dert zorluklar düzen kurmak o kadar zor geliyor kiYahu sen niye bu kadar ezdiriyorsun kendini, niye bosanirim diye korkuyorsun
Belli ki ev için evlenmiş eşin seninle üzgünüm ama böyle görünüyorEvlendikten sonra bu ev durumu çıktı ortaya. Düğün borcumuz biter bitmez ev diye dayatmalar başladı. Yaşadığımız yerden alacağız onlarda gelip yerlesecek
Güzelim insanların kararları değişebilir, kaldı ki size fikriniz sorulmamış emrivaki yapılmış.Ailesine konuşamam böyle kimseyle konuşamam yapım bu şekilde hiç değil utanirim hatta şimdi evden vazgeçtik mesela ama utanıyorum bir yanım üzülüyor
Şimdi siz bu hır gürü düzen kurmak olarak mı görüyorsunuz?Boşanmaktan korkmuyorum ama sürekli skknti çekerek bir noktaya gedim. Şimdi bundan sonra tekrar bir dert zorluklar düzen kurmak o kadar zor geliyor ki
Buna manipülasyon diyoruzEşim sen de umut verdin falan dedi ondan vicdan azabı çekiyorum bir yandan
Hayır kızlarımız da aklını, mantığını yitirmiş gibi davranıyor. Benim gördükçe kafamlar alevler çıkıyor. Kızın üzerine kredi çekilecekmiş üstelik. Vay arkadaş.. Benim kızım olsa ve bunlara karşı sussa böyle kendime üzülürüm nasıl bu kadar kendini savunamayan bir çocuk yetiştirdim ben diye.Erkekler prenses olmuş kızlar da seyit onbaşı![]()
Kesinlikle psikolojik destek al , çok kolay manipule edliyorsun, Tülay Kök sınırlar serisini mutlaka izle youtube dan, psikolojik kitaplar oku gözünü aç acilen...Artık bende kendime inanamıyorum psikologa gitmeyi düşünüyorum kendimi savunma mekanizmam sıfır çünkü
Niyeeeeee aldığın maaşını komple veriyorsun? Kızım slk mısın?Aldığım maaşı komple veriyorum. Ailesi beni beklemiş bu zamana kadar neye düştüm anlamadım. Sürekli ev fotoğrafları atıyor annesi
Ev alirsan sikinti cekeceksinBoşanmaktan korkmuyorum ama sürekli skknti çekerek bir noktaya gedim. Şimdi bundan sonra tekrar bir dert zorluklar düzen kurmak o kadar zor geliyor ki
Benim kızım şunu yapsa kahrımdan hasta olurdum , Allahım sen koru ...Hayır kızlarımız da aklını, mantığını yitirmiş gibi davranıyor. Benim gördükçe kafamlar alevler çıkıyor. Kızın üzerine kredi çekilecekmiş üstelik. Vay arkadaş.. Benim kızım olsa ve bunlara karşı sussa böyle kendime üzülürüm nasıl bu kadar kendini savunamayan bir çocuk yetiştirdim ben diye.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Yok olay bu şekilde bir an da gelişti daha bir kardeşi kefil olmamızı isteyecekti ona direk yok dedim. Ondan sonra bu ev işi çıktı sürekli ev bakar olduk bir şey alacak olsak ev alacağız diye kavga cikmya baslayinca zoruma gitmeye başladı artık. Ne umdum ne buldum oldkm.kendi maaşımı harcayamaz oldum.Güzelim insanların kararları değişebilir, kaldı ki size fikriniz sorulmamış emrivaki yapılmış.
Şu an kara dediğime 5 dakika sonra ak diyebilirim çünkü insanım. Hele ayaküstü alınmayacak bir kararda hayli hayli vazgeçebilirim. Kardeşleri de var dediniz hepimiz bir araya gelip ev alıyoruz deseler bir nebze anlayabilirim. Onda da sizin maaşınızdan bağımsız olması gerekir. Kaç yaşında eşiniz, şimdi mi aklına gelmiş ev almak. Başka detaylar yoksa olaylar bize anlattığınız gibiyse valla benim aklım almadı bu işi. Hiç bir bdv konusuna da bu kadar uzun yazmamışımdır bu arada.