• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin daha ilk aylarinda

Öyle söylenince sesimi cikaramadim bir artı bir eve tammda dedim ama iş bahçeli ev olsun büyük olsun ve benim yaşadığım eve laf eğmeye başlamaları kirası şöyle böyle falan demeleri üstüne gorumcemde yorum yapmaya başlayınca bu sefer almak benim zoruma gitti
Bunlar seni bayağı kafa kola almış, bayağı eşek gözüyle bakıyorlar. Aklını başına alsan iyi olur.

Bak ben de eş ailesine büyük güzellikler yaptım ama hiçbiri ev almak kadar anormal değil. Eşine höst diyeceksin, başka çaren yok.

Bunlar seni bayağı kafa kola almış, bayağı eşek gözüyle bakıyorlar. Aklını başına alsan iyi olur.

Bak ben de eş ailesine büyük güzellikler yaptım ama hiçbiri ev almak kadar anormal değil. Eşine höst diyeceksin, başka çaren yok.
En sonunda çıldırdım iki bardak aldım diye evde her şey var ev alacağız diye cikisinca almak istemiyorum dedim

Artık bende kendime inanamıyorum psikologa gitmeyi düşünüyorum kendimi savunma mekanizmam sıfır çünkü
Olmaz, boşa para harcama, ev almak in birikim yapmanız lazım, ne psikoloğu, sen sadece para kazanabilirsin, harcayamazsın, kocan böyle bakıyor sana, unutma

Boşanmaktan korkmuyorum ama sürekli skknti çekerek bir noktaya gedim. Şimdi bundan sonra tekrar bir dert zorluklar düzen kurmak o kadar zor geliyor ki
Konu sahibi, krediyi çekip evi aldığın gün kocan seni dövmeye de başlayacak. Yazık etmeyin kendinize yahu, inşallah konu gerçek değildir. 14 sayfa boyunca yazılmış hala ne yapacağım diyorsun, yapacağın belli, kredi çekmeyi kabul etmeyeceksin, kocan üstüne gelirse Kades’e basıp adamı kovacaksın daha hala neyi anlamıyorsun?

Öyle söylenince sesimi cikaramadim bir artı bir eve tammda dedim ama iş bahçeli ev olsun büyük olsun ve benim yaşadığım eve laf eğmeye başlamaları kirası şöyle böyle falan demeleri üstüne gorumcemde yorum yapmaya başlayınca bu sefer almak benim zoruma gitti
Ülen şöyle hiç birşeye sesini çıkaramayan, ezik ,koca delisi, evlenirken hiç masraf yapmayan, it gibi çalışıp maaşını oglunuza sayan , 1+1 ev hediye etmeye bile itirazsız ok olan çıtır çıtır kullanmalık bı köle -gelin bulmuşsunuz orda durun allahsizlar 😂😂😂 Aldırın evinizi, bağlayın oglunuzun akitacağı ömür boyu aylık nakit haracınızı susun oturun işte 😂😂😂

Bunlar maaile b.kunu çıkarıp sonradan bahçeli büyük ev diye tutturmasalar konu sahibi asssssla uyanmayacaktı halbuki, en az 20 yıl emecekti enayiler ,komple salak bu aile...

Son düzenleme:
Ülen şöyle hiç sesini çıkarmayan, evlenirken hiç masraf yapmayan, it gibi çalışıp maaşını oglunuza sayan , 1+1 ev hediye etmeye bile itirazsız ok olan yemelik bı gelin bulmuşsunuz orda durun, alın evinizi, oglunuzun akitacağı ömür boyu aylık nakit haracınızı susun oturun işte 😂😂😂 b.kunu çıkarıp sonradan bahçeli büyük ev diye tutturmasalar konu sahibi asssssla uyanmayacaktı halbuki, komple salak bu aile...
Patladım şuna ya off :D

Sen 1+1e tamam demişsin
Bir artı bir ev eşim dediki yaşlılar yazık babam çalışmasın artık yatırım olur dedi. Sonrada ailesine birden söyledi. Bir artı bir uygun fiyatliya razıydım. Ama büyük olsun bahçeli olsun. Onu alma buna para harcama masraf yapmaya dönünce olay artık istemedim.

Ülen şöyle hiç birşeye sesini çıkaramayan, ezik ,koca delisi, evlenirken hiç masraf yapmayan, it gibi çalışıp maaşını oglunuza sayan , 1+1 ev hediye etmeye bile itirazsız ok olan çıtır çıtır kullanmalık bı köle -gelin bulmuşsunuz orda durun allahsizlar 😂😂😂 Aldırın evinizi, bağlayın oglunuzun akitacağı ömür boyu aylık nakit haracınızı susun oturun işte 😂😂😂

Bunlar maaile b.kunu çıkarıp sonradan bahçeli büyük ev diye tutturmasalar konu sahibi asssssla uyanmayacaktı halbuki, en az 20 yıl emecekti enayiler ,komple salak bu aile...
Bakmışlar çok saf her seferinde biraz daha level atlamışlar aç gözlülükte 😅

Bir artı bir ev eşim dediki yaşlılar yazık babam çalışmasın artık yatırım olur dedi. Sonrada ailesine birden söyledi. Bir artı bir uygun fiyatliya razıydım. Ama büyük olsun bahçeli olsun. Onu alma buna para harcama masraf yapmaya dönünce olay artık istemedim.
1+1 bile almam ben , salak mıyım, bunca zaman oğullarının evlenmelerini beklemişler...

Teşekkür ederim yorumunuz için. Yok olay bu şekilde bir an da gelişti daha bir kardeşi kefil olmamızı isteyecekti ona direk yok dedim. Ondan sonra bu ev işi çıktı sürekli ev bakar olduk bir şey alacak olsak ev alacağız diye kavga cikmya baslayinca zoruma gitmeye başladı artık. Ne umdum ne buldum oldkm.kendi maaşımı harcayamaz oldum.
Evi kendinize alacak ve siz oturacak olsanız anlarım eşinizin tavrını bir nebze de bu kadarı gerçekten çok fazla.

Empati yapın siz anne babanıza ev alacak olsanız bunu eşinize telefonda konuşurken mi duyurursunuz. Alıp karşınıza fikrini ciddiyetle sormaz mıydınız? Kaldı ki olaylar ne kadar büyürdü durum böyle olsaydı.
Oldu bittiye getirmiş eşiniz şimdi de size vicdan yaptırıyor ki hiç hakkı yok.

Evi kendinize alacak ve siz oturacak olsanız anlarım eşinizin tavrını bir nebze de bu kadarı gerçekten çok fazla.

Empati yapın siz anne babanıza ev alacak olsanız bunu eşinize telefonda konuşurken mi duyurursunuz. Alıp karşınıza fikrini ciddiyetle sormaz mıydınız? Kaldı ki olaylar ne kadar büyürdü durum böyle olsaydı.
Oldu bittiye getirmiş eşiniz şimdi de size vicdan yaptırıyor ki hiç hakkı yok.
Ve bu durumda kendi evimizi almak yıllar sürecek belki

Aldığım maaşı komple veriyorum. Ailesi beni beklemiş bu zamana kadar neye düştüm anlamadım. Sürekli ev fotoğrafları atıyor annesi
Aferin.
Başkasına para yedirmek için dirsek çürüttünüz demek, ne yüce gönüllüsünüz.
Ömür boyu el üstünde tutacaklar sizi.

Kesin kamuda memursun, şimdiki erkekler maaşlı saf kızların kokusunu alıyor hemen ...
Valla kadınların iş hayatına atılması üstüne memur olmaları tamamen erkeğe yaradı. Yapıyorlar mantık evliliğini, yatırım yapıcam ayağına kadını yiyorlar oh ne ala. Ben de trip atan, nazlanan erkek niye çoğaldı diyorum sebebi yine kadınlarmış.

Back