• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin daha ilk aylarinda

Konuyu okudum şaşırdım, konu sahibinin diğer yorumlarını okudukça şaşkınlığım arttı. Yanlış anlamayın ama vallahi bu siteyi okuyana kadar kocanın bu kadar değerli bir şey olduğunu bilmiyordum bende kocamın kıymetini bileyim, böyle bir aç ….. ve ailesi ile bile evli kalıp kocam diyen varsa benim kocama çok daha kıymet vermem lazım. Bilmiyorum insan yaşarken işin içinden çıkması mı zor oluyor ama olacak şey mi dediğiniz yaptığınız. Ne münasebet maaşı kocaya vermek ailesine ev almak ne üstelik siz kirada iken. Küfür, hakarette teşekkür hediyesi heralde, yazık günah hanımefendi sizinde aileniz var maddi olarak sizden beklentileri olmayabilir ama kimsede çocuğunu milletin sponsoru, maddi kölesi olsun diye doğurup büyütmüyor yazık günah ya.

Kendi işimi maaşımı eşimin maasini burda yazmamı gerektiren ne benim sorduğum soru farklj burda sorulan sorular bazıları bambaşka elbette sorduğum konu hakkında olanlara cevap vereceğim görgüsüz biri olsam yada yalancı olsam burda çok üsten bir meslekte yazardim kaldiki kendimi geçindirecek duzeyde şükür meslek sahibiyim o kadar
Kesin kamuda memursun, şimdiki erkekler maaşlı saf kızların kokusunu alıyor hemen ...

Kesin kamuda memursun, şimdiki erkekler maaşlı saf kızların konusunu alıyor hemen ...
Benimde hatam oldu eşim konuşurken bu konuyu ailesine ben ses etmedim. Onaylar durumdaydım. Sonradan ev talepleri buyuk eve dönüştü. Sonra benim yakin arkadaşlarım duyunce sakın yapma diye kizdilar

Benimde hatam oldu eşim konuşurken bu konuyu ailesine ben ses etmedim. Onaylar durumdaydım. Sonradan ev talepleri buyuk eve dönüştü. Sonra benim yakin arkadaşlarım duyunce sakın yapma diye kizdilar
Tamam sizi anladık
Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz

Boşanacak mısınız
Ya da hayır ev mev almıyorum diye söyleyip kartınızı alacak mısınız

E bak herkes kızıyor, aklın yolu bir işte

Boşan kurtul başka da diyeceğim yok , eşin seni sevmiyor kesinlikle bunu bil ...

Tamam sizi anladık
Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz

Boşanacak mısınız
Ya da hayır ev mev almıyorum diye söyleyip kartınızı alacak mısınız
Evalmak istemediğimi soyledim kavga çıktı bu yüzden zaten baya büyük hemde arkadaşlar araya girdi. Şuan kendimi kötü hissediyorum o tarafa umut bende vermiş oldum diye hatalı miyim diye suclaniyorum

Evalmak istemediğimi soyledim kavga çıktı bu yüzden zaten baya büyük hemde arkadaşlar araya girdi. Şuan kendimi kötü hissediyorum o tarafa umut bende vermiş oldum diye hatalı miyim diye suclaniyorum
Hayır siz hatalı değilsiniz
Kavga çıktı madem hiç geri adım atmayın

Devam edecekseniz ev konusu kapanacak kimseye ev almıyorum diyeceksiniz şartınız bu olsun
Kartınızı da kendiniz kullanın lütfen

Eee peki sonuç?Burada da herkes çok yanlış bir davranış olduğunu söylediği bu saatten sonra ne yapacaksınız millet onu merak ediyor.Geldiniz eşinize yapamadığınız öfkenizi kustunuz gidip kuzu kuzu evi alacak mısınız boşanacak mısınız?

Hayır siz hatalı değilsiniz
Kavga çıktı madem hiç geri adım atmayın

Devam edecekseniz ev konusu kapanacak kimseye ev almıyorum diyeceksiniz şartınız bu olsun
Kartınızı da kendiniz kullanın lütfen
Ben kredi cekmiyorum ev de almıyorum dedim. Daha ailesine demedi aileside her gün arıyor bugünde aradı bişey demedim ben

Ama siz lütfen bir silkenin kendinize gelin. Ne umudu verdiniz bunu istemeleri bile büyük ayıp yüzsüzlük, terbiyesizlik. Hayal dahi edemiyorum öz ailem bile benden böyle bir şey istesin. Kendime ev alırken kredi çekerken 40 kere düşünüyorum. Umutları gelin gelsin bize ev alsın mı. Manyak mı bunlar

Ben kredi cekmiyorum ev de almıyorum dedim. Daha ailesine demedi aileside her gün arıyor bugünde aradı bişey demedim ben
Arayıp onlara da söyleyin
Ev filan almıyoruz daha ev için aramayın fotoğraf filan da atmayın diye

Eğer şimdi yapmazsanız hiç yapamaz o krediyi çeker o evi de alırsınız

Arayıp onlara da söyleyin
Ev filan almıyoruz daha ev için aramayın fotoğraf filan da atmayın diye

Eğer şimdi yapmazsanız hiç yapamaz o krediyi çeker o evi de alırsınız
Ailesine konuşamam böyle kimseyle konuşamam yapım bu şekilde hiç değil utanirim hatta şimdi evden vazgeçtik mesela ama utanıyorum bir yanım üzülüyor

Back