• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin daha ilk aylarinda

Eğitim seviyem uygun klavye duzeltmesiylede inanın uğraşmıyorum. Yalan söyleyerwk burda elime ne geçecek bilmiyorum düşünce sizin. Elbette incelesinler ben bir derdim var bugünde eşimle yine kavga ettigim için yazdım sizin yorum yazmaznin bana artısi yok veya bana gökten para yağmıyor. Kadının düşmanı kandindirin ozetisiniz
Kadın düşmanı sensin, senden başka bi kadın kendine bunu yapmıyor burda. Gerçekse inşallah aldirirlar o evi de ödersiniz. Sizden bir şey olacağı yok bari yaşlı insanların evi olması olur. Eğitim seviyeniz de bi bakışta belli oluyor merak etmeyin.

Ve ben itiraz ettiğimde bunun ayıp bir şey olduğunu bana empoze ediyor eşim
Ne munasebet!? Hani kendi eviniz olsa bile sizin es ailesine kredi cekip, ev almak gibi bir yükümlülüğünüz yok.
Böyle ailelere dolandirici gözüyle bakiyorum.
Ayrica maaşinizi da eşinize vermeyi birakin.

Son düzenleme:
Eğitim seviyem uygun klavye duzeltmesiylede inanın uğraşmıyorum. Yalan söyleyerwk burda elime ne geçecek bilmiyorum düşünce sizin. Elbette incelesinler ben bir derdim var bugünde eşimle yine kavga ettigim için yazdım sizin yorum yazmaznin bana artısi yok veya bana gökten para yağmıyor. Kadının düşmanı kandindirin ozetisiniz
Burada size kimse düşmanlık yapmıuor farkında değilmisiniz gerçekten . Herkes sizi düşünerek yorum yapıyor . O kadar yorum yapıldı anladığınız bizlerin size düşmanlık yaptığı mı pes diyorum :) İnşallah en kısa zamanda gözleriniz açılır da gerçeği görürsünüz..

İşte bendede hata oldu ama ilk baş denilen bir artı bir evdi sonradan ev bahçeli eve döndü
E tamam sen bunu başta soylemedın
Yağmış gürlemiş esmişsiniz
Alırız fılan
İş işten gecmıs gecmıs ola
Artık ya hırgür cıkacak yada bi şekilde vazgectım ben borc altına gırmek ıstemıyoeum ılerde bakarız fılan dıyın bari

Fake konularda bi de 1-2 cümlelik cevaplar olur. Çok ayrıntıya girmez ki kurguda hata yapmasın. Cevapları genelde kısa cümleler. Soru bombardımanına tutacaksın, o zaman şaşırmaya başlarlar.
Kendi işimi maaşımı eşimin maasini burda yazmamı gerektiren ne benim sorduğum soru farklj burda sorulan sorular bazıları bambaşka elbette sorduğum konu hakkında olanlara cevap vereceğim görgüsüz biri olsam yada yalancı olsam burda çok üsten bir meslekte yazardim kaldiki kendimi geçindirecek duzeyde şükür meslek sahibiyim o kadar

Boşanmayacaktir zorluk cikaracak
Çıkarsın? Çoluk yok çocuk yok, ortak edinilmiş mal yok, neyini uzatacak? Bu yaptıklarını anlatırsın mahkemede. Bak boşanmak zor biliyorum ama daha evliliğin başındasınız, boşanırken göreceğin zarar, çekeceğin zorluk, bu adamla evli kaldığında çekeceğinin binde biri. Şimdi vurmuyor olabilir ama bir gün vuracak. O ev alınırsa ve boşanırsanız o asıl o zaman zorluk yaşayacaksınız boşanırken.

Aynı evin içinde ayrı gayrı olmazdan girip tüm maaşımı vermeye başladım en başta sinirimi cizmem gerekti bu konuda
Bi erkek kadının parasını almaz arkadaşım. Tamam ekonomi kötü, ortak şekilde ödenir, yatırım yapılır ama adam kadının parasını, maaşını almaz. Böyle olupta karısını seveni sayanı görmedim. Olsa olsa mantık evliliği oluyor bundan. Ev, araba almak istediğiniz de gayette kendi maaşınızı siz de yatırım olarak kullanır kenara ayırabilirsiniz kaldı ki ailesini o eve koyar bu adam siz kirada olduğunuz halde. Siz maaşınızı vermeyin bakın daha nasıl küfürler edecek o.. Gerçek yüzlerini erken gösteriyor erkekler zaten. Size sadece kendinizi ezdirmeyin, hakkınızı yedirmeyin yeter ama ben bu evliliği pek olumlu görmüyorum maalesef. İlgi alaka sıfır, saygı sıfır.

Ben kötü muyum diye düşünüyorum suçlanıyorum
Dikkat edin suçlanmanın doğasında manipülasyon var. Sizden kârı olan insanlar suçluyorsa doğru yoldasınız.
Kanmayacak dik duracaksınız.
Bu kendiniz için gerekli.

Buradaki suçlanmaya gelince o şuan daha gerekli. Bazen de sert yazıyorlar. Ayıltmak için yüze soğuk su çarpmak gibi düşünün.

Şuan burada kimsenin sizin tercihleriniz üzerinden bir kârı, bir menfaati yok. Tamamen iyiliğinize konuşuluyor.
Söylenenler biraz incitebilir ama düşeceğiniz zarardan koruma odaklı.
Öfkenin ana sebebi de siz değil sizi sahiplenmeye çalışan uyanıklar.
Çırpındığınız konu anormal.
Bu bataklığa girmeyin istiyor herkes.

Ahhh yaaa, evet kadının düşmanı yine kadın, burdaki kadınlar çok kötü, yani bırakmıyorlar ki tüm maaşını kayinaileye ev almak için hibe edesin , ev kredisi çekip bir güzel borç batağına girmene bile laf ediyorlar ,ağız tadıyla bir dolandırılmana bile izin vermiyorlar, kocan olacak parazit muhteşem ötesi bir herif , sakın onu kaçırma sen şimdiden havuzlu sitelere bak bahçeli bulursan ne ala en sevilen gelin ve eş sen olursun , sana madalya takarlar 🥰

Dikkat edin suçlanmanın doğasında manipülasyon var. Sizden kârı olan insanlar suçluyorsa doğru yoldasınız.
Kanmayacak dik duracaksınız.
Bu kendiniz için gerekli.

Buradaki suçlanmaya gelince o şuan daha gerekli. Bazen de sert yazıyorlar. Ayıltmak için yüze soğuk su çarpmak gibi düşünün.

Şuan burada kimsenin sizin tercihleriniz üzerinden bir kârı, bir menfaati yok. Tamamen iyiliğinize konuşuluyor.
Söylenenler biraz incitebilir ama düşeceğiniz zarardan koruma odaklı.
Öfkenin ana sebebi de siz değil sizi sahiplenmeye çalışan uyanıklar.
Çırpındığınız konu anormal.
Bu bataklığa girmeyin istiyor herkes.
Soyledikleriniz doğru. İşte bu noktadan sonra kavga sonrası gönül almalara kanmamam gerek

Buradan bakınca size gayet de gökten para yağıyor kadının düşmanı kadın olmayın ve benim de ev almama yardım edin

Ahhh yaaa, evet kadının düşmanı yine kadın, burdaki kadınlar çok kötü, yani bırakmıyorlar ki tüm maaşını kayinaileye ev almak için hibe edesin , ev kredisi çekip bir güzel borç batağına girmene bile laf ediyorlar ,ağız tadıyla bir dolandırılmana bile izin vermiyorlar, kocan olacak parazit muhteşem ötesi bir herif , sakın onu kaçırma sen şimdiden havuzlu sitelere bak bahçeli bulursan ne ala en sevilen gelin ve eş sen olursun , sana madalya takarlar 🥰
Konu sahibinin bizlerden beklediği yorum tam olarak bu. İşte dost gibi dostun en güzel örneğisiniz ❤️ Sizi tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim . 😂

Buradan bakınca size gayet de gökten para yağıyor kadının düşmanı kadın olmayın ve benim de ev almama yardım edin
Hayır bana hakaret tarzı edilen içeriğe yazdım. Kimseye olmadığı gibi bana da yağmıyor. Zor sartlarda ben de bir noktaya geldim

Sen okuduğunu bile anlamıyorsun ki, sana ne yazılsa boş
Ay gerçekten ya orda yazılana bak kadının verdiği cevaba bak. Böyle bakınca bence de kazandığı parayı harcayacak bi potansiyeli yok, versin bari bilen biri harcasın. Ben eşine tam gaz diyorum.

Kendi işimi maaşımı eşimin maasini burda yazmamı gerektiren ne benim sorduğum soru farklj burda sorulan sorular bazıları bambaşka elbette sorduğum konu hakkında olanlara cevap vereceğim görgüsüz biri olsam yada yalancı olsam burda çok üsten bir meslekte yazardim kaldiki kendimi geçindirecek duzeyde şükür meslek sahibiyim o kadar
Bal gibi de bu soruların cevabıyla sizin sorduğunuz sorunun cevabinin alakası var...Şoyle ki siz karı koca toplam 400k + maaş alıyorsanız aylık 50-60 bin kredi ödemesini hibe etmeyi kabul etmeniz ve eşinizin talebi nispeten anlaşılabilir , hatta almışken 2 tane alın birine de siz oturun deriz , yani yorumlar değişir....

Ama adam hem sizin maaşınıza el koyabiliyor hem harcamalarınıza karisabiliyor hem de böyle bir teklife cüret edebiliyorsa-ki öyle dediniz - bu durumda da aldığınız maaştan bağımsız olarak sizin bu vizyonla toplumun bir parçası olarak eğitiminiz ve ne iş yaptığınız sorgulanır doğal olarak...

Ben de çok merak ediyorum açıkçası şu anda, hangi güzide eğitim kurumumuzdan mezun olup hangi mesleği icra ettiğinizi?

Son düzenleme:
Ay gerçekten ya orda yazılana bak kadının verdiği cevaba bak. Böyle bakınca bence de kazandığı parayı harcayacak bi potansiyeli yok, versin bari bilen biri harcasın. Ben eşine tam gaz diyorum.
Maaşını kocasına veren kadınlara bende kızıyorum ama bazı kadınlarda parayı idare edecek kapasite hakikaten yok, konu sahibi de onlardan biri. Kocasının anasını danasını beslesin dursun, yesin dayağı otursun aşağı

Back