• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin daha ilk aylarinda

Ondan bunlar gaza gelmiş ozaman haklılar
Siz onaylamış olmussunuz
Belkıde başta siz kücük uygun bır ev dıye düşünüp ilerde coluk cocuk ıcınde yardım ederler alalım dıye oklediniz
Sonra ev büyük olsun vs olunca siz pişman oldunuz
Ama başta yüzvermişsiniz kusura bakmayın
Insanları beklentıye sokmussunuz
İşte bendede hata oldu ama ilk baş denilen bir artı bir evdi sonradan ev bahçeli eve döndü

Ben sesimi çıkarınca bana bağırıp çağırıyor ben vicdansizmisim. Yarın bir gün onlara isimiz dusermis yardımcı olurlarmis
Bazen kavga anında vurmaya yelteniyor sonrada diyorki ben vurmak istesem vururdum vurmuyorum diyor aşırı
Aileme bahsetmedim dahada olaylar büyür diye
Zaten vermez boşanma lafı açınca tehdite bağlıyor olayı. Çok pişmanım
Ve ben itiraz ettiğimde bunun ayıp bir şey olduğunu bana empoze ediyor eşim
Sanırım o da oyun dediğiniz gibi ilk baş ev sözü geçmiyordu şimdi ev konusu gündeme geldi şimdide büyük ev diyorlar
Evi demedim onu da dersem ailem bitir der diye düşünüyorum
Çok sukur evet bunun için evlenmedim ne hayal ettim evlenirken ne buldum ailem üzülsün istemiyorum. Annem yaşlı işte ne yapacağım bilmiyorum

Ne biçim hayatlar yaşıyorsunuz ya? Dün de bir başka üye konu açtı, nişanlısından meydan dayağı yemiş, bıçak çekilmiş ve "Şikayetçi olmadım, ailem öğrenirse üzülür, olaylar büyür" diyordu. Siz de aileniz duymasın, olay büyümesin diye diye finansal kölelik yaparak kvnize ev alıvereceksiniz bu gidişle. Sabır sınamaya mı açıyorsunuz ablacım siz bu konuları? Ceviz, balık, et tüketmiyor musunuz, hep ekmek mi yiyorsunuz?

Fake konu mudur bunlar vallahi hayret ediyorum bir insanın bu kadar pasif kalabilmesine. Ne meraklısınız kocaları beslemeye.

Akşam akşam bu konu beni çıldırttı. Ama daha fazla bir şey yazmıcam. Çünkü anlaşılan o ki; sen ne annenlere bu ev konusunu anlatacaksın ne de bu adamı boşayacaksın. Paşa paşa maaşını vermeye devam edip sonunda krediyi de çekip eşinin yüzsüz ailesini o eve oturtacaksın. Onlar ve kocan ooh ne güzel safın birini bulduk ev aldırdık diye düşünürken sen de borçları ödemekle cebelleşip sonra kocam bana maddi destek olmuyor, şiddet görüyorum çok mutsuzum üstelik hamileyim diye konu açacaksın.

Hadi rastgele
Bir koca için ne paralar ne canlar gidiyor yaaa Rab... Bu konu geceye damgasını vurdu şimdiden 🤣 Bugünkü açılan konulardaki üyelerin hepsi koca ve ailesine para yediriyor , maşallah kızlarımıza, ama en safı bu konu sahibi ...

ilk 6 ay içinde evlilik iptali diye bir şey olması lazım, bir avukata sordunuz mu
Ben kötü muyum diye düşünüyorum suçlanıyorum
siz kötü degilsiniz fakat galiba boşanma gücünü kendinizde bulamıyorsunuz, gerçekte anlattıklarınıza göre sizi insan değil bir makina olarak kullanmak isteyen bir aile var, konuyu bir avukatla görüşün size yol gösterir. bu evliligin oluru olmaz bana göre... eşinizin de şiddete meyili var gibi görünüyor, sözlü olarak tehdit etmesi, "istesem vururum" demesi sizi korkutuyor ve konuşmanızı engelliyor, bu da bir çeşit şiddettir, kendinizi ifade edemedikten sonra bir çözüm de bulma yolunuz kapanıyor....

Ya muazzam yalan söylüyorsunuz ama niye anlamadım. Trollemeye geldiyseniz şikayet ediyorum incelesinler sizi. Profilde akademisyen yazıyor, hadi onu doğru yazmadınız ama 55ten fazla kazanan mesleğiniz var güya ama her cümlemizde gramer hatası var. Bi önceki yazdığınız şeyi sonraki yorumda değiştiriyorsunuz. İyi deneme olabilirdi ama eğitim seviyeniz buna uymadığı için maalesef inandırıcı olamadınız.

Ben kötü muyum diye düşünüyorum suçlanıyorum
Amaaan, yaşlı başlı insanlar sevaptır hem tapu sizin olacakmış nasılsa, ödeme gücünüz de varsa hazır tamam da demişsiniz geri dönmeyin sözünüzden o zaman alın istedikleri gibi bı ev, oturturun helal edin gitsin...

Kocanız sizi daha çok sever + sevaba girersiniz+ evde kavga çıkmaz + iyi gelin olursunuz + boşanıp kocasız kalmazsınız = 10 yıl it gibi çalışıp aç gezersiniz alt tarafı, bence size koymaz...

ilk 6 ay içinde evlilik iptali diye bir şey olması lazım, bir avukata sordunuz mu

siz kötü degilsiniz fakat galiba boşanma gücünü kendinizde bulamıyorsunuz, gerçekte anlattıklarınıza göre sizi insan değil bir makina olarak kullanmak isteyen bir aile var, konuyu bir avukatla görüşün size yol gösterir. bu evliligin oluru olmaz bana göre... eşinizin de şiddete meyili var gibi görünüyor, sözlü olarak tehdit etmesi, "istesem vururum" demesi sizi korkutuyor ve konuşmanızı engelliyor, bu da bir çeşit şiddettir, kendinizi ifade edemedikten sonra bir çözüm de bulma yolunuz kapanıyor....
Yok bunu bilmiyordum en başından bu şekilde tavırları olsa asla yanasmazdim şuan diyorum neye neyin içine düştüm

Ya muazzam yalan söylüyorsunuz ama niye anlamadım. Trollemeye geldiyseniz şikayet ediyorum incelesinler sizi. Profilde akademisyen yazıyor, hadi onu doğru yazmadınız ama 55ten fazla kazanan mesleğiniz var güya ama her cümlemizde gramer hatası var. Bi önceki yazdığınız şeyi sonraki yorumda değiştiriyorsunuz. İyi deneme olabilirdi ama eğitim seviyeniz buna uymadığı için maalesef inandırıcı olamadınız.
Sürekli aynı cümleleri yazıyor zaten insan bi şüphede kalmıyor değil .

Eğitim seviyem uygun klavye duzeltmesiylede inanın uğraşmıyorum. Yalan söyleyerwk burda elime ne geçecek bilmiyorum düşünce sizin. Elbette incelesinler ben bir derdim var bugünde eşimle yine kavga ettigim için yazdım sizin yorum yazmaznin bana artısi yok veya bana gökten para yağmıyor. Kadının düşmanı kandindirin ozetisiniz

Aldığım maaşı komple veriyorum. Ailesi beni beklemiş bu zamana kadar neye düştüm anlamadım. Sürekli ev fotoğrafları atıyor annesi
Geçmiş olsun. Nur topu gibi ana kuzusu bir eşe sahipsiniz. Ve üzgünüm eşiniz değişmeyeceği gibi ilerleyen zamanda daha beter bir hal alacak. Maaşınızı veren biri olduğunuza göre hakkınızı arayan biri de değilsiniz ama bu yaptığınız doğru değil hakkınızı yedirmeyin lütfen.

Fake konularda bi de 1-2 cümlelik cevaplar olur. Çok ayrıntıya girmez ki kurguda hata yapmasın. Cevapları genelde kısa cümleler. Soru bombardımanına tutacaksın, o zaman şaşırmaya başlarlar.

Geçmiş olsun. Nur topu gibi ana kuzusu bir eşe sahipsiniz. Ve üzgünüm eşiniz değişmeyeceği gibi ilerleyen zamanda daha beter bir hal alacak. Maaşınızı veren biri olduğunuza göre hakkınızı arayan biri de değilsiniz ama bu yaptığınız doğru değil hakkınızı yedirmeyin lütfen.
Aynı evin içinde ayrı gayrı olmazdan girip tüm maaşımı vermeye başladım en başta sinirimi cizmem gerekti bu konuda

Back