- Konu Sahibi Lambayapufde
Yani bende sizin gibi dusunuyorum ve hayret ediyorum yurtlar var ogrenciler icin ayrica evleri varmis bu cocugun bir annesi babasi var ne isi var abisinin yaninda yahu bu adamin bir esi var rahatsiz olur mu olmaz mi...Konu sahibine gelen eleştirileri hayretle okudum. Tesettürlü olduğunu söyleyen bir kadın, kendisine danışılmadan evine davet edilmiş 18 yaşında bir erkekle 1 yıl yaşamak istemediğini söylüyor. Bu kadar normal bir istek neden vicdansızlık, bencillik vs oluyor anlamadım. 1 kişiyi sevmişim evlenmişim. 2 kişilik bir dünya kurmuşum hayaller kurmuşum. Evliliğimi dolu dolu yaşamak istiyorum. Eşimin kardeşinin ne işi var bizim evimizde? Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Tek kişilik apartlar var, odasını paylaşan bekar insanlar var. Ayrıca anne baba da hayattaymış. İlla İstanbul’da yaşayacaksa çocuklarına sahip çıkıp geleceğini düşünmek onlara düşer. Abi artık evlenmiş ne yapsın abi. Başı sıkışınca maddi yardımda bulunur, eksiklerini giderir,arada abisinin evine ev yemeği yemeye gelir. Bundan fazlasının beklenmesi bana çok acayip geliyor. Büyük konuşmayayım parasızlıktan sokaklara düşmedikçe,aşırı çaresiz kalmadıkça abim ve yengem yalvarsa bile ben gidip onların evinde 1 yıl yaşayamam kendimi fazlalık hissederim.
Ne bileyim rahmetli annemin ameliyatı icin Izmire gittik teyzemin oglu bekardi gelin bende kalın dedi gittik otelde kaldik ben dusumu alirim kizim rahat edemem oyle dedi.
Ne bileyim bir dugune gideriz sehir disina otel ayarlariz kimsenin evinde kalmayiz yuk oluruz diye ayrica olmasak bile ben istemem rahat edemem rahat rahat dusumu alip tv izlemek isterim..
Cok degisik geldi bana okuyunca.