- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.733
- Konu Sahibi Lambayapufde
Tabiki de isinamayabilir bende eşimin ailesinden herkesi sevmek zorunda değilim bana hiç bir kötülüğü olmayan görümcem var ama o geldiği zamanlar 2 hafta bizde kalıyor ama kadına bir türlü isinamıyorum ama kaldığı zamanlarda asla suratımı düşürmüyorum o bana saygı duyduğu zaman ben ona saygı duyduğum zaman her şey halloluyor... İsterse 1 yıl da kalabilir eşimin ablası sonuçta... Eşim benim ailemi baş üstünde tutarken ben onun ailesini ayak altına almam tabikide böyle olursa mutlu yuvamı da tehlikeye atarım...Sadece şu kısma cevap vermek istiyorum. İnsanların birbirlerini sevmemeleri için illa ki kötü olmaları gerekmiyor. Bir insan iyi olan başka bir insanı sevmeyebilir. İçi ısınmayabilir. Hiç kimse için ya iyi biri ama işte onu da hiç sevemedim diyeni duymadınız mı? Kendi yaşantısına uygun olmadığı için orada kaldığı 5 günde sıkılıyor olması çok da anormal bir durum değil.
Bence konu sahibi kabul etmek istemiyorsa bunu başka bir çözüm önerisi sunabilirdi. Benim kardeşim benim evim dururken amcamın evinde kalması beni de çok üzerdi...