- 14 Nisan 2020
- 1.167
- 1.682
- 32
- Konu Sahibi Lambayapufde
İşte ben de bu kafayı asla anlayamıyorum Ya sen kimseye sormadan evlenene kadar burada milletin evinde kalmaya nasıl yeltenirsin ve buna insanlar nasıl ses çıkarmazlar ses çıkaranı da nasıl vicdansızlıkla bencillikle suçlarla gerçekten aklım almıyor ve bu konudan aşırı bunaldım..Cinsmidir nedir ya akıl var mantık var insanlar seni en fazla ne kadar evine misafir edebilir
Mecburmu insanlar sana
Biz gidip çay içmiyuz kimsenin evinde milletin rahatlığına bak
Siz asla kabul etmeyin sonra önünü kesemezsiniz olan size olur eşiniz isterse evi yıksın gerekirse boşanın böyle bir eşle olmaktansa
Yani inşallah ev tutarlarda sizde rahat edersiniz bu cahillerle işiniz zor vallaha Ev tutsa bu sefer yemek çamaşır yıkmasınlar size
Ben zaten asla kabul etmedim..Bundan sonra da ya ev tutarlar ya da nereye gidiyorsa gitsin ama Eğer ev tutulmazsa valla ağzıma geleni saymak istiyorum erkek kardeş kişisine..
Ev tutulunca yemek çamaşır olayı beni de korkutuyor..Çamaşır korkutmuyor çünkü onu kendi makinesinde kendi yıkasın bi zahmet..Çalılıyorum her dakika yemek yapamam çok meraklı kuzenleri yedirsinler yemeğini de..Hatta kendi yemeğini kendi yapmalı..Millete nereye kadar yük olacak acaba