Merhaba hanımlaaar
Konumu biliyorsunuz zaten artık günlerce sayfalarca konuştuk ama bilmeyen bir iki kişi kaldıysa yazayım.Eş kişisinin erkek kardeşi büyük kriz yarattı bizim için.Başta eş kişisi anne babasının bulunduğu ilde onlarca dersane varken bana hiç sormadan bizim bulunduğumuz yerde kardeşinin dersaneye gitmesini ve bizde kalmasını teklif etti kardeşine ama ben öğrenip istemediğimi söyledim bir sürü kavgalar…
Ardından erkek kardeş okumak yerine bizim bulunduğumuz ilde çalışmaya başladı kimseye danışmadan kafasına esmiş sadece ve gelmiş…amcasında kalıyordu bu seferde eş kişisi haftasonları biz de kalmasını yine asla bana danışmadan ( sanki hiç akıllanmamış gibi ki akıllanmayacak anlaşılan )istedi ben bunu da kabul etmedim yine bir sürü kavgalar…
Şimdi de artık amcanın eşi de evde istemiyor erkek kardeşi.Bu sefer de kuzeninde kalıyor beyefendi ama biz tatilde başka şehirdeyiz şimdi eş kişisi de kardeşine ev tutmaya gidecek sonunda ama benim içim nedense hiiiiç ama hiiiiç rahat değil
Kiralar çok uçuk babalarının dairelerinin kirasını kullanacaklar ama yine de içim rahat değil sanki bir sorun çıkacak ve ev tutulmayacak diye korkuyorum.Neden böyle hissediyorum bilmiyorum.
He bir de internetten flan bak dairelere diyince benim karışmamamı bu konuda benim konuşmaya hakkım olmadığını söylüyor galiba benim en çok sinirimi bozan durum bu..Bu olay yüzünden o kadar sinirlerim bozuldu o kadar kavga ettik evlilikten Hatta anne olmaktan vazgeçtim ben ve benim bu konuyla ilgili konuşmaya hakkım yokmuş hayır en çok benim hakkım diye bir sürü şey sıralamak istiyorum zor tutuyorum kendimi…
Beni bu stres basmaları normal mi yoksa ben mi abartıyorum ne düşünüyorsunuz ?