Erkek kardeş konusunda galiba sona yaklaşıyoruz ama bu sefer neden böyle hissediyorum bilmiyorum

Tramvatik bir durum çünkü, öncesinde bu konu yüzünden o kadar yoruldunuz ki şimdi yine olumsuz bir şey olacağını düşünmeniz ve stres olmanız çok doğal. Ben bile buradan aynı düşünceleri paylaştım. Büyük şehirlerde kiralar aşırı arttı. Şimdiye dek kira ödemeden yaşamaya alıştırılmış kaynınızın ve ne gerek var birlikte yaşardık diye düşünen eşinizin kiraları yüksek bulacağı kesin. İnşallah sizin haklı direnişiniz sonuç verir de yaptıklarının evlilik hukukuna uymadığını iyice idrak ederler. Yanlış anlaşılmasın, kaynınız büyük şehirde iyi bir iş bulup geçici olarak yanınıza gelseydi, kalıversin kardeşiniz sayılır derdim. Sizin fikriniz alınmadan, sürdürülebilinirliği olmadan, emrivaki ile kaynınızın yanınıza getirilmek istenilmesi gerçekten kötü bir durumdu. Umarım korkulan olmaz ve huzuru bulursunuz.
Evet çok haklısınız öncesinde yaşatılanlar nedeniyle huzursuzum..Şimdiye kadar kira verilmesine boşuna para harcama gözüyle bakan eş dost akraba çok fazla ne yazık ki bu da bu konuyu etkileyecek biliyorum.Özellikle kuzen eşi zaten dünden razı onda kalınmasına boşuna para ödenmesin ben de kalsın diyor ama çok yazık ona da ne gerek var ki.Yani kafasına göre kimse sormadan etmeden bi yere gidip herkesin düzenini bozmaktan nasıl rahatsız olunmaz ben de bunu anlayamıyorum..Çağ dışı fikirlerine yeni bir bakış açısı kazandırmaya çalışıyorum ama tek başına bu çok zor..

Geçici bir iş bulmak için de gelseydi ben istemezdim açıkçası ben hiçbir şekilde istemezdim.Bana göre bu durumun geçicisi kalıcısı yok.İnsanların evinde sormadan danışmadan uzun zaman dilimlerinde kalmaya gelinmez ayıp denilen bişey var bana göre .🤷‍♀️