Merhaba hanımlar…
Eski konularımı bilen arkadaşlar var ama bilmeyenler için aşağıya ekledim becerebildim mi bilmiyorum ama
.Kısaca özet geçecek olursam eş kişisi erkek kardeşini sanki kendi memleketlerinde dersane yokmuş gibi bana sormadan kafasına göre bizim yaşadığımız şehirde dersaneye gitmesini ve bizimle kalmasını söylemişti
Ben duyunca büyük problemler çıktı çok sorun yaşadım.Eş kişisi o dönem benim bu durumu istemediğimi kız kardeşine söylemişti.Sen erkek kardeşime söyle buraya gelemeyecek çünkü eşim istemiyor demişti
Kız kardeşte zaten senin idare ettiğin belliydi abi biz biliyorduk da sana söylemiyorduk.Bu senin hayatın biz karışamayız.Zaten buraya geldiğinde de soğuk soğuk oturuyor.Biz her zaman senin arkandayız demiş.Bunu bi şekilde öğrendim eşim direkt kardeşim böyle böyle dedi demedi ama imalar etti bi şekilde öğrendim.Daha sonra erkek kardeş kafasına göre okumamaya bizim bulunduğumuz şehirde çalışmaya başladı senelerce insanların evinde kalmayı ve çalışmayı düşünüyordu ama sonra erkek kuzeni de bu şekilde bizim bulunduğumuz şehire çalışmaya gelince o da başkasının yanında kalmaya başladı sonra insanlar tabi niye bizde kalıyor bunlar diye laf da etmeye başladılar ve sonunda ev tutuldu…Şimdi de kız kardeş yani görümcem anne ve babasıyla yaşadığı köyden buraya kardeşi ve kuzeninin yanına geldi onlara yemek yapacakmış onlarla yaşayacakmış bir süre…Kırgınım ona… benim hakkımda düşündüklerinden dolayı değil isteyen istediğini düşünebilir ama bu düşüncelerini abisine söylemesi sanki boşanmamı bekliyormuş gibi bi hava yarattı belki de ben abartı düşünüyorum bunu bilemiyorum.Bu konuda sizden yardım istiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ?
Bu zamana kadar eşimi bi kere bile abi diye ne bayramda arar ne de başka bi zaman…2 sene üniversite okurken eşim göndermiş her ay belirli bir para ama ona rağmen araması sorması yoktur.27 yaşında ve bekar görümce kişisi…Şimdi buraya gelmiş ben nasıl davranmalıyım? Eş kişisi yaşananlardan dolayı ona sinirli olduğumu biliyor belki de bu yüzden kardeşine 2 kez gitti giderken beni çağırmıyor bile gel gidelim diye.Ama ben çok arada kaldım ne yapmalıyım
Ya da hiç bişey yapmadan beklemeli miyim
Kafam çok karışık tecrübeli kk kadınları