Evliliğimle ilgili ne yapmalıyım

annelikyolunda4

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
136
38
13
26
Kısa tutmaya çalışacağım… 26 yaşındayım evleneli 7 ay olucak ve 2 haftalık hamileyim plansız bir hamilelikti. 2.5 yıllık ilişkimle evlenmiştim ilişkimizin en başından beri çevremde çoğu kişi bu ilişkiyi onaylamadı onunda çevresi aynı şekilde, çok sorunlar oldu istemeye gelindi sonra ayrıldık 4 ay sonra birleşip tekrar nişan yaptık nişanımı 10-15 gün içinde falan ayarlayıp yapmıştık, 2 ay sonra annesi yüzünden nişan attı eşim, 2 hafta sonra geldi özürler falan diledi ama kabul etmedim sonra barıştık küs barış insanlardan habersiz götürdük, 7 ay sonra barıştık 2 ay içinde evlendik. Düşünün 1 ay içinde düğün yaptık.. ne nişanımdan ne düğünümden istediğim zevki asla alamadım kötü mü oldu hayır ama istediğim gibi olmadı tadını çıkartamadım yada.. Bu ayrılıkların vs sebebi de kv bu arada ve sanırım eşimin de durumu yönetememesi hep bir şekilde annesine uyması… neyse bu süreçte okul hayatım bozuldu 1-2 yıl geriden geliyorum, çevremde gerçekten kimse kalmadı ailem hariç.. zaten tek çocuğum bir annem bir de babam var… Cinsiyet konusunda bile eşim beni delirtecek şeyler yapabiliyor… Neyse burda da sormuştum kv ve arkadaşının mesajlarını okumuştum yüzüme gülüp arkamdan demediği kalmamış yüzsüz, gerizekalı, bırakmaz oğlumun peşini gibi şeyler demiş… eşim beni şaşırtıp annesiyle konuşup bir daha eşim hakkında bu şekilde konuşma vs demişti… tabi kv hala pişkin pişkin üste çıkmaya çalıştı ben bırakmıyor peşini demedim o mesaj okuyamaz yaptığı yanlış vs vs… numaramı silmişti bende onu sildim. 2 hafta oldu ve 3 gün öncesine kadar eşimle iyiydik 3 gündür erkek kardeşi eşimin yanında çalışıyor ve biz eşimle sebepsiz tartışıyoruz normalde küsmeyeceğimiz şeylere küsüyor benimle alt metinde annesinin söylediği şeyler tarzında konuştu bir iki kere… bugünde sebepsiz nerdesin hala gelmedin diye 3-4 defa aradım diye geldiğinden beri hiç konuşmadı kapıdan girdiğinden beri bir sürü soru sordum hiç cevap vermedi normalde aramama nerdesin dememe asla takılmaz hiç böyle bit şey yaşamamıştım eve geleli 3 saat oluyor hiç birbirimizle konuşmuyoruz büyük ihtimalle yatağa da gelmez. Bu davranışının sebebini bilmiyorum genel olarak ne yapacağımı da bilmiyorum…

Canım senin kocanı önceki ailesinden ayırman lazım nasıl yaparsın bilmiyorum ama onların icabına bakman lazım

Kız sürekli konu açma yasak aynı konuyu defalarca açmak

MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Senin annesi yüzünden sandığın her şey aslında eşinin ve eşinin izin vermesi yüzünden keşke bunu erken anlasaydın

İki haftalık hamilelik nasıl oluyor konu sahibi. Eşiniz de en baştan sinyalleri vermiş ama insanın basireti bağlanıyor bazen. İnşallah düzelir demeye geldim. Hamile kadına küsüp konuşmamak da neyin nesi.

Kız ben bu konuya yorum yapmadım mı? Nerede yorumum? Yaşlandım iyice herhalde

Senin annesi yüzünden sandığın her şey aslında eşinin ve eşinin izin vermesi yüzünden keşke bunu erken anlasaydın
Evet çok doğru geç anladım ama anladım aslında babasını biz tanışmadan 3-4 ay önce kaybettiği için hep annesi ordan duygusal sömürü yapıyordu yine aynısını yapıyor. Şimdi telefonuna baktım annesiyle o günden beri hiç konuşması yok ve annesi onun numarasını da silmiş en son zaten benim yüzümden arada kalıyorsan ben huzurunu bozuyorsam bir daha yazmam aramam gibi şeyler demişti sırf duygu sömürüsü sırf.

Ya yanlış konuya girmişim o yasak diye biliyorum düzeltmek amaçlı uygun konu başlığına açmıştım ama yetkiliye yazsam da oluyormuşu sanırım
Böyle yanlış yere konu açtığın zaman mune'yi etiketle, o konunu taşır. Yenisini açarsan karışıklık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…