Evliliğimi bitiriyorum doğru karar mı desteğinize ihtiyacım var..

yaa kız kardeşimde boşanmanın eşiğinden döndü gerçekten çok zor günlerdi ,

onun dışında rabbım bagışlasın bir evladın var babası tedavi olur kendine çeki düzen verirse anneside babasıda başında olur , raabim huzur versin yuvana

Amin Allah razı olsun etrafımda da hic bu tarz terapi alip tedavi görüp düzelen vs olmadığı için bilemiyorum ne derece işe yarıyor bu tarz şeyler. Genelde tedavi tavsiye edilmiş ama bakalım eger o aşamaya gelirsek teklif edeceğim.

Amin Allah razı olsun etrafımda da hic bu tarz terapi alip tedavi görüp düzelen vs olmadığı için bilemiyorum ne derece işe yarıyor bu tarz şeyler. Genelde tedavi tavsiye edilmiş ama bakalım eger o aşamaya gelirsek teklif edeceğim.

Anne ve babanız size karşı iyiyse, boşanma durumunuzda arkanızda duracaksa bence babanızın küfürlerini tolore edebilirsiniz. Yani her şekilde küfür dinleyecekseniz psikopat kocanız yerine babanızınkileri dinleyin bence

dönersen adisin lafını yutup dönemezdim sanırım
üstelik adam tokat da atmış şiddet eğilimi var basbaya

kizlar annesinin kaderini yasar degil, kendi ailemizden ne goruyorsak kendi iliskilerimizde de benzer kodlarla davraniriz.

kufur isi bence aliskanlik meselesi, normal hayatinda sinirlenince kufreden evlenince de sinirlenip esine kufreder.

oncelikle konusmayi deneyin, size deger verdigini soyluyorsunuz, cozum yolu bulmaya calisin once.

Asla savunmuyorum sadece sen gibi zorda kalıp çok irdeledim.
O an bilinçli değiller -tabii ki bu onu aklamaz- bildiği en kötü şeyi savurup öfkesini atmaya çalışıyor.
Hasta olmak onun suçu değil ama tedaviyi reddetmek suçu olur işte..

Sorun tek buysa esinizi bi terapiste goturun eger sizinle barismayi istiyorsa sart olarak terapiyi sunun

Çok açık olacağım. Bu işin tedavisi olacağına inanmıyorum. Tedavi sakinken ise yariyir ama sinirliyken insan ne olduğunu asla saklayamiyor.

Hayir duzelmiyor. Cunku hakaret etmek, kufur etmek sahislarin karakter ozelliklerinde var. Tedavi, mizaci degistirmiyor. En az 6 aylik 1 tedavi aldiktan sonra duzelmeyecegine emin olabilirsiniz. Duzelecegine demiyorum. Ben kufreden adamin, karakterini degistirdigini hic duymadim, gormedim de...

eşimde de öfke kontrolü yok bende bu yüzden ayrılmayı çok düşündüm ,daha sonra şekeri çıktı ilaç kullanıyor biraz daha sakin artık ama ara ara yapıyor ve deliriyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…