Evliliğimi bitiriyorum doğru karar mı desteğinize ihtiyacım var..

Tek problem buysa konuşup profesyonel destek alın çocuk var düzelmesi için bir şans verin sonuçta psikolojik şiddet görüyorsun evine dönmeden bu yardımı almasını sağlayın

Ayni durumdayiz vala ama bizde yeri geldi bir iki kere siddet oldu.her hafta sonu sözlü kavga her hafts sonu. altta kalmadim yapim gereği alttan alamıyorum cevap veriyorum bu yuzden parmagimi kırmıştı ayak. yani siz cevap verirseniz siddete dönüşebilir terapi aldirin yada ailesine soyleyin.ikna etsinler tedaviye

Evet zaten cok cok soğudum eski sevgimin zerresi kalmadı hic sıcak davranmam yen içinde kalıyor geçmiyor ama ikinci bir secenegim de cok fazla olmadığı için idare ediyorum çocuğum az daha büyüsün zaten bu şekilde asla kabulum değil.

sizi manipüle ettiği için henüz öldüresiye dövmemiş ama sizde tepki verirseniz cinayete kadar gider.. boşan
Yani tabi ki simdiye kadar karşılık verdigimde oldu küfür etmedim ama hakkımı savundum öyle bir girişimi hic olmadı sadece ben artık tukendigim için susuyorum korktuğum için değil.
Bir kere konusu geçti de o sinirle yaparım başkası olsa ama sana kıyamam ki demişti.

Kiymis iste tokat atmis yatiripta dovmedi diyorsunuz. Esinuze hala inanciniz varsa tedavi olsun . Annesine saygi duymayan birinin yaninda dunyar guzeli cocuklarda ezik buyuyor malesef. Sizin kiziniz ayni tarz biriyle evlense susmayi , kabullenmeyi ogutlerdiniz yoksa tedavi olsun, elle tutulur adim atsin sonra mi bakalim derdiniz?

kanma sakın, başkasıyla tartışmıyor seninle tartışıyor ölüm lafını bile geçirmiş, ters bir anına denk gelirsin dikkat et. eşinin öfke problemi var ve bu tarz insanlar bir anlık sinirle öldürüyor.

gazeteciyim tüm katillerin savunması "bir anlık sinirle oldu, canice adam öldürme planlamadım her şey bir anda gelişti" şeklinde... ben bu haberleri çok paylaşıyorum lütfen bir taneside sen olma.

Herşeyin farkındayım biraz huzurlu bir ailem olsa dakika düşünmem giderim. Annem melek gibidir ondan sıkıntı yok ama babam da bana çok iyidir ama anneme karşı ağzı bozuk olduğu için konuşma tarzı bile kufurludur. Eşimden de fazla hem de. Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. Keşke bir ev tutup gitme ihtimalim olabilse ama yok. Kadın sığınma evlerinin durumu da ortada maalesef. Çaresizlik kadar zor bir şey yok. Bana bunu birisi anlatsa ne duruyorsun o evse hala derdim ben de ama gel gör ki bazen mecbur kalıyorsun bazı şeylere.
Ha keşkelerim çok var hic evlenmemiş olmak gibi ama keşkeler kâr etmiyor artık. Şuan aslında olması gerekeni biliyorum ama ah şartlar müsade etmiyor

Evet huzurlu gidecek bir yerim olsaydı hiç düşünmem kahrını çekmem ki bu adamın.
Zaten sevgi namına birşey bırakmadı bitti biraz iyi olunca ondan cok duyarım sevgi sözcükleri hareketleri ama ben hiç karşılık vermem kendi kendine söyler durur beni seviyor musun derdi ben de hayır derdim mesela. Ama güler eglenirdik iş aşka gelince orada ben yoktum hic. Çok sık olmaz bu tarz durumlar ama olunca da bitme noktasına geliyor. Bu sefer ne olur bilemiyorum ama diğerleri gibi olmayacak. Allahima dualar ediyorum ona muhtaç bırakmasın beni. Karşıma güzel bir kapi acsin..

Yok ölüm konusu hic geçmedi sadece dayak konusu geçti vurma şiddet konusunda kiyamam demişti. Karıncayı bile incitmez bir kere böceğe vurup öldürdüm diye bana çıkışmıştı onun da canı var niye dışarı atmıyorsun öldürüyorsun bıraksaydın bana diye. Öyle cana kastedecek kadar gözü döneceğini sanmıyorum sadece dili çok bozuluyor ama o bile fazlasıyla yetiyor tabi ki.

Tek sorununuz kufurse bosanmayin derim.Size bu konunun agir gelmesi kucukken babanizin ettigi kufurlerle buyumek sanirim.Ama destek cozulebilir bence.Eşinize bu hassasiyetinizi anlatin,birlikte terapi alin.Cocugunuza yazik.
Aslında bir kere randevu alıp babasıyla yolladım onu psikiyatriste. Kullandı ilac 1 2 ay ama kalıcı kullanamadı. Tek değil belki de birlikte gitmek gerekir ama şuan ayrılık konusu olduğu için anca özür dileyip adim atarsa ona bu şarti koşabilirim. Ha gidince düzelme ihtimali var mıdır gidenler düzeliyor mu bunu da merak etmiyor değilim

Bence abartmıyorsun. Öfke kontrol sorunu bütüncül bir şey. Küfürü, hakareti barındırır ya da sizi kısıtlar şimdi şöyle mi yapacak kalp çarpıntısı yeter. O lafı duymamak için konuşmamak ya sa duyduğunda kendin telafi etmek zorunda olmak..
Ama bitirmek için yeterli değil.
Önce dene. Terapi teklif et.
Bir yandan da sınır çiz. Bunu yaptığında küsme, kavga etme, trip atma ama soğuduğunu belli et ve bedel ödet.

Bu lafın üstüne barışmak isteyecek misiniz?
Benim kafamda zaten çoktan bitti o çirkin kelimeler bütün iyi yönlerini götürüyor aması yok bu işin de Nereye gideceğim konu bu. Annemin evi de çocuğumun psikolojisi için (babam faktörü ) hic sağlıklı değil. Ah ah çok üzülüyorum yemek bile yiyemiyorum artık napacagimi düşünmekten.

Allah yardımcınız olsun.
Çocuğu anneanneye bırakıp işe girseniz, ufak bi ev tutsanız olmaz mı?

Aslında bunun oluru bitirmek çünkü o lafları eşine rahatlıkla hic bir utanç duymadan sarfeden bir insandan insana ne kadar hayır gelebilir ama şu zor zamanda ve benim bu durumumda bazı şeyler çok zor olduğu için ilk adımı atarak değil de duruma göre onda bir seyler görürsem bunu şart koşarak kabul edebilecegimi söyleyeceğim dediğiniz gibi. Inşallah boşa kürek çekmek olmaz. Ya da biterse de herşeyi denedim olmadi diyebilirim.

Siz bu mesajı yazmasaydınız bile ben bu evlilikte şiddet olabileceğini en azından girişim olduğunu düşünmüştüm yazdıklarınızdan
Bu denli ağır küfürler edip saydıran adamın az biraz sen ne yapıyorsun demenize el kaldıracağı aşikar
Maalesef bu evlilik sadece sizin ezilmenizle ve susmanızla ilerliyor.
Ama artık sizde kaldıramayacaksınız
Bir daha yaparsa evi terk edin ve terapi alıp kendini iyice değiştirdiğine emin olduğunda döneceğinizi söyleyin.
Aynı tas aynı hamamsa ayrılın.
Böyle yaşamakla ruh sağlınız bozulur.

tedavi olması için çaba gösterin lütfen ,

boşan demek çok basit ki bunun önüne geçebilirsiniz gibime geliyor
Ya böyle yorumlar görünce içime umut düşmüyor değil. Benm pek umudum yok kendimce ama bu tarz düşünceler acaba dedirtiyor. Insallah be arkadaşım kim ister ki yuvası yıkılsın. Tabi ki de yaptıkları unutulmaz hic bir zaman ama en azından düzeldi artık yapmıyor diye tesellim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…