- 17 Ekim 2014
- 19
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi Togetherforever04
Eğer şiddet yoksa ve tek problem küfürse profesyonel destek alarak çözmeye çalışın. Olmuyorsa da bırakın.
Çünkü bazı sözler çok acıtır insanın canını, sevgiyi de bitirir zamanla.
Ben bu insanla çok uzun süredir beraberim elini kaldırmaz sadece herşey dilinde. He cevap verirsem ben de ona küfür edersem evet şiddet uygulayabilir ama ben sakin yapıda olduğum için ve onu tanıdığım için ona göre bir tavır takiniyorum. Küfürün ilerisine gitmedi ama ağır küfürler ediyor ardı ardına ve özür de dilemez.Artık kaldıramayacak duruma geldiysen boşan ..böyle bsliyo ileride alkol,şiddet vs gidiyo ..Bir süre sonra da insan kendisini değersiz hissetmeye basliyo ve psikolojisi altüst oluyo..eşin anlayışlı biriyse eğer otur karşısına ben şu huyundan hoşlanmıyorum kendine çeki düzen ver de ..yoksa da bosan..ileride anne evine gittiğinde işe girersin annende çocuğa bakabilecek durumdaysa çocukla ilgilenir ..eline biraz para geçince ayri eve cikRsin ..en azından cocugun için bence..Ben de boşanıyorum emin ol bu durum daha ileriye gidiyo üzgünüm..
İyi de insanın sabrının da bir sınırı vardır. Bir gün sizin de ters bir tarafınıza geldi diyelim, sert bir karşılık verdiniz; ağzınızı yüzünüzü dağıtmayacağı ne malum?Ben bu insanla çok uzun süredir beraberim elini kaldırmaz sadece herşey dilinde. He cevap verirsem ben de ona küfür edersem evet şiddet uygulayabilir ama ben sakin yapıda olduğum için ve onu tanıdığım için ona göre bir tavır takiniyorum. Küfürün ilerisine gitmedi ama ağır küfürler ediyor ardı ardına ve özür de dilemez.
Evet doğru söylüyorsunuz ve yaptım da. Ben de ona çok önceden bir erkeğe edilmeyecek bir küfürle karşılık verdim hayatımda ilkti ve son oldu. O zaman bana bir tokat attı inkâr edemem ama yatirip da dayak atmadı orada tuttu kendini vurmadı tokat dışında.İyi de insanın sabrının da bir sınırı vardır. Bir gün sizin de ters bir tarafınıza geldi diyelim, sert bir karşılık verdiniz; ağzınızı yüzünüzü dağıtmayacağı ne malum?
Yani sonuçta şiddet uygulamış. Çok üzgünüm, aslında tahmin ettim. Karakteri bu şekilde olan adamlarda illâki şiddet de görülüyor. Bence umarım yaşamazsınız ama daha ileri boyutlusunu da yaşamanız mümkün. Ben sıcak bakmıyorum, hakkınızda hayırlısı olsun.Evet doğru söylüyorsunuz ve yaptım da. Ben de ona çok önceden bir erkeğe edilmeyecek bir küfürle karşılık verdim hayatımda ilkti ve son oldu. O zaman bana bir tokat attı inkâr edemem ama yatirip da dayak atmadı orada tuttu kendini vurmadı tokat dışında.
Şu mesajdan sonra yorumumu değiştiriyorum. Siz de insansınız ne zamana kadar sürekli alttan alacaksınız. Sizin de sabrınızı taştığı yerde dayağı yemişsiniz işte.Evet doğru söylüyorsunuz ve yaptım da. Ben de ona çok önceden bir erkeğe edilmeyecek bir küfürle karşılık verdim hayatımda ilkti ve son oldu. O zaman bana bir tokat attı inkâr edemem ama yatirip da dayak atmadı orada tuttu kendini vurmadı tokat dışında.
Evet benm de inancım kalmadı artık. Cok da üzülüyorum aramız da ne kadar iyiydi. Geçen gün anne ben karimi cok seviyorum ya demişti ne kadar sevinmiştim herşeyi bi anda yerle bir ediyor. O evden gidersen bir daha dönüşün olamaz dedi yani öyle koşacak özür dileyecek bie yapıda değil acı da çekse ödün vermez asla.Açık konuşmak gerekirse düzelecek bir durum gibi gelmedi bana . Eskiden beri varmış ve sabırlı davranıyorsunuz . Karar sizin ama bu küfürler sizden çok şey alıp götürür ben size söyleyeyim . Sizi kaybetme korkusunu yaşasa bir daha bunları yapar mı mesela bunu merak ediyorum.