Evliligimi bitireyim mi?

Ay buraya A yazsan direk boşan diyorlar istiyorlar ki hiç sorun olmasııın, hayat mükemmel olsuun ..

Normal degil.. cocuklarda anne bana ev anahtari olur bisey olursa girsinler diye.. yani anahtarda verilie anne babaya gerekirse Ama banyo yapmak yok kp koltukta uyumasi vs yaw belki
Sutyenin var ortada ic camasiriniz var kirli temiz herneyse.. insanlardaki
Bu rahatlik beni
Bile sinir ediyor

Bence her bir koltuğun üstüne tanga sütyen tampon, ped koysun utanmayan kayınpeder gelsin orda yatsın. Belki eşi utanır.
Hayır öyle bir ülkede yaşıyoruz ki adam yaptığının anormal olduğunu düşünüp utanacığına bunu cinsel davet zannedip konu sahibine zarar verebilir. Yanı öyle de haklı sayabilirler kendisini. Bence anahtarı değiştirsin konu sahibi eşi de eve giremesin bu konuyu konuşacak ortam doğar en azından.

merhaba
eee konuştunuzz mu? B BeautyandtheBeast

Gayet de boşanma sebebi. Mahkeme bile eşten habersiz aileye anahtar vermeyi ağır kusur sayıyor ki bunlar yol geçen hanına çevirmiş. 12 13 yaşında bebenin evindeki banyoyu beğenmediği için dayısının amcasının evinde banyo yapması kayınpederin yoruldum diyip gidip salonda uyuması ve bunları normal gören bir eş.

Konuyu iyi okuyun kadın kocasına rahatsızlığını söylemiş ve aldığı cevap : BİZDE BÖYLE !!- Yani karım olarak sen kimsin ki bizde böyleyse uyacaksın- diye cevap vermiş. Kendi evinde diken üstünde ve ne hissettiği önemsemeyen bir kadın var. Tabi ki boşanacak.

Ayrıca küsüp baba evine gitmek çocukça bir blöftür. Kendine güvenen insanın yapacağı şey değildir. Evden çıkılırsa bir daha girilmemesi gerekir. Gideyim de kıymetimi bilsinler diye bir şey olmamalı. Kıymet bilecek olan adam yanındayken bilir düşüncelerine önem verir gitmeye sebep olacak problemleri çözer zaten.

Bende aynı bdurumdayim eşimin ailesi büyük biz çekirdek aile ama büyükten kastım amcaları var babası beş kardeş ve iciceler. Ayrı sehirdeyiz fakat arada 1.5 saatlik yol var ailesiyle aynı evde kalıyorum kayınvalidem eltimde doğuda görev yapıyorlar ve eşimin amcasının oğlu burda üniversite okuyor hafta sonları bana geliyor yani akşam amcası yada eşi varken gelse eyvallah dicem de gündüz gelip benimle olturmak ne demek gençsin git gez dolaş eğlen neden evdesin yani dimi

Bu yazdığınız gerekçeler ile boşanmayı teraziye koyun hangisi ağır basar aceba. Boşanma dinimizin de en sevmediği helaldir. Boşanmak istenirse bir sürü bahane bulur insan zaten. Asıl zor olan fakat olması gereken daha başka başka çözümler bulup sorunları çözmek yuvayı kurtarmak. İlla bir çözümü vardır. En son çözüm gerçekten çare yok gibi görünüyorsa boşanmaktır. Hiç de çocukça blöf değil. Kocası evde göremeyince bir süre anlar değerini çözümüne bakar o zaman

Tabi ki boşanma ağır basar. İkinci cümleniz cevap vermeyeceğim dini yorum yasak.

Kadın çözmek için uğraşmış derdini anlatmış adamın(sözün gelişi) zerre umurunda değil bizde böyle işine gelirse demiş. Evin anahtarını hanımına sormaya bile tenezzül etmeden ailesine vermiş. Dingonun ahırı gibi girip çıkıyorlar kadının özeline kocası durun bile demeye gerek duymuyor çünkü onlarda öyle!

Değer bilecek insan karısı varken sözüne kıymet vererek değer bilir zaten. Tamam ben şimdiye kadar böyle görmüştüm ama sana uymuyorsa rahatsız oluyorsan nasıl istersen öyle olsun der.

Sokma akılla iki git gelle verilen değer çok geçmeden yine kaybolur kafa aynı kafa.

bu ne ya boyle, anahtarı verme olayı bızdede olmustu ama bız calıstıgımız ıcın evde bır kac kere su baskını oldugu ıcn bız mecbur kalmıstık ama asla bn yokken vs eve bızden haberız falan gelmedıler gelemezlerde, nasıl rahat edıyolar ben anlamıyorum bu kv. kp leri ya eşinizin tepkisi ne?

bende katılıyorum bazı olaylar yasamadan bılınıyor cunku benım esımın aılesı mesela cok kalbalık ve asırı yapıskanlar ben bunu sevgılı ıken gordum ve evlenmeden once asla yakın oturmam dıye de soyledım. esımde zaten aynı bınada bıkmış kalabalıktan sakınlık ıstıyordu. bızı once bırlık oturma gıbı bır konuda sorguladılar kv. de kp. gelın asla kabul etmez demıs. sonra karsılarında ev bulmuslar ama dipdibe .bana dedıkı annesi bakalım eve bnde gerek yok dedım. bunlara tavız vermedıgım halde bıle benı sıkmaya calıstılar bır sene ugrastım, ugrastık . esımde aynı sekılde sukur bır sene sonunda ıkı senedır normale donduk. suan bebegım yok bakalım ozaman neler olacak,

yani ben aynı şehirde yaşamıyorum ya insan bilmez mi gireceği aileyi iyi kötü neler olacağını öngörmek istersen öngörüyorsun

Yani yuhh dedim artık sizin evin anahtarınızı nasıl verir çok çok ters bi durum bırakıp kayınvalidemi kendi ailem bile haber vererek gelir yani çok normal dışarda olabilirim duşta olabilirim herkes gelirken haber vermeli bence bu ayrı , kendi eviymiş gibi sizde duş almalarıda saçma bence hemen boşanma düşünmeyin eşinizle konuşun çocuk düşünmeyin derim,valla Allah kolaylık versin çok zor bi durum

Ne abartması?
Kilidi değistiririm hemen.

Yine olmazsa bence bi gün güzel süslen açık filan bi gecelik giy evde dur, bunu birine denk gelene kadar yap. Sonra da akşam kocana de ki ben senin için süslendim seksi giyindim ama bak nasıl oldu mahrem filan, senle bi romantik bişey yapamıyoruz vs. Ya da en garantisi dedikleri gibi iş üstünde yakalancaksın. Ya da bornozla gez tüm gün sonra eşine dersin ki tam banyodan çıkmıştım, hos mu senin eşinin sağını solunu herkes görüyo böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…