Evliligimi bitireyim mi?

yok maalesef gercek ve bunlar sadece bi kac örnek..

kendi evleri de hep dolu gelen giden misafirleri cok..kp de gecerken bize ugramis bakmis kimse yok yorgun oldugu icin girmis koltukta yatmis, yemek yemis vs.. ev kendimizin, pesinati onlar ödedi ama bu evin 3 te 1i bile degildi, evin taksitlerini ben ve esim beraber ödüyoruz.. yani öyle ev bizim falan diye düsündüklerini sanmiyorum onlar sadece "biz bir aileyiz" "cok samimiyiz" diye böyle davraniyolar ve bunun gercekten normal oldugunu düsünüyolar..tabii simdiye kadar pek bisey demedim ama iste bazi seyleri de yeni yeni görüyorum

ben basta böyle olacagini bilmiyodum, esim bana zaten hep: sen cansu (öteki gelin) gibi degilsin daha soguksun onun icin annemler sana daha mesafeli diyor.. mesafeli halleri buysa ... bu ara da eltim cansu komple onlar gibi o da herkesin evine girip cikiyor ve bu onun icin de normal bi durum kizi ayni kendilerine benzetmisler..bazen habersiz ona gidip yemeyin var mi diye masaya oturuyolar mesela onu bana simdiye kadar yapmadilar

yok söylemeden vermis tabiki, ben kendi anneme babama biz tatile gittigimizde anahtari vermistim cicekleri sulamalari icin anahtarda orda kaldi.. ama istesem ailem darilmaz yani, herhalde onun ailesinde varsa bende benim aileme veriyim diye düsündü..sordugumdaysa "onlar yabanci degil beni dogurup büyüten kadin o istedigi zaman gelir, konu annem / ailem olunca akan sular durur" gibi seyler diyo

yok aile binasinda degiliim hatta onlara 15-20 dk uzaklikta yasiyoruz..bunu esim zaten her firsatta yüzüme vurur: ben senin icin taa nerelere tasindim ailemin yasadigi semtden vaz gectim falan..

Ev peşinatıni onlar ödemiş, yani parayi vermişler, düdüğü de çalmak istiyorlar.
Ne kadar bir para ödediler bilmiyroum ama mesela ben de ikiyuz bin lirayı (ortalama) trink diye versem ben de gelmişken içeri girer,içim cekildiyse de uyurdum belki.
Malesef hayatın gerçeği, sen öyle olduğunu düşünmüyorsun ama emin ol ki onlar kendi evi saniyor... Mobilyaları alıp evi dizdi diye KVlerin gelin evinde misafir ağırlamasindan bile kötü sizin olay, geçmiş olsun.
Bu saatten sonra ne deseniz olmaz, çünkü evin 3te 1i onların. Gönüllerince at koşturma hakkıni bulmuşlar kendilerinde.

*Her parayı veren düdüğü çalmıyor. Mesela benim annemler 30 yılı aşkındır evliler, oturduğumuz ev dedemin . Ama buna rağmen adam ölene kadar hiç kızımın evi demedi, hep misafir gibi geldi. Ananemi kış ayı diye eve getirdik, aylar oldu kadın buzdolabını bile açmadı asla. Aciktiysa bir köşede 'yemek hazır anne' denmesini bekliyor. Ama işte,sizin payıniza bunlar düşmüş. Böyleleri laftan da anlamaz. Zaten anlayacak olsa kendi yapmaz...ev ev üstünde yaşamaktan bireysellik kavramını unutmuşlar

yok aile binasinda degiliim hatta onlara 15-20 dk uzaklikta yasiyoruz..bunu esim zaten her firsatta yüzüme vurur: ben senin icin taa nerelere tasindim ailemin yasadigi semtden vaz gectim falan..
Esiniz bence ama problem. Otuz yaşında adam, annesinden yirmi dakika uzağa gitti diye ağlıyor.
Bağımlı bir aile, Allah sabır versin. Çocuk olsa hiç cikmazlar

evet evet hepsi öyle sürekli ic iceler

ben uzaga tasinmak istedim ama esim ailesinden uzak biryere tasinmak istemedigini söylemisti zaten en basta..tabii o zamanlar bilemedim bu kadar olacagini
Malesef önceden bilinmiyor yaşanmadan insanların gerçek yüzleri de ortaya çıkmıyor sizi anlıyorum Allah yardımcınız olsun.

Anahtar vermek neymiş ya dingonun ahırımı orası, sizin yuvanız. Eşin nasıl anahtar verirkş senın iznin olmadan belki evdeyken denk geleceksiniz bu kadar sacma şeyde duymamıstım hiç

Benim bizimkinin ailesine davar diyordum da seninkiler tam davar eşşeğiymiş. Otel mi sizin ev? Anahtarını kapan geliyor. Boşanayım mı diye sormuşsunuz da buradakiler ne derse ona göre mi hareket edeceksiniz?
yok sadece fikir almak istiyorum

Esiniz bence ama problem. Otuz yaşında adam, annesinden yirmi dakika uzağa gitti diye ağlıyor.
Bağımlı bir aile, Allah sabır versin. Çocuk olsa hiç cikmazlart

Bağımlı bir aile, Allah sabır versin. Çocuk olsa hiç cikmazlar
evet haklisiniz, yok yok artik konusup mecbur bu durumu cözmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…