Evliliğimdeki sorunlar çözülmez hale geldi. Ne yapmalıyım?

Ya diğer konulara yorum yapamıyorum ama erzak getirmelerini niye bunladar kafaya taktınız komşulara falan dağıtın hatta çöpe atın ki Kadın da söylemiş bunu. Ben olsam sevinirim ne güzel düşünmüş yapmış getirmiş diye .

Bir arkadas yazdiydi da meger kendi dusuncesiymis
Kesin bir sey yokmus sadece tahmin
Tirstim aksam aksam evde de yalnizim
Konuyu zaten okumadım aradaki yorumlardan anlamaya çalışıyorum ama öyle bir şey varsa ben konu sahibi erzaktan ziyade bu olaya odaklanmalı. Böyle biri ile insan nasıl aynı evi paylaşabilir.

Mesele kurufasülye nohut yoğurt vs.. değil k.validesi ilk günler birşeyler getirme bahanesiyle bir demir atmış arkadaşın evine, o gün bu gündür ayağını kesemiyor. Sene 12 ay bari 2 ayı onlarsız geçirsem razıyım diyor ama nafile. İş işten geçmiş. K.valide tarafı kendi eşrafınca yalnız bırakılmış (işledikleri bir suç sebebiyle) senelerin yalnızlığınının acısını gelinin evinde, "oh bize gidip gelecek bir kapı açıldı" şeklinde çıkarıyor. İşin garip yanı evlenmeden önce ailesiyle anlaşamayan neredeyse diyalog dâhi kurmayan eş, evlendikten sonra ilk kez aile bağlarının tadına varmış olacak ki bu düzen bozulsun ailesinin ayağı kendi evinden kesilsin istemiyor. Kızımız bunalmış, elimi verdim kolumu kaptırdım bari gövdeyi kurtarayım şeklinde çare arayışı içinde. Sekiz sayfanın özeti budur.

Konuyu zaten okumadım aradaki yorumlardan anlamaya çalışıyorum ama öyle bir şey varsa ben konu sahibi erzaktan ziyade bu olaya odaklanmalı. Böyle biri ile insan nasıl aynı evi paylaşabilir.
Hadi cinayet muhabbeti olmasin
Eger ki konu sahibinin kocasi herhangi bir suc islediyse de babasi buna ortak olduysa veya sucu uzerine aldiysa yine olmaz bu insanlarla. Acik acik anlatmadigindan hep varsayim yaziyoruz biz de mecburen

Hadi cinayet muhabbeti olmasin
Eger ki konu sahibinin kocasi herhangi bir suc islediyse de babasi buna ortak olduysa veya sucu uzerine aldiysa yine olmaz bu insanlarla. Acik acik anlatmadigindan hep varsayim yaziyoruz biz de mecburen
Kendi de bilmiyor sanki cinsel suç değil bence dedi. Ama olmadığına garanti veremem dedi. Adam babam bir suç işledi ceza evine girdi, bende 2 yıl aileme baktım diyerek kestirip atmış. Ya da konu sahibi muğlak konuşmayı seviyor bilmiyorum.
Benim kişisel tahminlerimdi. Konu sahibi arkadaş dalga geçtiğimi düşündü. Ama ben ciddiydim. Hala konu sahibinin bile bilmediği bir sürü gerçek olduğunu ailesi çıtlatırsa diye eşi tarafından amiyane tabirle " yemlendiği" düşünüyorum.

Ailesi bir şeyler anlatırsa ama sonunda kendileri zararlı çıkarlar. Belki de eşi babasından korktuğu için tepki veremiyordur.

Merhaba. Ben de 8 yıllık sevgilimle 10 yıl önce evlendim. İnanın hepsini yaşadık. Aile tam bir Anadolu ailesi mantığıyla yaşıyor ama baba sıkıntılı. Eve gelen erzak emin olun diğer çocuk evlendiğinda ona da gidecek çünkü gelenek böyle. Ben de sizin gibi böyle küçük sorunları dert ettim, 7 yıl sonra çocuk oldu. Onlar da dert miymiş çocuktan sonra asıl dert sahibi olunuyor ne çok bol vaktim varmış eşimin ve ailesinin bana yaptığı haksızlıkları düşünecek
Bence bunların her evlilikte yaşandığını bilin. Aranızı düzeltirseniz doktora tezini çocuktan önce bitirin. Eşim hamile kaldığım ay doktor olmuştu. Sonra hayatta olamazdı İleride pek çoğunun küçük dertler olduğunu görmeniz dileğiyle

Börek yapın canım. Kuru yufkayla harika börek olur, tirit olur, ziron olur, olurda olur. Siz getirmeyin dediğiniz halde getirmelerine takmışsınız. Anormal olan sadece aile değil sizde de var bir gariplik.

Sabrettim okudum gereksiz bir sürü ayrıntı anlatmadığın bir sürü şey.Yok aile sırrıymış yok eşin babanla ilgili bir şey söylemiş ne söylediği de belli değil sonra barışmışsınız.Ee yani bunlardan ne çıkarmamızı bekliyorsun?Kp arabada dekoltene laf etmiş onun da ne dediği belli değil.Kvler erzak getiriyormuş çok büyük problem gercekten.O kadar uzun yazmışsın ki ya kendini ifade edemiyorsun ya da dert arıyorsun.Eşin ne yapıyormuş anlamadım ki?İlgisiz mi?Kopuk kopuk cümleler

Ciddiydik evet ama
Dalga gectigimizi sandi gercekten. Sahsen sucu bu tarz birseyse cezasini cekmis dahi olsa insan ayni evi-ayni hayati nasil paylasabilir aklim almiyor benim.

O kadat karışık ifade etmişsiniz ki hiçbirşey anlamadım.Anladığım tek eşinizin sırrı ve bakliyatlar.

Tüm konuyu okuyamadım gözüm kanadı çok uzun tek eleştirim neden çocukluktaki kiloya düşecek kadar aceleci oldun ki? Bıraksaydın zamana biraz ya sanki bulunmaz hint kumaşları. Sonra böyle sorunlar bitmiyor

tum konuyu okudum. bordo bereliyim.

onceden, sevgiliyken tabiki her sey guzel olur cunku adamin sorumlulugu yoktu o donemde. ne temizlik ne alisveris..
ailesiyle muhatap degildiniz..

kafede cay kahve icip sinemahya gitmekle bir degil ki evlilik..

ayni eve girince evliligin ne oldugunu anliyorsun ve bu adamla mutlu degilsiniz cok net. kesin sekilde ailesine bu kadar erzak vs istemediginizi soylemeniz lazim. ben ne kendim ac kaliyorum ne oglunuzu ac birakirim deyin.

amac karismak mi gorusmek mi bir ayaginin sizin evde olmasi mi.. tamamen iyi niyet mi cozemedim.. ama gorusulmediginizde daha iyi oldugunuz net.. yalniz ben adamin yasiyla ilgili meseleye takildim. herhangi bir seyi boyle saklamasini ben asamazdim.

Konu boyunca gelen kışlık erzaklardan şikayet etmişsiniz. Çok saçma geldi bana. Yemiyorsanız hediye eder geçersiniz yani bu kadar abartmaya ne gerek var. Tek sorun çok sık size gelmeleri biraz ayaklarını kesin ama öyle ciddi bir sorununuz yok yani

böyle bir yorum yaptığım için özür dilerim siz bu kadar gereksiz şeyi takıntı ederek kendinize neden sorun yaratıyorsunuz ? fazla getirmiş miş gelmiş miş gitmiş miş, ya fazla olanı muhtaç insanlara verin madem atamıyorsunuz.. dert ettiğiniz şeye bak birde bunu o kadar komplike yazmışsınız ki beynim yoruldu gerçekten çok büyük sorunmuş gibi.. haklı olduğunuz noktalar var evet ama çoğu gürültü yapmayın bunu kendinize... birde asıl sorunları göz ardı edip ( yaşını gizlemesi gibi ) konserveye takılmanız ilginç..

Ben valla anlamadim , kayınvalide erzak getiriyor diye mi evliliginiz bitme noktasina geldi?

herkes bu sekilde yardimdan hoslanmiyor. veriyor veriyor kv taktir tesekkur bekliyor. gelin yapmasaydin ben istemedim ki diyor. yapmasa getirmese biz ac miydik diyor. mudahele gibi goruyor cogu insan bu yardimlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…