- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.358
Konu sahibinin esi cinayet islemis,cinayeti babasi ustlenmis
Gercek mi bu dark??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibinin esi cinayet islemis,cinayeti babasi ustlenmis
sir bakliyatlarla ilgili olabilir esinin ailesi bakliyat kacakcisi olabilir ya da bakliyat mafyasi..O kadat karışık ifade etmişsiniz ki hiçbirşey anlamadım.Anladığım tek eşinizin sırrı ve bakliyatlar.
Sabrettim okudum gereksiz bir sürü ayrıntı anlatmadığın bir sürü şey.Yok aile sırrıymış yok eşin babanla ilgili bir şey söylemiş ne söylediği de belli değil sonra barışmışsınız.Ee yani bunlardan ne çıkarmamızı bekliyorsun?Kp arabada dekoltene laf etmiş onun da ne dediği belli değil.Kvler erzak getiriyormuş çok büyük problem gercekten.O kadar uzun yazmışsın ki ya kendini ifade edemiyorsun ya da dert arıyorsun.Eşin ne yapıyormuş anlamadım ki?İlgisiz mi?Kopuk kopuk cümleler
ay o kadar haklı sitem etmişsiniz ki güldüm okurkenSabrettim okudum gereksiz bir sürü ayrıntı anlatmadığın bir sürü şey.Yok aile sırrıymış yok eşin babanla ilgili bir şey söylemiş ne söylediği de belli değil sonra barışmışsınız.Ee yani bunlardan ne çıkarmamızı bekliyorsun?Kp arabada dekoltene laf etmiş onun da ne dediği belli değil.Kvler erzak getiriyormuş çok büyük problem gercekten.O kadar uzun yazmışsın ki ya kendini ifade edemiyorsun ya da dert arıyorsun.Eşin ne yapıyormuş anlamadım ki?İlgisiz mi?Kopuk kopuk cümleler
Kayinvalide de kizim cok geliyorsa at demis dagit dedi mi emin degilim ama esi atmaya ya da dagitmaya da izin vermiyormus buzlugum doldu diyor yine de her geldiklerinde getiriyorlarmisKonu boyunca gelen kışlık erzaklardan şikayet etmişsiniz. Çok saçma geldi bana. Yemiyorsanız hediye eder geçersiniz yani bu kadar abartmaya ne gerek var. Tek sorun çok sık size gelmeleri biraz ayaklarını kesin ama öyle ciddi bir sorununuz yok yani
Yahu gıdım gıdım ihtiyacı olana dağıtırım ruhu duymaz... Ne bilecek adam ne kadarı yendi ne kadarı verildi... Aşkım kışlıkları da bir güzel yedik. İnş annem seneye daha çok yapar getirir der bir de motive ederim. Nolçek yani ..Kayinvalide de kizim cok geliyorsa at demis dagit dedi mi emin degilim ama esi atmaya ya da dagitmaya da izin vermiyormus buzlugum doldu diyor yine de her geldiklerinde getiriyorlarmis
Sorun kayinaile degil tek basina, sorun eşi aslinda.
en basta adam ailemle kopugum, aramam sormam vs havalarinda olmasa, her erkek ailesi kadar gidip gelmeler beklese konu sahibi goze batmazdi. adamin cizdigi imajdan evime gelen giden olmaz karisanim olmaz diye dusundu konu sahibi bence. simdi bakiyor kp laf ediyor, kv gorumce geliyor eve mudahil oluyor.. bir de kucuk degil yasi konu sahibinin 37 yasinda.. kendi de olgun bir kadin. kaldiramiyor demek ki.Erzak degil problem sanirim. Kopuk bir ailenin sonradan surekli gel git yapip sizi rahat birakmamasi. Araya mesafe koyamamissiniz. Isteme olayina bile gelmeyen bir aile sonradan oglunu sahiplenmis. Ve 12 yillik sevgililik doneminde bile yeterince yakin degilmissiniz ki esinizin yaşını evlenirken ogrenmissiniz, onu da eninde sonunda nikah islemleri sirasinda ogrenecek diye belki de acikladi. Yalanin da kucugu buyugu olmaz bu arada. Yalan soyleyen insana ben guvenemezdim. Sirlarla dolu biriyle de wvlilik iyi cesaret dogrusu.
Bir de esinizin ne derdi var da aksamlari onu dinlemek istiyorsunuz onu da anlamadim.
Evlenirken istemeye bile gelmeyen bir aileye de fazla yuz verilmis bence. Ve muhtemelen bu aile bir beklentileri oldugu icin simdilik bunlari yapiyor. Bunun altindan kimbilir neler cikacak? Bir de yasiniz kac merak ettim. 12 yil sevgililik demissiniz, yuksek lisans demissiniz. Lisede flort etmeye baslasaniz 12 yil olmaz. Yuksek lisansa universite bittikten epey sonra mi basladiniz. 12 yil evlilik icin neden beklediniz onu da anlamadim. Para biriktirmek, ise girmek icin mi?
iste konu sahibi arkadaş fazla düzYahu gıdım gıdım ihtiyacı olana dağıtırım ruhu duymaz... Ne bilecek adam ne kadarı yendi ne kadarı verildi... Aşkım kışlıkları da bir güzel yedik. İnş annem seneye daha çok yapar getirir der bir de motive ederim. Nolçek yani ..
Evet sorun orada. Gidip gelmem deyip kahvaltilara gitmeler, yemege cagirmalar... sonradan ailesini bulmus da kaybetmek istemiyormus gibi bir de ailesinin uzerine dusmus. Haliyle kendi evliliginde, kök ailesiyle sonradan samimi olmasi nedeniyle, aile olamamis. Kök aile de cifti hic basbasa birakmamis. Ya zaten sir, yalan... bastan sorunlu imis. Benim anlamadigim adamin ailesinin sonradan bu kadar gelip gitmesi neden? Kesin onda da bir sır var. Birsey var. Birseylere yatirim yapiyorlar bence. Ileride belki de onlara bakmalarini mi isteyecekler, para mi isteyecekler bilemem ama kesin bunun altindan birsey cikar. Sahte samimiyet bence kök ailenin yaptigi. Oglunu istemeye bile gelmemis cunku.en basta adam ailemle kopugum, aramam sormam vs havalarinda olmasa, her erkek ailesi kadar gidip gelmeler beklese konu sahibi goze batmazdi. adamin cizdigi imajdan evime gelen giden olmaz karisanim olmaz diye dusundu konu sahibi bence. simdi bakiyor kp laf ediyor, kv gorumce geliyor eve mudahil oluyor.. bir de kucuk degil yasi konu sahibinin 37 yasinda.. kendi de olgun bir kadin. kaldiramiyor demek ki.
gorusmem etmem diyen aile olsun veya gelin olsun damat olsun.. evlendikten sonra bir haller oluyor. kiymete biniyorlar. kiskanclik midir nedir.. benim de bir kac tanidigim var. evlendikten sonra bir aile olma cabalari vs.. sorunlu ve suni.. samimiyetsiz. muhtemelen konu sahibinin derdi de bu. ben icinizi biliyorum sirlariniz sorunlariniz var ama ne bu kanka olma cabalari diyor. yasi da olgun. anliyor her seyi de.Evet sorun orada. Gidip gelmem deyip kahvaltilara gitmeler, yemege cagirmalar... sonradan ailesini bulmus da kaybetmek istemiyormus gibi bir de ailesinin uzerine dusmus. Haliyle kendi evliliginde, kök ailesiyle sonradan samimi olmasi nedeniyle, aile olamamis. Kök aile de cifti hic basbasa birakmamis. Ya zaten sir, yalan... bastan sorunlu imis. Benim anlamadigim adamin ailesinin sonradan bu kadar gelip gitmesi neden? Kesin onda da bir sır var. Birsey var. Birseylere yatirim yapiyorlar bence. Ileride belki de onlara bakmalarini mi isteyecekler, para mi isteyecekler bilemem ama kesin bunun altindan birsey cikar. Sahte samimiyet bence kök ailenin yaptigi. Oglunu istemeye bile gelmemis cunku.
Belki konu sahibinin esi yalan soyluyordur. Belki aralari hic de kotu degildi ailesiyle. Cunku adamin ilk yalani degil bu. Aile de istemeye bile gelmeyerek dugunu bedavaya getirtmis oldu, esya almaktan falan kurtuldu. Oyun da olabilir. Bilemeyiz.gorusmem etmem diyen aile olsun veya gelin olsun damat olsun.. evlendikten sonra bir haller oluyor. kiymete biniyorlar. kiskanclik midir nedir.. benim de bir kac tanidigim var. evlendikten sonra bir aile olma cabalari vs.. sorunlu ve suni.. samimiyetsiz. muhtemelen konu sahibinin derdi de bu. ben icinizi biliyorum sirlariniz sorunlariniz var ama ne bu kanka olma cabalari diyor. yasi da olgun. anliyor her seyi de.
Size verebileceğim tavsiye eş ailesini dışardan evinize gelmiş misafir olarak görün. Nasıl misafiri ağırlayıp patavatsızca konuşmalarını görmezden geliyorsak o şekilde yaklaşın. Nasıl bizim için misafirden öteye özel bir anlam taşımıyorsa o şekilde görmeye çalışın. Söylediklerini ciddiye almayın.
Kışlık erzağa gelince siz itiraz etsenizde gelecek. En iyisi size yetecek kadarını ayırıp ailenize, arkadaşlarınıza giderken hediye olarak götürün. Köyden geldi, organik kv kendi yapmış diye. Hem gittiğiniz yere boş gitmezsiniz hem de temiz organik köy ürünü olarak makbule geçer.
Kp ile ilgili rahatsızlığınızı ise eşinize net bir şekilde söyleyin. Ya müdehale et ya da ben yaşı sırayı unutup ağzıma geleni sayarım diye. Bu konuda kararlı görünün ama. Baban dahi olsa giyimime ve hareketlerime kimse müdehale edemez diye belirtin.
Mesele kurufasülye nohut yoğurt vs.. değil k.validesi ilk günler birşeyler getirme bahanesiyle bir demir atmış arkadaşın evine, o gün bu gündür ayağını kesemiyor. Sene 12 ay bari 2 ayı onlarsız geçirsem razıyım diyor ama nafile. İş işten geçmiş. K.valide tarafı kendi eşrafınca yalnız bırakılmış (işledikleri bir suç sebebiyle) senelerin yalnızlığınının acısını gelinin evinde, "oh bize gidip gelecek bir kapı açıldı" şeklinde çıkarıyor. İşin garip yanı evlenmeden önce ailesiyle anlaşamayan neredeyse diyalog dâhi kurmayan eş, evlendikten sonra ilk kez aile bağlarının tadına varmış olacak ki bu düzen bozulsun ailesinin ayağı kendi evinden kesilsin istemiyor. Kızımız bunalmış, elimi verdim kolumu kaptırdım bari gövdeyi kurtarayım şeklinde çare arayışı içinde. Sekiz sayfanın özeti budur.
İstemeye gelinmedi gibi bir şey yok. Her şey normal şekilde ilerledi.Belki konu sahibinin esi yalan soyluyordur. Belki aralari hic de kotu degildi ailesiyle. Cunku adamin ilk yalani degil bu. Aile de istemeye bile gelmeyerek dugunu bedavaya getirtmis oldu, esya almaktan falan kurtuldu. Oyun da olabilir. Bilemeyiz.
Tek bildigim birsey var. Bastan olmuyorss oldurtmaya calismanin da anlami yok. Bos yere zaman ve emek kaybi oluyor.
kusura bakmayın ama iyi okumadan cevap yazmışsınız. İstemeye gelindi tabi ama çok beklemiş oldum kişisel olarak. Akşamları neden dinlediğime gelince... O sırada durumu açıkladığı için akşamları uygunduk. Akşamları buluşup konuşuyorduk. Ben de anlattıklarını dinliyordum. Evlilik tabi ki maddiyatla ve iş durumumuzla ilgili. Üniversiteyi bitirince tanışmıştım eşimle.Erzak degil problem sanirim. Kopuk bir ailenin sonradan surekli gel git yapip sizi rahat birakmamasi. Araya mesafe koyamamissiniz. Isteme olayina bile gelmeyen bir aile sonradan oglunu sahiplenmis. Ve 12 yillik sevgililik doneminde bile yeterince yakin degilmissiniz ki esinizin yaşını evlenirken ogrenmissiniz, onu da eninde sonunda nikah islemleri sirasinda ogrenecek diye belki de acikladi. Yalanin da kucugu buyugu olmaz bu arada. Yalan soyleyen insana ben guvenemezdim. Sirlarla dolu biriyle de wvlilik iyi cesaret dogrusu.
Bir de esinizin ne derdi var da aksamlari onu dinlemek istiyorsunuz onu da anlamadim.
Evlenirken istemeye bile gelmeyen bir aileye de fazla yuz verilmis bence. Ve muhtemelen bu aile bir beklentileri oldugu icin simdilik bunlari yapiyor. Bunun altindan kimbilir neler cikacak? Bir de yasiniz kac merak ettim. 12 yil sevgililik demissiniz, yuksek lisans demissiniz. Lisede flort etmeye baslasaniz 12 yil olmaz. Yuksek lisansa universite bittikten epey sonra mi basladiniz. 12 yil evlilik icin neden beklediniz onu da anlamadim. Para biriktirmek, ise girmek icin mi?