Evliliğimdeki sorunlar çözülmez hale geldi. Ne yapmalıyım?

Bence konu sahibi çok dolduğu için psikolojik olarak iyi değil. O yüzden ağlamıştır

4-5 saatlik yoldan gelene ac misin diye sorulmaz ki zaten,ne varsa koyarsiniz onlerine. Esiniz de ne istiyorsa alsin,yapsin,beraber yapin. Bunlari sorun ediyorsunuz da esinizin cinayet falan isledigi dogru mu?

Bu dediğiniz gibi ben de düşünüyorum. Erzak sorun değil. Sorun şu: Diyoruz ki biz atıyorum şunu 10 kavanoz yeriz ya da şunu getirmeyin yemiyoruz. Ama annesi ısrarla getiriyor. Ben de bizim ifademizi ciddiye almaması, bize çocuk gibi davranmasına takılıyorum. Mesela kuru yufka yapılıyor, onlar onu ekmek yerine yiyorlarmış. İlk evlendiğimizde sordular, yerimiz uygun değil dedik. Sonra vermediler. Sonra 20-30 adet getirmişler. Sonra saygısızlık olur diye kabul ettik. Birazı bozuldu ve atmak zorunda kaldık. Şimdi 60 adet kadar yine getirmişler. Yani bir kez geri çevirmek saygısızlık olur diye kabul ettiğimiz için tekrarlıyorlar. Ama en başında bunun için yerimiz olmadığını söylemiştik.

Uzun uzun yazmışsınız .. Okurken gerçekten yoruldum.. Eşinizin bir sırrı varmış bu da anladığım kadarıyla kayınpederin o çirkin laflafından anlaşılacağı gibi bir kadına birşey yapmış olması ihtimalini arttırdı benim gözümde..Diğer taraftan eşinizle probleminiz tam nedir anlayamadım bana anlamsız bir sıkıntı içindesiniz gibi geldi.. Okudum inanın bir garip oldum..Kayınvalidenizin size erzak getirmesi çok problem olmuş falan.. Neden bu kadar sorun yapıyorsunuz kadın hazırlıyor getiriyor yiyemiyorsanız size yetecek kadarını ayırıp gerisini muhtaç insanlara annenize kardeşlerinize verebilirsiniz bunu bu kadar çok takmanıza hiç anlam veremedim.. Kadın sizi ye eğe çağırıyor sorun yapıyorsunuz evinize erzak konserve bilmem nelere yolluyor sorun yapıyorsunuz..??? Bence sizi de birşeyler yormuş.. Önce kendiniz bi psikoloğa gitmelisiniz ki durumları düzgünce yönetebilesiniz. O kadar uzun yazmışsınız eşinizle alakalı bir problem var ortada belli de çok büyük birşey göremedim. Babasının yaptıkları karşısında çok ezilmiş ve ister istemez hayatın yükü ağır gelmiş etkilenmiş adamcağız destek olacağınıza sanki biraz olayları abartıp daha da çok yükleniyorsunuz olur olmaz şeyleri sorun yapıyor gibisiniz..Babasının saçma saçma konuşmaları haricinde size yapılan bir saygısızlık göremedim.. Eşiniz fikirlerinizi duygularınızı önemsiyor ağladığınızda arayayım gelmesin diyebiliyor.. Kayın valideniz size sahip çıkıyor yardımcı olmaya çalışıyor yoğurt göndermesi bile sinir ediyor.. Bence sizin psikolojik durumunuza bir problem var. Keşke benimde öyle kayınvalidem olsa sık sık yemeğe çağırsa bizi çalışıp eve gelip evde yemek yapmam erzağımızı kışlık yiyeceklerimizi getirse paramız cebimizde kalır.. Süt alıp evde mayalayıp göndermeler falan çok şık hareketler bunlar.. Bende uzun uzun yazdım valla ama söylemek istedim bunları.. Durumunuz sandığınız gibi vahim durmuyor üzülmeyin bence boşuna.. Eşinizi de tutun kolumdan psikoloğa götürün kendinizde aynı şekilde gidin.. Kendi problemlerinizi çözün önce aranız zaten daha iyi olacaktır..

4-5 saatlik yoldan gelene ac misin diye sorulmaz ki zaten,ne varsa koyarsiniz onlerine. Esiniz de ne istiyorsa alsin,yapsin,beraber yapin. Bunlari sorun ediyorsunuz da esinizin cinayet falan isledigi dogru mu?

Bir de geriliyormus neden ona guvenmiyor diye :) valla bu kk.da aklimi kaybetmem yakindir :) destan gibi konu, icerigi full erzak ama asil sorun dert bile degil ve gecistirilmis saka gibi.

O benim tahminim yahu, arkadaşın dediği gibi cinsel suçta olabilir ama o zaman baba- oğul faktörü olmazdı. İki kişiyle de alakalı bir mevzu bence yani. Bir süre ailesi ile görüşmemesi , yaşı konusunda yalan söylemeleri de bu sebepten. Yaşla ilgili neden yalan söylediğini de söylemiyor arkadaş ...

Ben olsam eşime şunu derdim: kusura bakma ailen ama kimse evime çat kapi gelmesin sen de benim bu hassasiyetime dikkat et, nokta!
Birsey de hazirlamazdim lafimi da soylerdim ben öyle miy miy olamam net ve acik! Hele ki esim ailesinden sikayetciyse, sınır cizilip kendimize odaklanmaliyiz sonucta...
Degilmis siz 12 yilda gormemissiniz ya da gecistirmissiniz
Veya gercekten cok yalancı ve kendini saklayabilen agir vaka...
Ben bir insanin kendini acmasi icin o kadar beklemezdim bir insan esine seffaf olmali ve bunu da bastan soyleyebilmeli
Bir insan hata yapabilir ikinci bir sansi da hak eder diye düşünüyorum ama ikinci sansi da suistimal.ettiyse hadi bay der gecerim
Siz psikolojisi bozuk esinizi iyileştirmeye, yaralarını sarmaya ugrasmissiniz ama siz onun ne psikoloğu ne annesi ne de aglama duvarisiniz. Simdi yaşadığınız sorunların temelinde sizin de esinize sınır cizememeniz yer aliyor maalesef...

Bir de geriliyormus neden ona guvenmiyor diye :) valla bu kk.da aklimi kaybetmem yakindir :) destan gibi konu, icerigi full erzak ama asil sorun dert bile degil ve gecistirilmis saka gibi.
Valla ya ha babam yemek konusu geciyor
Esimin ailesi haberi son dakikada verip gelecekse de adam da tavuk mu alsam dese hadi git al gel derim. Yanina bir pilav bir corba yaparim yarim saat surer. Oturup aglicam mi vayy adam bana guvenmiyor diye

La cinayeti nerden buldun da tahmin ettin ölümü gör söyle be senin kafa zehir gibi calisir ,bir sey gordun de soyledin yani

Siz asıl sorunu yani 'sırrı' söylemediğiniz için bu anlattıklarınız o kadar basit ve kafaya takılacak en son şey gibi duruyor ki, ne saçmalıyor bu kadın Allah aşkına dur bı sonunu da okuyayım belki bir şey çıkar dedim ama hayatımdan bir on dakikayı yok yere yediniz. Ayrıca cinayet yorumlarına neden cevap yazmıyorsunuz, eğer öyle bir şey varsa amuda takla at deseler atmak zorundasın yani ama tabi tek sorun erzak getirmeleri!

çok abarttığını düşündüm açıkçası. Tamam veriyorsa versin sende konu komşuya dağıt hayrına. Buna bu kadar takılıyorsan tüm herşey de çok detay arıyorsun demektir buda seni çok yıpratır. He diğer konular da tabi haklısın ama halledilmeyecek şeyler değil.

2-3 ay tüm bunlar sindirmem ve yoluma devam etmem gerekiyordu. Dediğim gibi o kadar yorgunduk ki kendi ailemle dahi kısa bir ara vermek istedim. Yani standart işte. Bazı şeyler çok yorar ve kabuğunuza çekilirsiniz... Bunun gibi.

Onlar ıslatılıp , katlanıyor. Dondurucuya konuluyor. Öyle bir yıl bile durur . Nemlenmezse kuru halde de çok uzun süre dayanır. Çıkartır yersiniz ekmek yerine hem hafif hem lezzetlidir.Çok zor yapılır kara ocağın önünde yaparken hayattan bıkarsınız. Size güzellik yapmaya çalışıyorlar. Çok ilginçsiniz gerçekten.

Valla ya ha babam yemek konusu geciyor
Esimin ailesi haberi son dakikada verip gelecekse de adam da tavuk mu alsam dese hadi git al gel derim. Yanina bir pilav bir corba yaparim yarim saat surer. Oturup aglicam mi vayy adam bana guvenmiyor diye

Kayinvalidem her gun bana yogurt gonderecek ben bunu dert edecegim :)) keske gonderse keyfime bakarim :) yasi konusunda bile yalan soyleyen adama hic guvenmeyecegim gibi yemek yuzunden bana guvenmiyor diye sizlanmam icin aklimi kuru fasulye pilavla yemem lazim :)

Bu kışki tavrım benim de bu şekilde. Kendim yapabildiğim kadar bir şeyler yaptım. Benim istediğim şekilde annem de birkaç şey verecek. Ben bu şekilde devam edeceğim. Aile konusunda haklısınız, eşim aile olamıyor. Çok güzel sevgili olmuştu. Ben bugünlerde artık onu uyarıyorum senle ben sevgiliydik aynı zamanda çok iyi arkadaştık. Benim yıllardır tanıdığım kişi bu olamaz, lütfen toparla kendini diyorum. Eşim ailesiyle yaşarken zamanını kendi odasında geçiriyordu. Şimdi evlendi ve benimle benzer şeyi yapmaya çalışıyor. Bunu da söyledim kendisine acaba ortak yaşamla ilgili bir sorunun mu var kiminle aynı evde olsan onunla geçinemiyorsun, dedim. Çok doluyum evet, pandemiden önce gittiğim doktor sayesinde rahatladım. O da çift terapisi önerdi dediğim gibi.

Kv bana 800 km öteden süzme yoğurt gönderiyor yumurta gönderiyor. Kargo bir tanesini kırsa, perişan ederim onları öyle kıymetliler ki , bir de her hafta konserve yoğurt erzak gelecek ooo göbek atarım turşu yapamıyor musunuz kız siz ana- kız derim göreyim sizi derim. Sonraki hafta arkadaşın kv si mantı yapıyormuş sen yapamıyor musun derim böyle böyle yolumu bulurum tüm sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…