-
- Konu Sahibi cileklikafe
Merhaba arkadaşlar
Dertleşecek kimsen yoktu bende buraya üye olup içimi dökmek istedim . Eşimle severek evlendik 3 yıllık evliyiz çocuk yok nişanlılık dönemimde sıkıntılıydı ama uzaktayız geçer dedik evlendik . Benim eşimin sorunu aşırı kindar olması her kavgada yıllar önceki kavgaları açması küsmesi ve ailesine akrabalarına kavgalarını anlatıp beni arattırması . Kavga ediyoruz evden çıkıyor bir bakıyorum türkiyenin bir ucundan akrabaları beni arıyor neden kavga ettin diye üstelik bunu tonlarca arkadaşınada anlatıyor . Bakın ben aileme anlatamıyorum eşimi kötü bilmesinler diye . Bir diğer sorun cimri olması cebinden 5 kuruş çıksa en küçük kavgada başa kakar . Ben bunu bildiğim için montum dar geliyordu gittim altın zincirimi satıp mont aldım kendime . Evlenirken ailem destek çıkmadı ben kendim çeyizimi yapmaya uğraştım haliyle üstüme başıma birşey alamadım her kıyafetim eskiydi . Eşim bunu kavga ettiğimizde herkesin içinde dedi bunun kıyafeti yoktu adam akıllı ben aldım dedi .o kadar utandım ki anlatamam. Bunların hiç birini aileme anlatamadım , kavgalarımızın sebebi ise kıskanç olmammış onu kıskanamazmışım kısıtlayamazmışım. Ama biz evli değil miyiz seven insan kıskanmaz mı merak etmez mi . İşte böyle 3 yıl geçti evlenmeden önce çok güzel bir kızdım saçlarım yüzüm parlardı ama şimdi saçlarıma aklar düştü yüzüm değişti bulunduğum yerde benim bölümüm ile alakalı iş de yok. Anne olmak en büyük hayalimdi fakat şuan en korktuğum şey ben ne yapacağım kızlar
E olursa daha iyi. Boşanma sebebin güçlenir. Kendi vicdanında da güçlenir yani. Ayrıca bu yüzsüzdük değil ki hakkını aramak. Dik durmak. GüçlülükKesinlikle mal varlığı yok demekki Allah vermiyor içi niyeti pis çünkü . Bunu hiç denemedim yüzsüz olursam daha terbiyesiz olur mu insan içinde acaba ?
Evlilik içi olan tartışmaların dışarıdaki insanlara anlatılmasını hiç anlayamıyorum heleki erkek adamın gidip anlatması çok gülünç. Yemin ederimki erkekler değişti prenses oldular. Senin bu adamla yapamayacağın boşanacağın belli. Ne yapman gerektiğini az çok biliyorsun.Merhaba arkadaşlar
Dertleşecek kimsen yoktu bende buraya üye olup içimi dökmek istedim . Eşimle severek evlendik 3 yıllık evliyiz çocuk yok nişanlılık dönemimde sıkıntılıydı ama uzaktayız geçer dedik evlendik . Benim eşimin sorunu aşırı kindar olması her kavgada yıllar önceki kavgaları açması küsmesi ve ailesine akrabalarına kavgalarını anlatıp beni arattırması . Kavga ediyoruz evden çıkıyor bir bakıyorum türkiyenin bir ucundan akrabaları beni arıyor neden kavga ettin diye üstelik bunu tonlarca arkadaşınada anlatıyor . Bakın ben aileme anlatamıyorum eşimi kötü bilmesinler diye . Bir diğer sorun cimri olması cebinden 5 kuruş çıksa en küçük kavgada başa kakar . Ben bunu bildiğim için montum dar geliyordu gittim altın zincirimi satıp mont aldım kendime . Evlenirken ailem destek çıkmadı ben kendim çeyizimi yapmaya uğraştım haliyle üstüme başıma birşey alamadım her kıyafetim eskiydi . Eşim bunu kavga ettiğimizde herkesin içinde dedi bunun kıyafeti yoktu adam akıllı ben aldım dedi .o kadar utandım ki anlatamam. Bunların hiç birini aileme anlatamadım , kavgalarımızın sebebi ise kıskanç olmammış onu kıskanamazmışım kısıtlayamazmışım. Ama biz evli değil miyiz seven insan kıskanmaz mı merak etmez mi . İşte böyle 3 yıl geçti evlenmeden önce çok güzel bir kızdım saçlarım yüzüm parlardı ama şimdi saçlarıma aklar düştü yüzüm değişti bulunduğum yerde benim bölümüm ile alakalı iş de yok. Anne olmak en büyük hayalimdi fakat şuan en korktuğum şey ben ne yapacağım kızlar
Cok uzuldum size 3 yilinizi resmen cope atmissiniz. Muhtemelen evlilik boyle bir sey saniyorsunuz ve sabrediyorsunuz. Evlilik asla ama asla boyle bir sey degil. Sabriniza gelince kendi hayatinizdan caliyorsunuz yazik degil mi size? Hayatin her ani degerliyken boyle degmeyecek biri icin 3 yilinizi harcamissiniz. Bosanmayi neden dusunmuyorsunuz?i
Evet evlendikten sonra bok Var da evlendim dedim evlenecek çeyiz hazırlığı yapan kızlara acıyarak bakıyordum ama onlar görünüşte mutlu oluyorlardı. Ama artık kafamda boğanma fikrini netleştirdimCok uzuldum size 3 yilinizi resmen cope atmissiniz. Muhtemelen evlilik boyle bir sey saniyorsunuz ve sabrediyorsunuz. Evlilik asla ama asla boyle bir sey degil. Sabriniza gelince kendi hayatinizdan caliyorsunuz yazik degil mi size? Hayatin her ani degerliyken boyle degmeyecek biri icin 3 yilinizi harcamissiniz. Bosanmayi neden dusunmuyorsunuz?
Cok uzuldum size 3 yilinizi resmen cope atmissiniz. Muhtemelen evlilik boyle bir sey saniyorsunuz ve sabrediyorsunuz. Evlilik asla ama asla boyle bir sey degil. Sabriniza gelince kendi hayatinizdan caliyorsunuz yazik degil mi size? Hayatin her ani degerliyken boyle degmeyecek biri icin 3 yilinizi harcamissiniz. Bosanmayi neden dusunmuyorsunuz?i
Evet evlendikten sonra bok Var da evlendim dedim evlenecek çeyiz hazırlığı yapan kızlara acıyarak bakıyordum ama onlar görünüşte mutlu oluyorlardı. Ama artık kafamda boğanma öCok uzuldum size 3 yilinizi resmen cope atmissiniz. Muhtemelen evlilik boyle bir sey saniyorsunuz ve sabrediyorsunuz. Evlilik asla ama asla boyle bir sey degil. Sabriniza gelince kendi hayatinizdan caliyorsunuz yazik degil mi size? Hayatin her ani degerliyken boyle degmeyecek biri icin 3 yilinizi harcamissiniz. Bosanmayi neden dusunmuyorsunuz?
Hemde ne prenses ana kuzusu . Hayır arkadaşlarıda mı demiyor kardeş aileni böyle herkese anlatma sonuçta senin karın kötü niyetli birileri olabilir fırsat bilerek karına yan gözle bakabilir felan . Benim bildiğim 15 kadar arkadaşınınm yanında beni eleştirdiğini biliyorumEvlilik içi olan tartışmaların dışarıdaki insanlara anlatılmasını hiç anlayamıyorum heleki erkek adamın gidip anlatması çok gülünç. Yemin ederimki erkekler değişti prenses oldular. Senin bu adamla yapamayacağın boşanacağın belli. Ne yapman gerektiğini az çok biliyorsun.
1)çocuk asla yapma
2) hemen bir işe gir para kazan. Senin bölümün olmasa bile, temizlik işi yada kasiyer olarak çalışabilirsin...
Çok mantıklı. ! Boşanmadan önce bunu denemeli miyim ?E olursa daha iyi. Boşanma sebebin güçlenir. Kendi vicdanında da güçlenir yani. Ayrıca bu yüzsüzdük değil ki hakkını aramak. Dik durmak. Güçlülük
Demezler emin ol. Erkekler kadınlardan daha dedikoducu. İçten içe seviniyorlardır bile. Bunun karısı böyleymiş ohhh bizimki en azından öyle değil falan gibiEvet evlendikten sonra bok Var da evlendim dedim evlenecek çeyiz hazırlığı yapan kızlara acıyarak bakıyordum ama onlar görünüşte mutlu oluyorlardı. Ama artık kafamda boğanma ö
Hemde ne prenses ana kuzusu . Hayır arkadaşlarıda mı demiyor kardeş aileni böyle herkese anlatma sonuçta senin karın kötü niyetli birileri olabilir fırsat bilerek karına yan gözle bakabilir felan . Benim bildiğim 15 kadar arkadaşınınm yanında beni eleştirdiğini biliyorum
Utanmayacaktın. Öncelikle senin bana bu diye hitap eden ağzını kırarım, karısının özelini ortaya döken senin gibi karaktersiz cimri bir davarla evlendiğim için bana da yazıklar olsun deyip boşamalıydın.29 yaşındayım hayatında neyi silmek istersin deseler bu anı derdim . Bir ev dolusu insan vardı. Halıya bakıp kalmıştım yüzümü kaldıramadım insanlara bakamadım utandım .
Demezler emin ol. Erkekler kadınlardan daha dedikoducu. İçten içe seviniyorlardır bile. Bunun karısı böyleymiş ohhh bizimki en azından öyle değil falan gibi
O sırada beyin tutulmasındaydım sanırım hiç bir şey diyemedim kaldım mal gibiUtanmayacaktın. Öncelikle senin bana bu diye hitap eden ağzını kırarım, karısının özelini ortaya döken senin gibi karaktersiz cimri bir davarla evlendiğim için bana da yazıklar olsun deyip boşamalıydın.
Böyle ağzı kirli insan değil koca olarak arkadaş olarak bile 1 dakika yanımda duramaz.Merhaba arkadaşlar
Onun yaptığı gibi sen de en ufak tartışmanızı millete yay. İnceldigi yerden kopsun.Merhaba arkadaşlar