Evliliğimde hiç mutlu değilim

Tek bi şey merak ediyorum; Bu adamın neyini sevdiniz? Nasıl sevebildiniz? Sizi olmayan özellikleri arasından ne etkiledi de 3 yılınızı bunca hakarete rağmen geçirebildiniz? Adam sizi sevmiyor, saygı desen hiç yok. Mahallenin melahat ablası rolünde özelinizi herkese anlatıyor bi insan böyle birini nasıl sever anlamıyorum. 3 yıl geçirmek için peygamber sabrı gerekir. İyi ki çocuk yok. Olmasın da bence çocuğuna da kinlenir onu da herkese anlatır yazık eder çocuğunuza.
Bu adama aşık olurken bu huyları yoktu ki aynı evde yaşayınca farkettim. Evet haklısınız 3 yıl sabretmek benim ahmaklığım vur tekmeyi kıçına cimrinin tekine ama yapamadım çevreninde etkisi var “ boşanmayın düzelir her ailede böyle olur o evin reisi elbette evin ekonomisini düşünüp ona göre harcama yapacak “ gibi sözler bense zehirleme yaptı o yüzden 3 yıl bu adamlayım

Evinin içindeki durumu ona buna yetiştiren adam benim gözümde ne koca, ne insandır. Yazıklar olsun ya, 15 yaşında çocuklar bile sevgilileriyle ettikleri kavgaları aleme duyurmuyor, iğrenç bir davranış.
Üstünde başında kıyafeti yoktu ben aldım cümlesine o kadar içim ezildi ki, resmen okurken yaşadım o anı.
3 yılınızı bu dağ ayısıyla heba etmişsiniz, bir o kadar daha yılınız gitmesin. İnanın zamanla falan düzelmeyecek. Karaktersiz adam

Çocuğunuz yokmuş. Mesleğinizde var sanırım. Sizi tutan ne?
Eşiniz neresinden tutsak elimizde kalır. Seviyorsunuz sanırım ama olmaz, kendinize yazık edersiniz. Sevilecek bir tarafı yok bu insanın. Sizi resmen aşağılıyor.
Ben hayatım boyunca hep zorbalandım aslında ilkokulda lisede.. ailemin durumu çok kötüydü genel olarak fakiriydik küçükken bana poşetle elbise gelirdi onlarla giyerek büyüdüm ben birgün gelen kıyafetlerden bir hırka giymiştim 3 veya 4. Sınıftım meğer erkek hırkasıymış başka çocukla pişti olmuştum tüm gün dalga geçmişlerdi küçüklük işte dalga geçenlerde çocuktu 😅üniversite nispeten iyiydi durumum hep çalışırdım alırdım iyi kötü kendime birşeyler . İşte insanım kocası söyleyince baya ağır oluyormuş. Beni tutan kimse yok artık boşanacağım .

Evinin içindeki durumu ona buna yetiştiren adam benim gözümde ne koca, ne insandır. Yazıklar olsun ya, 15 yaşında çocuklar bile sevgilileriyle ettikleri kavgaları aleme duyurmuyor, iğrenç bir davranış.
Üstünde başında kıyafeti yoktu ben aldım cümlesine o kadar içim ezildi ki, resmen okurken yaşadım o anı.
3 yılınızı bu dağ ayısıyla heba etmişsiniz, bir o kadar daha yılınız gitmesin. İnanın zamanla falan düzelmeyecek. Karaktersiz ad
İnanın hayatımda yerin dibine girdiğim başka bir an hatırlamıyorum . Ama artık silkelenip kendime gelmenin zamanı geldi .haklsınız giden yıllarım oldu ama en azından farkındayım herşeyin

Ben hayatım boyunca hep zorbalandım aslında ilkokulda lisede.. ailemin durumu çok kötüydü genel olarak fakiriydik küçükken bana poşetle elbise gelirdi onlarla giyerek büyüdüm ben birgün gelen kıyafetlerden bir hırka giymiştim 3 veya 4. Sınıftım meğer erkek hırkasıymış başka çocukla pişti olmuştum tüm gün dalga geçmişlerdi küçüklük işte dalga geçenlerde çocuktu 😅üniversite nispeten iyiydi durumum hep çalışırdım alırdım iyi kötü kendime birşeyler . İşte insanım kocası söyleyince baya ağır oluyormuş. Beni tutan kimse yok artık boşanacağım .
Yanlış anlamayın ama boşanmanız en mantıklısı. Yok boşanamam şuan hazır değilim diyorsanız da, evlilik içinde ondan bağımsız bir yaşam alanı kurun kendinize. Çalışmaya başlayın, kendi paranızı kazanın ve harcayın, birikiminizi yapın. Sonra boşanın.

Yanlış anlamayın ama boşanmanız en mantıklısı. Yok boşanamam şuan hazır değilim diyorsanız da, evlilik içinde ondan bağımsız bir yaşam alanı kurun kendinize. Çalışmaya başlayın, kendi paranızı kazanın ve harcayın, birikiminizi yapın. Sonra boşanın.
Yorumunuz için teşekkür ederim 🙏 öyle yapacağım

İnanın hayatımda yerin dibine girdiğim başka bir an hatırlamıyorum . Ama artık silkelenip kendime gelmenin zamanı geldi .haklsınız giden yıllarım oldu ama en azından farkındayım herşeyin
Çok haklısınız, okuyunca ben bile kötü oldum bana söylenmiş gibi. Gerçekten böyle bir adamla 1 gün daha geçirmeyin, gençliğinize, psikolojinize yazık.
Kendinize yeni bir şans verin, belki boşanmanız ileride hayatınıza düzgün birinin girmesine yol açar, anne de olursunuz umarım ama asla bu adamdan değil

29 yaşındayım hayatında neyi silmek istersin deseler bu anı derdim . Bir ev dolusu insan vardı. Halıya bakıp kalmıştım yüzümü kaldıramadım insanlara bakamadım utandım .
Boşansanız bunlardan bazıları şahit niyetine gelirler mi mahkemeye? Bence artık bir avukatla görüşün, o size neyi nasıl kayıtta tutacağınızı söyler. Şöyle yüüüklüü bir nafaka ile tekmeyi basıverin.

Zaten daha önce bir nişan durumu olmuş daha doğrusu olamamış. Ve evet doğru kendine de almıyor . En sevdiğim kolyemi kuyumcuya gidip ağlayarak sattım kuyumcuda baka kaldı öyle ki mont alayım diye
Yapmayın, altınlarınız sizin güvenceniz. Sizden alamayacağı bir şey.
Adamın sizi elaleme şikayet etme huyu o kadar rezil ki bu konuda tutuldum, bir şey yazamadım. Çoğu kişi de aynen benim gibi hissetmiştir. Herif değişik bir tiksinçlik seviyesinde.

Aynen öyle nişanlılık nasılsa evlilikte 2 kat artıyor problemler . Mont al desem alır almaz değil ama en küçük kavgada ben sana mont aldım der yüzüme vurur Buda benim ağrıma gider bu adamın huyu bu bende bekarken en sevdiğim kolyemi satıp montumu kendim aldım
Ağrınıza gitmesin, gerekirse yüzsüz olun. Çünkü bu herifin elleyemeyeceği tek şey altınlarınız.

Siz daha iyi bir hayatı hak ediyorsunuz. Lütfen o adamı bırakıp, iş hayatına katılın.
Azimli kadınsınız, yaparsınız. Bence rezil etmelerinden falan tazminatta alınır ama kanıtlayana kadar sinsi hareket ederek. Bir avukatla görüşün bence, onlar bilir nasıl yapılır

Yorumunuz için teşekkür ederim 🙏 öyle yapacağım
Evlilik içinde kalıp da elinize para geçmesini bekleyerek boşanacaksanız, lütfen mal (ev, araba vs) almayın, evlilik içi alınan mallar ikiye bölünüyor galiba. Dua edin o alsın bir şeyler 🤣. Ziynet eşyanız olsun, ama onun gözüne batacak türden değil. Bankada kişisel hesabınızda olsa da bölünüyor mu bilmiyorum.
Çocuk yapmamaya da çok dikkat edin.

Valla sorunlu evlilikler birdenbire düzelip huzura dönmüyor eğer mutsuzsan kendini düşün kimse değişmez. İş yerinde ki bir kızda aşırı mutsuz huzursuz bir evlilik yaptı üstüne bide hamile kaldı şimdi hiç boşanamıyor

X