- 22 Nisan 2023
- 992
- 4.294
-
- Konu Sahibi cileklikafe
Cidden bir montun lafını etmek nedir!? Bu adam, çocuğuna da aynı şeyi yaparsa şaşırmam.Niye agirina gidiyor , ne derse desin. Kavgada aldığı pacavranin lafını eden adama sulhte bile susulmaz, her fırsatta ezilir. "kim alacak, sokaktaki adama aldirayim utanmiyorsan" " bı paçavra aldın diye kendini bı halt mi zannediyosun" "bilmem kimin kocası her ay yüzük bilezik alıyor, lafını etmiyor, benim kocam da böyle ".... saydir gitsin
Benim ki çocuk olsa 2 takım alırdı herhalde yıka yıka dönüşümlü kullan derdi . Bende tam tersi elim çok bol arkadaşım bir elbisemi beğense ben hediye ederim. Misafirliğe gidince elim boş gitmem. Eşim parayı çok çarçur ediyorsun derdi çalıştığım sürede
İçim daraldı neden boşanmıyorsunMerhaba arkadaşlar
Dertleşecek kimsen yoktu bende buraya üye olup içimi dökmek istedim . Eşimle severek evlendik 3 yıllık evliyiz çocuk yok nişanlılık dönemimde sıkıntılıydı ama uzaktayız geçer dedik evlendik . Benim eşimin sorunu aşırı kindar olması her kavgada yıllar önceki kavgaları açması küsmesi ve ailesine akrabalarına kavgalarını anlatıp beni arattırması . Kavga ediyoruz evden çıkıyor bir bakıyorum türkiyenin bir ucundan akrabaları beni arıyor neden kavga ettin diye üstelik bunu tonlarca arkadaşınada anlatıyor . Bakın ben aileme anlatamıyorum eşimi kötü bilmesinler diye . Bir diğer sorun cimri olması cebinden 5 kuruş çıksa en küçük kavgada başa kakar . Ben bunu bildiğim için montum dar geliyordu gittim altın zincirimi satıp mont aldım kendime . Evlenirken ailem destek çıkmadı ben kendim çeyizimi yapmaya uğraştım haliyle üstüme başıma birşey alamadım her kıyafetim eskiydi . Eşim bunu kavga ettiğimizde herkesin içinde dedi bunun kıyafeti yoktu adam akıllı ben aldım dedi .o kadar utandım ki anlatamam. Bunların hiç birini aileme anlatamadım , kavgalarımızın sebebi ise kıskanç olmammış onu kıskanamazmışım kısıtlayamazmışım. Ama biz evli değil miyiz seven insan kıskanmaz mı merak etmez mi . İşte böyle 3 yıl geçti evlenmeden önce çok güzel bir kızdım saçlarım yüzüm parlardı ama şimdi saçlarıma aklar düştü yüzüm değişti bulunduğum yerde benim bölümüm ile alakalı iş de yok. Anne olmak en büyük hayalimdi fakat şuan en korktuğum şey ben ne yapacağım kızlar
Siz böyle bir adamı sevip bir de kıskançlık krizine mi giriyorsunuz??? Pes vallahi pes!!!! tez zamanda kapıya konup suratına tukurulmesi gereken adamları koynunuza alıyorsunuz.Ben böyle adamla evli olsam her gördüğümde migdem bulanirdi. Cimri,ağzında bakla ıslanmayan,karı koca kavgasını yedi düvele duyuran, ahlaksız,kindar , eşine altınını bozdurup mont aldıracak ve ben aldım diye ortada erkeğim diye gezen salyangoz la mutluluklar .....Merhaba arkadaşlar
Dertleşecek kimsen yoktu bende buraya üye olup içimi dökmek istedim . Eşimle severek evlendik 3 yıllık evliyiz çocuk yok nişanlılık dönemimde sıkıntılıydı ama uzaktayız geçer dedik evlendik . Benim eşimin sorunu aşırı kindar olması her kavgada yıllar önceki kavgaları açması küsmesi ve ailesine akrabalarına kavgalarını anlatıp beni arattırması . Kavga ediyoruz evden çıkıyor bir bakıyorum türkiyenin bir ucundan akrabaları beni arıyor neden kavga ettin diye üstelik bunu tonlarca arkadaşınada anlatıyor . Bakın ben aileme anlatamıyorum eşimi kötü bilmesinler diye . Bir diğer sorun cimri olması cebinden 5 kuruş çıksa en küçük kavgada başa kakar . Ben bunu bildiğim için montum dar geliyordu gittim altın zincirimi satıp mont aldım kendime . Evlenirken ailem destek çıkmadı ben kendim çeyizimi yapmaya uğraştım haliyle üstüme başıma birşey alamadım her kıyafetim eskiydi . Eşim bunu kavga ettiğimizde herkesin içinde dedi bunun kıyafeti yoktu adam akıllı ben aldım dedi .o kadar utandım ki anlatamam. Bunların hiç birini aileme anlatamadım , kavgalarımızın sebebi ise kıskanç olmammış onu kıskanamazmışım kısıtlayamazmışım. Ama biz evli değil miyiz seven insan kıskanmaz mı merak etmez mi . İşte böyle 3 yıl geçti evlenmeden önce çok güzel bir kızdım saçlarım yüzüm parlardı ama şimdi saçlarıma aklar düştü yüzüm değişti bulunduğum yerde benim bölümüm ile alakalı iş de yok. Anne olmak en büyük hayalimdi fakat şuan en korktuğum şey ben ne yapacağım kızlar
Bosan.Merhaba arkadaşlar
Konuş kız menekşeSiz böyle bir adamı sevip bir de kıskançlık krizine mi giriyorsunuz??? Pes vallahi pes!!!! tez zamanda kapıya konup suratına tukurulmesi gereken adamları koynunuza alıyorsunuz.Ben böyle adamla evli olsam her gördüğümde migdem bulanirdi. Cimri,ağzında bakla ıslanmayan,karı koca kavgasını yedi düvele duyuran, ahlaksız,kindar , eşine altınını bozdurup mont aldıracak ve ben aldım diye ortada erkeğim diye gezen salyangoz la mutluluklar .....
Eğer boşanmayı kafaya koyduysanız barodan avukat talep edebilirsiniz. Bulunduğunuz şehrin barosuna giderseniz yardımcı olurlar.Merhaba arkadaşlar
Piraye yapma kuzum beni gaza getirme.Banlanmak istemiyorum.Boyle adamları okudukça tüylerim diken diken oluyor.Konuş kız menekşe
Duygularıma tercüman olmuşsun ağzına sağlıkPiraye yapma kuzum beni gaza getirme.Banlanmak istemiyorum.Boyle adamları okudukça tüylerim diken diken oluyor.
Sen 3 senede bi laf etmeyi beceremediysen o narsist herifin sana olan hissi sevgi değil ki sen sessiz pasif hatta alık birisin belli ki ondan seni yanında tutuyor sevgi yok aranizda. Ayyyy böyle pasif bir arkadaşım vardı sizinle aynı şeyleri yaşayan Allahtan herif onu bıraktı da kurtuldu. Yoksa o da sizin gibi anca dert anlatırdı hep bi laf söyleyemezdi.bende işte anca böyle sitelere yazarak dertleşiyorumaslında yapmak lazım haklısın
canım eşin korkunç bi insan normalde kadınlar anlatır olanı biteni çevresine dert yanar senin eşin bir tuhaf
kıyafet kısmı çok zoruma gitti yazık insan eşine bi mont bi kiyafet alamaz mı.
senin sorunun zaten bu evlilikte çok başka adamın nesini kıskandın da kavga çıakrdın orasını anlayamadım.
bide çalışmıyo musun çalışmayı düşünmüyo musun senin yerinde olsam girerim bir işe böyle bir adamın eline bakmam boşanmayacaksan da maddi olarak ayaklarının üstünde durman laszım
Şey biraz kırıldım bu yazınıza . Ben boşanmayı düşündüğüm için zaten dertleşmek istedim . Ben bu herife laf da söyledim ağzımın payınıda verdim hatta okkalı bir tokat attım keşke olmasaydı ama bir anlık sinirle olduSen 3 senede bi laf etmeyi beceremediysen o narsist herifin sana olan hissi sevgi değil ki sen sessiz pasif hatta alık birisin belli ki ondan seni yanında tutuyor sevgi yok aranizda. Ayyyy böyle pasif bir arkadaşım vardı sizinle aynı şeyleri yaşayan Allahtan herif onu bıraktı da kurtuldu. Yoksa o da sizin gibi anca dert anlatırdı hep bi laf söyleyemezdi.
Ne zaman? Milletin içinde mi ? 15 arkadaşına seni kötülerken mi?Şey biraz kırıldım bu yazınıza . Ben boşanmayı düşündüğüm için zaten dertleşmek istedim . Ben bu herife laf da söyledim ağzımın payınıda verdim hatta okkalı bir tokat attım keşke olmasaydı ama bir anlık sinirle oldu
Kıskançlık onun yaftasıydı . Şu yazıyı okuyunca adamdan biraz daha nefret ettim .Siz böyle bir adamı sevip bir de kıskançlık krizine mi giriyorsunuz??? Pes vallahi pes!!!! tez zamanda kapıya konup suratına tukurulmesi gereken adamları koynunuza alıyorsunuz.Ben böyle adamla evli olsam her gördüğümde migdem bulanirdi. Cimri,ağzında bakla ıslanmayan,karı koca kavgasını yedi düvele duyuran, ahlaksız,kindar , eşine altınını bozdurup mont aldıracak ve ben aldım diye ortada erkeğim diye gezen salyangoz la mutluluklar .....
Sen okkalı tokat atmışsın ben evi yakardım sen ne diyorsun! Bu lafların altında kalınır mı yaŞey biraz kırıldım bu yazınıza . Ben boşanmayı düşündüğüm için zaten dertleşmek istedim . Ben bu herife laf da söyledim ağzımın payınıda verdim hatta okkalı bir tokat attım keşke olmasaydı ama bir anlık sinirle oldu
Sen okkalı tokat atmışsın ben evi yakardım sen ne diyorsun! Bu lafların altında kalınır mı ya
Ben neler yaptım neler gecenin ikisi olay çıkarıp evden kovmaya çalıştım tüm herkese rezil oldu tabi bende rezil oldum . Allahın paragözü diye inlettim ortalığı , bunun yanında sır vermeyin dedikoducudur karısının dedikodusunu yapıyor diye bağırdım kapı açtım bilerek herkes duysun diye . Çok üzüldüm ama sonra kendime dedimki bu hallere düşecek kadın mıydın senKi zamanında yikmisligim var. Ben çalışıyordum kendi ofisim vardı ama kazanmıyordum eşim eve ne alsam “ne gerek var çok masraflısın sen önce kazan sonra gereksiz şey al” vb diyordu birkaç normal kavga ettik sonra elime geçirdiğim her şeyi bu evde ne gerek var diyerek attım yere kırdım cinnet geçirdim boşanmanın ucundan donduk sözler verdi sözünü de tuttu yıllardır ama sen işi hiç boşanma noktasına getirmemişsin getirmelisin olmaz yani