Evliliğimde hiç mutlu değilim

mutsuz olman bile bosanmana sebep yeterince cabalamissin cocuk olmadan birseyleri yolun girmesini sagla bosanma gibi düsün derim

Cidden bir montun lafını etmek nedir!? Bu adam, çocuğuna da aynı şeyi yaparsa şaşırmam.
Kadın çalışmıyorsa ve en en önemlisi o senin karınsa tabii ki alacaksın. Mont dediğin nedir ya!? İnsan hiç tanımadığı birine kışlık kıyafet yardımı yapıyor da bu kadar lafını yapmıyor.

Nerden tutsan elinde kalıyor. İğrenç bir adam bu. Offf denilecek çok şey varda ellerime yazık.

Esiniz sizi severek mi evlendi anlamadim ki. Ne demek bunun giyecek seyi yoktu insan dusmanina demez. En sevmedigim insanla bile konusurken gonul koymasin diye dikkat ederim

Gencecik insanların böyle hödükleri koca diye çekmesini asla anlamayacağım
Onur, gurur adam ne varsa yıkıp geçmiş daha neyi bekliyorsunuz
En başta mont olayında tekmeyi basardım sizi tutan nedir

İçim daraldı neden boşanmıyorsun

Siz böyle bir adamı sevip bir de kıskançlık krizine mi giriyorsunuz??? Pes vallahi pes!!!! tez zamanda kapıya konup suratına tukurulmesi gereken adamları koynunuza alıyorsunuz.Ben böyle adamla evli olsam her gördüğümde migdem bulanirdi. Cimri,ağzında bakla ıslanmayan,karı koca kavgasını yedi düvele duyuran, ahlaksız,kindar , eşine altınını bozdurup mont aldıracak ve ben aldım diye ortada erkeğim diye gezen salyangoz la mutluluklar .....

Bosan.
Agzınınn ayarı yok adamın bunla ömür gecmez.

Konuş kız menekşe

Eğer boşanmayı kafaya koyduysanız barodan avukat talep edebilirsiniz. Bulunduğunuz şehrin barosuna giderseniz yardımcı olurlar.

bende işte anca böyle sitelere yazarak dertleşiyorum aslında yapmak lazım haklısın
Sen 3 senede bi laf etmeyi beceremediysen o narsist herifin sana olan hissi sevgi değil ki sen sessiz pasif hatta alık birisin belli ki ondan seni yanında tutuyor sevgi yok aranizda. Ayyyy böyle pasif bir arkadaşım vardı sizinle aynı şeyleri yaşayan Allahtan herif onu bıraktı da kurtuldu. Yoksa o da sizin gibi anca dert anlatırdı hep bi laf söyleyemezdi.

Şey biraz kırıldım bu yazınıza . Ben boşanmayı düşündüğüm için zaten dertleşmek istedim . Ben bu herife laf da söyledim ağzımın payınıda verdim hatta okkalı bir tokat attım keşke olmasaydı ama bir anlık sinirle oldu

Ne zaman? Milletin içinde mi ? 15 arkadaşına seni kötülerken mi?

Kıskançlık onun yaftasıydı . Şu yazıyı okuyunca adamdan biraz daha nefret ettim .

Sen okkalı tokat atmışsın ben evi yakardım sen ne diyorsun! Bu lafların altında kalınır mı ya

Ki zamanında yikmisligim var. Ben çalışıyordum kendi ofisim vardı ama kazanmıyordum eşim eve ne alsam “ne gerek var çok masraflısın sen önce kazan sonra gereksiz şey al” vb diyordu birkaç normal kavga ettik sonra elime geçirdiğim her şeyi bu evde ne gerek var diyerek attım yere kırdım cinnet geçirdim boşanmanın ucundan donduk sözler verdi sözünü de tuttu yıllardır ama sen işi hiç boşanma noktasına getirmemişsin getirmelisin olmaz yani

Ben neler yaptım neler gecenin ikisi olay çıkarıp evden kovmaya çalıştım tüm herkese rezil oldu tabi bende rezil oldum . Allahın paragözü diye inlettim ortalığı , bunun yanında sır vermeyin dedikoducudur karısının dedikodusunu yapıyor diye bağırdım kapı açtım bilerek herkes duysun diye . Çok üzüldüm ama sonra kendime dedimki bu hallere düşecek kadın mıydın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…