Evliliğimde hiç mutlu değilim

Çocuğunuz yokmuş. Mesleğinizde var sanırım. Sizi tutan ne?
Eşiniz neresinden tutsak elimizde kalır. Seviyorsunuz sanırım ama olmaz, kendinize yazık edersiniz. Sevilecek bir tarafı yok bu insanın. Sizi resmen aşağılıyor.

Ne iş yapıyor bu cimri? Bölümle çalışmanın ne alakası var? Herkes bölümüyle ışgılımı calısıyor. İş başvurusunda bulun. Ben aldım kıyafet ne ya öküz. Nefret efıyorum ya. Ama erkekler hıc bı harcama yapmak ıstemıolar. Hep ıstıyolar hep ıstıyolar

Bu yazıyı kapkaranlık ve tık ses çıkmayan odada okuyorum gerçekler tek tek yüzüme çarptı .samimi ve gerçekçi yorumunuz için teşekkür ederim

Sen Adam olsaydin Ben demeden bozmadan altini alirdin deseydin Herkesin icings uc kurusun lafini Eden Adam evlendigimden beri bisey almadi up senede ala ala sunu aldı deyıp sen rezıl etseydın
Sen almadıkça ıstemedıkce adamın daha çok hoşuna gıdıyo kı ekmegıne bal suruyosun
Benım es bozuntusuda cımrı üç kuruş harcasa ıcıne oturur kavgayla vs yavaş yavaş alıstırdım kendıne harcamazdı sımdı bayağı harcıyo banada harclık vs verıyo bana bı laf mı ettı cıgerıne otutana kadar lafını kavgasını edıyorum

Neyini kıskandın cimri olmasını mı? Dedikoducu patavatsız olmasını mı?
Bundan ne koca olur ne baba olur.
Bundan anca kumbara olur. O da kumbaraya para aktığı için

Asla ama asla çocuk düşünmüyorum. Dediğim gibi başvuru yaptım umarım işe başlayabilirim . Yada hepten pılımı pırtımı toplayıp iş bulabileceğim yere taşınacağım
Boşanmadan iş bulursanız eşiniz tüm maaşınızı isteyecektir sakın vermeyin ve bence kesinlikle boşanın, ailenizin maddi desteği olmaması bir yana, size aldığı her şeyi milletin içinde sayıp dökmesi eşinizin ne kadar çirkin kalpli biri olduğunu gösterir, herkese evdekileri anlatan dedikoducu çirkin kalpli vicdansız biriyle olmayı hak etmiyorsunuz.

Bu adamla benımkı bayağı benzer benım este herkese anlatıyodu ben saklıyodum bı yerden sonra bende başladım yedı düvele anlatmaya tezıl rüsva olduk heryere msla markette yolda bana bağırdı bende ona bağırıyorum herkes bakıyo vs
Sonuç anlatmayı azalttı anlatmıyorum dıyo bıraktımı bılemem ondan azalttı dıyorum bunlara aynı dılden konusacaksın kı anlayacak

O bahsettiğim olay 2 yıl önceydi ben birşey diyemedim ki sadece ağladım halıları izledim keşke bende ağzına sıçsaydım . Bunun kolundan tutup başka odaya geçip benim yerime ağzına eniştesi Sıçtı Allah o adamdan razı olsun hala unutmam . Şimdi ben odan para istesem mırın kırın etsene tamam der verir ama sonrası? Yine yüzüme vuracak ben öyle olunca çok utanıyorum ağzının ayarı yok çünkü

Neyini kıskandın cimri olmasını mı? Dedikoducu patavatsız olmasını mı?
Bundan ne koca olur ne baba olur.
Bundan anca kumbara olur. O da kumbaraya para aktığı için
Kıskanmak da şöyle mesela biriyle konuşur kimle konuşuyorsun derim kızar . Kıskanıyorsun beni bana güvenmiyorsun beni rahat bırak beni yönetemezsin deyip kavga büyüyor böyle . Aslında kıskanma etiketini o bana yapıştırıyor

E sende vur hatta demeye cesaret edemesın bende bı senelık evlıyım çok olmadı başta bende utanıyorum ağlıyodum ama bıraktım onları erkenden ben daha cazgırım sanırım
Ha duzelır dıyemem benımkıde hala yapıyo ara ara bende bısey ısterken cekınıyorum ıcıme bı korku oturmuş laf esecek ağzını Nası cekcem vs dıye ama kesınlıkle törpülüyor törpüldu ha hayatımıda mahfettı çok yıprattı benı ama oda çok yıprandı çünkü ben sussam hoşuna gıdıyo almasam hoşuna gıdıyo nıye tek mutsuz olan ben olacakmışım kı kocam o mecbur bakacak mecbur alacak KESK’e başta anlasaydım evlenmeden anlayamadım ıste
Bende çok ev ekonomısı sırada dıkkat ederım 20 lira bıseyın farkı olsa almam kısarım hep ama o heryere savurur e ne anladım ben o zaman
Bana harcamaya gelınce o 20 lira çok gelıyo ona psikoloğa götürcwm yıne randevu aldım sorunlu adamlarla evlendık düzeltmeye çalışmayla hayatımız enerjımız gıdıyo öyle ıyı anlıyorum kı bosanabılıyosan hıc çekme boşan derım

Evliyken çalıştım 2 ay kadar benden hiç para almadı . Bunun parasına dokunmazsan senden iyisi yok birde onun deyimiyle “rahat bırakacaksın” ben bu adamın karısı olarak iş çıkışı yarım saat de olsa gecikirse hayatım geç kaldın diyemez miyim ? Diyemem ! Dersem güvenmiyor oluyorum kıskanıyor oluyorum

Sen kendine bir iyilik yap ve bu adamdan boşan. Nefes aldığını, yaşamın çok daha güzel olduğunu,çok daha iyi insanlara layık olduğunu anlayacaksın

Her lafımı benzer
Benı yonetemezsın ben erkegım bana hesap soramazsın
Bızdede tel bakma harcamalarına bakma muhabbetinde geçiyordu
Evet guvenmıyorum evet bakıcam esımın mecbursun çok dırendı boşanmak ıcın baskı yaptı boşanırdım ama nafaka vs ıstemeyeceksın dıye yıpratmaya calıstı eve ekmek erzak almayarak yıpratmaya calıstı neler yaşadım Nuh dedım peygamber demedım sonunda vazgeçti davacı oldum nafaka davası açtım eve şerh koydurdum va vs yazınca farkedıyo ınsan ne rezıllıkler cekmısım
Sımdı harcamalarda harçlıkta va sorun yok eskısı kadar malından harcanınca canı yanmıyo ama %100 degıl hala sevmez laf eder ama bende Söke Söke alırım ha almaya değer bısey degıl aldığımız kavgaya ağız kokusuna lafına değmez üç kuruş harclık mont su bu ama nıye ekmegıne yag sureyım oda mutsuz olsun
Bosanabılseydım aılem zorlamasaydı ıkıncı aydan boşanırdım sımdıyse uygun vaktı beklıyorum sevgim saygım kalmadı

Son düzenleme:
Sizin çocuk var mı ? Bana herkesin içinde yüzüme vurdu ya travma kaldı bende aman kimse duymasın aman ailemin kulağına gitmesin derdindeydim. Ben öyle cazgır değilim inanılmaz safım zaten o yüzden 3 yıl çektim ya . O parasını harcamıyor üstüne başına birşey almıyor yırtılsa diktirir giyer ayakkabısı patlasa hemen diktirir giyer asla yeni birşry almaz kendine .

Hamıleyım çocuğuda başta almak ıstemedı ama sonra herseyını aldı ha tabı lafını etmedı degıl dıyorum ya parası onun canı
Oda almıyordu üstü basına hep evlendıkten sonra aldık alırken kavga eder burnumdan getırırdı neler cektım sonra gıydıklwrını sevmeye başladı ve zamanla daha çok ıhtıyaclarına harcamaya basladı
Bı tur hastalık aslında kendınede harcayamama kendını layık görmeme vs
Sen buna layıksın dıyerek ısledım sımdıde bkunu çıkardı o ayrı üç ayakkabısı varsa dahada ıster ama bana sormaz almak ıstemez vs vs

ay aynı şeyler .. telefona bakamazsın güveneceksin bana derdi ben yanlış yapmam yapacak olsam evlenmez günümü gün ederdim derdi. Benimkide ödü kopuyordu ondan tazminat alırım diye çünkü mesajlarda hakaretleri var bileziğin ve takılan altınları vereceğim deyip diyordu

Benim ki çocuk olsa 2 takım alırdı herhalde yıka yıka dönüşümlü kullan derdi . Bende tam tersi elim çok bol arkadaşım bir elbisemi beğense ben hediye ederim. Misafirliğe gidince elim boş gitmem. Eşim parayı çok çarçur ediyorsun derdi çalıştığım sürede

Güven vereymiş benımkıde herseyde öyle der
Hakaret mı edıyo msla aptal vs akıllı olsaydı senınle evlenmezdim dıyorum daha çok sınır oluyo mağazadayız bısey secıyorum zevksız dıyo aynen dıyorum zevklı olsam senınle evlenmezdım
Mıllet duyunca daha çok sınır oluyo vs
Benı ezemedıgı ıcın erkek gıbısın dıyo bana
Nıye tek ağlayan ben olayım
Çok üzücü bısey ya ınsanın evlendıgı adama güvenmemesı sırtını yaslayamaması
Başkalarının travmalarıyla uğraşmak zorunda kalmak
Boşanma ımkanın aılen yanındaysa hıc çekmeyle ugrasma
Ha gıdemıyosanda sende cektır en azından zamanla törpülenme ıhtımalı var yada dayanamaz o boşanmaya kalkar hakkını vermek zorunda kalır

Misafire çok şey koyma yapma dıyo mu ?
Gıderken ıkramlık almak ıstemez ayıp olur dıye zorla aldırırım
Aynı aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…