Evliliğimde hiç mutlu değilim

Su cimri dedikoducu mahalle muhtari herifi senden sonra kim alacakta kiskaniyosun.bu kendine de kiyafet almiyodur ki. Her kiskandiginda o devasa buyuk askin deprestigi de aklina su gelsin. Ben bundan ayrilsam bunu guzel bir kiz alirmi? Niye alsin guzel kiz bu cimri herifi. Huyu suyu onda da ayni olacak. Guzelin bunla isi ne ? Sunlari onemsemeyin ya. Gelen gider bunlardan

Zaten daha önce bir nişan durumu olmuş daha doğrusu olamamış. Ve evet doğru kendine de almıyor . En sevdiğim kolyemi kuyumcuya gidip ağlayarak sattım kuyumcuda baka kaldı öyle ki mont alayım diye

Bekar kizlar örnek alin nişanlılik döneminde sıkıntı var ise evlenince duzelir deneyin duzelen birsey olmuyor balık bastan kokar ahh canim benim kari koca demek can demek canina bir mont bile almayan adami sen niye koynuna alırsın birak kac boşan şanslısın cocugun yok

Siz çalışmıyor musunuz calismiyorsaniz çalışın en azından kenarda 3 5 birikmisiniz olsun bu adamın parası yenmez.
Yaşadığım çok küçük bir yer marketlere başvuru yaptım bekliyorum olursa çalışacağım . Evet iki kuruş bana harcama yapsa ilk kavgada yüzüme vuruyor bende para felan istemiyorum idare ediyorum

Aynen öyle nişanlılık nasılsa evlilikte 2 kat artıyor problemler . Mont al desem alır almaz değil ama en küçük kavgada ben sana mont aldım der yüzüme vurur Buda benim ağrıma gider bu adamın huyu bu bende bekarken en sevdiğim kolyemi satıp montumu kendim aldım

Siz mont alırken demedi mi ki bunu ne parayla aldın neden altını bozdun ben sana alırdım falan diye bu ne rahatlık? Böyle boş konuşan erkekten nefret ediyorum ya. Erkek dediğin duracağı yeri bilmeli. Bazı şeyleri eşiyle arasında kalmalı. Eş bir yana anne baba bir yana. Hele milletin içinde şu patavatsızlığı... Boşanmakla tehdit et bakalım ne diyor

Niye bozdun ben sana alalım demiştim dedi kızdı ama ben huyunu biliyorum o yüzden aldım dedim “o zaman sende beni kızdırma ki bende yüzüne vurmayayım dedi “ şok oldum . Boşanalım kelimesi değişmeyen gündem zaten ama bende dahil ikimizde buna dair adım atmadık sanırım o son geliyor

Gir işe çalış. Tek kuruşunu verme oma. Sakın ama sakın çocuk yapma. Maddi olarak biraz rahatlayınca kapının önüne koy. Biriktirebilirsen boşanma davası için koz biriktir. Bu sülükten kurtul. Ailem sahip çıkmadı diye debelenme kendi kendine sahip çık. Ayrıca şunu unutma, sana para vermeyince idare etmişsin ama yarın öbür gün çocuk yaparsan ve kendi çocuğuna cimrilik yaparsa sen de maddi olarak yetemezsen bu yükün altından kalkamazsın.

Asla ama asla çocuk düşünmüyorum. Dediğim gibi başvuru yaptım umarım işe başlayabilirim . Yada hepten pılımı pırtımı toplayıp iş bulabileceğim yere taşınacağım

Senin sorunun iş degilki.Evlilik böyle birşey değil genceciksin daha yaşı sıksan suyunu çıkartırsin ne diye bu adamı çekiyorsun.Seni sevecek saygı duyacak insanlar olur hayatında bırak bu adamı da ailesini de. Sen kağıt üstünde evlisin arkanda bı koca yok yarın bir gün Allah korusun hasta olsan elden ayakdan düşsen neler yapmaz bu adam.Lutfen o adam bu hayata bir kez geliyor ve senin hayatını da çalıyor sen de bu hayatı birdaha yasamayacaksin kendine gel bu adamı boşa kimseye kendini ziyan ettirme.Yemegi israf etmiyim derken hayatını ediyorsun lütfen cesaretini topla ve boşan

Gündem derken eşiniz de diyor mu laftada olsa olur boşanalım diye?

Tek bi şey merak ediyorum; Bu adamın neyini sevdiniz? Nasıl sevebildiniz? Sizi olmayan özellikleri arasından ne etkiledi de 3 yılınızı bunca hakarete rağmen geçirebildiniz? Adam sizi sevmiyor, saygı desen hiç yok. Mahallenin melahat ablası rolünde özelinizi herkese anlatıyor bi insan böyle birini nasıl sever anlamıyorum. 3 yıl geçirmek için peygamber sabrı gerekir. İyi ki çocuk yok. Olmasın da bence çocuğuna da kinlenir onu da herkese anlatır yazık eder çocuğunuza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…