Evliliğimde hiç mutlu değilim

E nasıl barışıyorsunuz akabinde ?

Denizliliyim . Evet bana hiç destek olmadılar o kadar kızıyorum ki onlara sonra milletin ağzına sakız yaptılar
Yorum yapmayacaktım sadece okuyordum fakat denizliliyim diyince, bir denizlili olarak yazmak istedim. Ah hemşerim senin adına çok üzüldüm.Lütfen mutlu değilsen ve sevgin azaldıysa kurtul eşinden.Ailene gelince, bu insanlara da okadar kızıyorum ki..Doğurup doğurup atıyorlar. Yanında olmayacağın, Yardım etmeyeceğin, destek olmayacağın, İyi kötü gününde yalnız bırakacağın bir çocuğu niye dünyaya getirirsin ki..Velhasıl kimseden fayda yok ne eşinden ne ailenden. Acilen bir iş bul ve kendin kendi hayatını yaşa. Okadar.

çok korkunç bir deneyim, hemcinsim adına çok üzüldüm. umarım en doğru kararı verirsin ve artık mutluluğu ertelemezsin

İş buldum temizliğe gidiyorum hemşehrim sattığım kolyemide geri aldım çok mutluyum aileme gelince onlar evlenmemi istememişti o yüzden öyle yapıyorlar keşke yinede arkamda dursalardı .

Bu adam kadınına denk gelseymis adam olurmuş aslında.siz çit kırıldım gururlu birisiniz.onunla başa cikamiyorsunuz.ona çirkef, dediğini yaptıran biri lazımmış.ona para harcatmayi ogretmelisin.ailesinden cimrilik öğrenmiş demek harcamayı bilmiyor.hic gurur yapma karın degilmiyim alacaksin tabi de.baska kime harcayacaksin de.

Boşanmadan önce bunu deneyeceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…