Arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum ben henüz 1 buçuk aydır evliyim ama mutlu olamıyorum bir türlü. Görücü usulü olarak tanıştık eşim ile ve bir yıl nişanlı kaldık. Bugün eşimin ailesi gelmişti eşimin ailesi aslında merkezde kalıyor ama bahce isleri olduğu için bi süre köyde kalıyorlar ben 1 aydır her hafta köydeyim en son hasta oldum serum ilac 1 hafta uğraştım ve eşime artik köye gitmek istemiyorum dedim burda olduklarında hep giderim dedim ilk basta tamam diyordu ama bana artik bende senin ailene gitmeyeceğim diye bugün cok sert sekilde bağırdı evet bunları aglayarak diyorum çünkü artik eşimle yapamıyorum istemiyorum ailesi özellikle annesi zaten bize gelince hep ogluyla muhatap oluyor eşim daha da erkeklesiyor şunu yap bunu yap diye bana. Evlendiğimizden beridir bu kaçıncı tartışma ben artık dayanamıyorum üstelik ailem hakkinda da oyle demesi. Ya ben köy kızı degilim esimin zaten sadece hafta da bir gün izini var onu da sabahtan aksama kadar orda geçirmek istiyor ben çok mutsuzum sizce ne yapmalıyım :'(