Arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum ben henüz 1 buçuk aydır evliyim ama mutlu olamıyorum bir türlü. Görücü usulü olarak tanıştık eşim ile ve bir yıl nişanlı kaldık. Bugün eşimin ailesi gelmişti eşimin ailesi aslında merkezde kalıyor ama bahce isleri olduğu için bi süre köyde kalıyorlar ben 1 aydır her hafta köydeyim en son hasta oldum serum ilac 1 hafta uğraştım ve eşime artik köye gitmek istemiyorum dedim burda olduklarında hep giderim dedim ilk basta tamam diyordu ama bana artik bende senin ailene gitmeyeceğim diye bugün cok sert sekilde bağırdı evet bunları aglayarak diyorum çünkü artik eşimle yapamıyorum istemiyorum ailesi özellikle annesi zaten bize gelince hep ogluyla muhatap oluyor eşim daha da erkeklesiyor şunu yap bunu yap diye bana. Evlendiğimizden beridir bu kaçıncı tartışma ben artık dayanamıyorum üstelik ailem hakkinda da oyle demesi. Ya ben köy kızı degilim esimin zaten sadece hafta da bir gün izini var onu da sabahtan aksama kadar orda geçirmek istiyor ben çok mutsuzum sizce ne yapmalıyım :'(
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evliliğim
- Konu Sahibi Ruveydaa1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #boşanma #yenihayat ##sorumsuzeş
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben sanırım devam edemiycem ben odamda ağlıyorum eşim yanima dahi gelmiyor beni önemsese böyle yapmazdı dimi ben köye gitmek istemiyorum ailesine degil ki ama sanırım artik kararlıyım cok zor cok kötüyüm ama mecbur bazi seylerAllah kolaylık versin canım zor
- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Kuzum ne diyeceğimi inan bilmiyorum rabbim ferahlığa kavuştursun seni inşallah sıkma canınıBen sanırım devam edemiycem ben odamda ağlıyorum eşim yanima dahi gelmiyor beni önemsese böyle yapmazdı dimi ben köye gitmek istemiyorum ailesine degil ki ama sanırım artik kararlıyım cok zor cok kötüyüm ama mecbur bazi seyler
Sıkıntıdan bilemedim kusura bakmayinKonu yanlış yere açılmış buradaki erkek faktörü infertilite ile alakalı
- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
Bosanin demek isteme daha herseyin basindasiniz ama esinizden cekinmeyin icinizde ne varsa ona soyle yani danisin ortak kararlar alin siz onun kararlarina oda sizin kararlariniza saygi duysun birbirinizi kirarak bisey cozemesiniz sizde simdiden boyle seyleri icinize atmayin yipranan siz olursunuz konusun danisin birazda oyle deneyin baktiniz bisy degismiyo zormalayin ozmn mutsuz olmaktansa hic olmasin daha iyi
Çok teşekkür ederim amin Allah kimsenin başına vermesin hep derdim ki bu işlerle nasıl basa çıkıyorlar nasil hemen boşanma oluyor ama insanın başına zor durum gelince anlıyormuşKuzum ne diyeceğimi inan bilmiyorum rabbim ferahlığa kavuştursun seni inşallah sıkma canını
Çok denedim hatta canımlı konuşurum ama o hemen yükselir ve asla kırmaktan korkmaz çok seviyorum inanın 40 yıl düşünsem boşanmayı isteyeceğim aklıma gelmezdi ama ben köye gitmem dedim ailen gelince buraya hep gideriz dedim ve o bana bende senin ailene daha gitmicem diye bana cok bağırdı yanıma dahi gelmiyor o benimle normal konuşamıyorBosanin demek isteme daha herseyin basindasiniz ama esinizden cekinmeyin icinizde ne varsa ona soyle yani danisin ortak kararlar alin siz onun kararlarina oda sizin kararlariniza saygi duysun birbirinizi kirarak bisey cozemesiniz sizde simdiden boyle seyleri icinize atmayin yipranan siz olursunuz konusun danisin birazda oyle deneyin baktiniz bisy degismiyo zormalayin ozmn mutsuz olmaktansa hic olmasin daha iyi
- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
Ozmn arada gidin sizde oda en azindan ailenize arada gelir kimse de bisey demez her halde dikkat cekmez yaniÇok denedim hatta canımlı konuşurum ama o hemen yükselir ve asla kırmaktan korkmaz çok seviyorum inanın 40 yıl düşünsem boşanmayı isteyeceğim aklıma gelmezdi ama ben köye gitmem dedim ailen gelince buraya hep gideriz dedim ve o bana bende senin ailene daha gitmicem diye bana cok bağırdı yanıma dahi gelmiyor o benimle normal konuşamıyor
Allah yardımcın olsun canım. Evlilige hazır olmayan anneci erkeklerin evlenmesinden nefret ediyorum. Ya her hafta eşinizle köye gidip hiçbir şey olmamıs gibi davrancaksınız yada bu tartısmalar son bulmaz. Orta yolu iki tarafında bulması gerekiyor. Bir hafta gidip bir hafta gitmeme kararı alınabilir mesela. Belki hiç gitmemenizi kabul etmeyebilir. Öyle anlayışlı kocalar zaten bizi bulmazArkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum ben henüz 1 buçuk aydır evliyim ama mutlu olamıyorum bir türlü. Görücü usulü olarak tanıştık eşim ile ve bir yıl nişanlı kaldık. Bugün eşimin ailesi gelmişti eşimin ailesi aslında merkezde kalıyor ama bahce isleri olduğu için bi süre köyde kalıyorlar ben 1 aydır her hafta köydeyim en son hasta oldum serum ilac 1 hafta uğraştım ve eşime artik köye gitmek istemiyorum dedim burda olduklarında hep giderim dedim ilk basta tamam diyordu ama bana artik bende senin ailene gitmeyeceğim diye bugün cok sert sekilde bağırdı evet bunları aglayarak diyorum çünkü artik eşimle yapamıyorum istemiyorum ailesi özellikle annesi zaten bize gelince hep ogluyla muhatap oluyor eşim daha da erkeklesiyor şunu yap bunu yap diye bana. Evlendiğimizden beridir bu kaçıncı tartışma ben artık dayanamıyorum üstelik ailem hakkinda da oyle demesi. Ya ben köy kızı degilim esimin zaten sadece hafta da bir gün izini var onu da sabahtan aksama kadar orda geçirmek istiyor ben çok mutsuzum sizce ne yapmalıyım :'(
Nişanliyken belliydi aslında begenmedigim bi evde oturuyorum eşim sen begen begnme burasi olacak dedi ve tuttu hatta ailesiyle biz tuttuk evi begendik diye gelmiştiBosanin demek isteme daha herseyin basindasiniz ama esinizden cekinmeyin icinizde ne varsa ona soyle yani danisin ortak kararlar alin siz onun kararlarina oda sizin kararlariniza saygi duysun birbirinizi kirarak bisey cozemesiniz sizde simdiden boyle seyleri icinize atmayin yipranan siz olursunuz konusun danisin birazda oyle deneyin baktiniz bisy degismiyo zormalayin ozmn mutsuz olmaktansa hic olmasin daha iyi
- 24 Ocak 2021
- 11.419
- 25.762
- 548
Dik dur kararından vazgeçme, eş ailesine gitmek zorunda değilsin, şehirde bile olsa hergun gitme tabiki, kendi düzenini kurmada kararlı ol , eşine de fazla yüz vermeki tepene çıkmasın, hakli olduğun yerde susma , gerekirse ne sen benim aileme ne de ben senin ailene gitmeyiz olur biter , kimse kimseyi zorlamasın, ayrıca bu gitme olaylarını yeni evliyken bende yaşadım 2 sene boyunca direndim, ayrılma noktasına geldiğimiz bile oldu ama o kadar kararlıydım ki eşim de ailesi de pes etti , şimdi ayda bir belki giderim o kadar , benden sana tavsiye evde oturma çalışma hayatına atıl bir iş bul ve hemen çocuk yapma ..Arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum ben henüz 1 buçuk aydır evliyim ama mutlu olamıyorum bir türlü. Görücü usulü olarak tanıştık eşim ile ve bir yıl nişanlı kaldık. Bugün eşimin ailesi gelmişti eşimin ailesi aslında merkezde kalıyor ama bahce isleri olduğu için bi süre köyde kalıyorlar ben 1 aydır her hafta köydeyim en son hasta oldum serum ilac 1 hafta uğraştım ve eşime artik köye gitmek istemiyorum dedim burda olduklarında hep giderim dedim ilk basta tamam diyordu ama bana artik bende senin ailene gitmeyeceğim diye bugün cok sert sekilde bağırdı evet bunları aglayarak diyorum çünkü artik eşimle yapamıyorum istemiyorum ailesi özellikle annesi zaten bize gelince hep ogluyla muhatap oluyor eşim daha da erkeklesiyor şunu yap bunu yap diye bana. Evlendiğimizden beridir bu kaçıncı tartışma ben artık dayanamıyorum üstelik ailem hakkinda da oyle demesi. Ya ben köy kızı degilim esimin zaten sadece hafta da bir gün izini var onu da sabahtan aksama kadar orda geçirmek istiyor ben çok mutsuzum sizce ne yapmalıyım :'(
Dik dur kararından vazgeçme, eş ailesine gitmek zorunda değilsin, şehirde bile olsa hergun gitme tabiki, kendi düzenini kurmada kararlı ol , eşine de fazla yüz vermeki tepene çıkmasın, hakli olduğun yerde susma , gerekirse ne sen benim aileme ne de ben senin ailene gitmeyiz okur biter , kimse kimseyi zorlamasın, ayrıca bu gitme olaylarını yeni evliyken bende yaşadım 2 sene boyunca direndim, ayrılma noktasına geldiğimiz bile oldu ama o kadar kararlıydım ki eşim de ailesi de pes etti , şimdi ayda bir belki giderim o kadar , benden sana tavsiye evde oturma çalışma hayatına atıl bir iş bul ve hemen çocuk yapma kararımdan
Böyle mutsuzlukla nasıl ilerleyeceğiz kiOzmn arada gidin sizde oda en azindan ailenize arada gelir kimse de bisey demez her halde dikkat cekmez yani
- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
Himm anlasilan esinis dik basli biri ve sizin ne isteyip ne istemediginizi umursamiyor allah kolaylik versin insallah ama beni yanlis anlamayin bu sekildeyken cocuk dusunmeyin sonra ne olursa cocuklara oluyor siz biraz daha bekleyin belki kendi pes ederNişanliyken belliydi aslında begenmedigim bi evde oturuyorum eşim sen begen begnme burasi olacak dedi ve tuttu hatta ailesiyle biz tuttuk evi begendik diye gelmişti
Beni kaybetmekten bile korkmuyor ben çok pişmanım daha yaşım da küçükHimm anlasilan esinis dik basli biri ve sizin ne isteyip ne istemediginizi umursamiyor allah kolaylik versin insallah ama beni yanlis anlamayin bu sekildeyken cocuk dusunmeyin sonra ne olursa cocuklara oluyor siz biraz daha bekleyin belki kendi pes eder
- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
Sizde haklisiniz basta mutsuzluk var ozmn hic uzatmqyin kendinjzide yipratmayinBöyle mutsuzlukla nasıl ilerleyeceğiz ki
O hep istiyor hep ya zaten hafta da bir gün izni var onu da orda kullanmak istiyor ben köyde yapamıyorum kiAllah yardımcın olsun canım. Evlilige hazır olmayan anneci erkeklerin evlenmesinden nefret ediyorum. Ya her hafta eşinizle köye gidip hiçbir şey olmamıs gibi davrancaksınız yada bu tartısmalar son bulmaz. Orta yolu iki tarafında bulması gerekiyor. Bir hafta gidip bir hafta gitmeme kararı alınabilir mesela. Belki hiç gitmemenizi kabul etmeyebilir. Öyle anlayışlı kocalar zaten bizi bulmaz