- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Buna çok sevindimSonunakadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna çok sevindimSonunakadar
Sanki annem bugün hissetmiş gibi benimle sey konuştu hani bi tanıdigimiz vat boşanırken ailesi ona sahip cikmadi annem de bana sey dedi olmuyorsa olmuyordur ben çocuğumun hep yanında olurumBuna çok sevindim
Allah razı olsun annenden gerçekten bu sana huzur vermiştir . Yuvani dağıtmak istemiyorsun onun için cabaliyorsun al karşına ciddi ciddi ayrılmak istediğini söyle ama öyle lafta olmasın topla esyani annenin yanina git senin ne kadar kararlı biri olduğunu bilsin ama sen öyle yapmazsan bu sefer de aman boş konuşuyor deyip önemsemez sen annenin yanına gidince eğer o ilk adımı atıp gerçekten birşeylerin değişeceğini size söylerse ve sizde bunu hissediyorsaniz tekrar şans verirsiniz ama adamin bir çabası yoksa sevgisi de yok demek yol verir giderSanki annem bugün hissetmiş gibi benimle sey konuştu hani bi tanıdigimiz vat boşanırken ailesi ona sahip cikmadi annem de bana sey dedi olmuyorsa olmuyordur ben çocuğumun hep yanında olurum
Çok doğru yatağa bile gelmedi biz kavga da etsek aynı yatakta yatardik ama simdi gelmedi bileAllah razı olsun annenden gerçekten bu sana huzur vermiştir . Yuvani dağıtmak istemiyorsun onun için cabaliyorsun al karşına ciddi ciddi ayrılmak istediğini söyle ama öyle lafta olmasın topla esyani annenin yanina git senin ne kadar kararlı biri olduğunu bilsin ama sen öyle yapmazsan bu sefer de aman boş konuşuyor deyip önemsemez sen annenin yanına gidince eğer o ilk adımı atıp gerçekten birşeylerin değişeceğini size söylerse ve sizde bunu hissediyorsaniz tekrar şans verirsiniz ama adamin bir çabası yoksa sevgisi de yok demek yol verir gider
O zaman yarın kararınızı verin konuşun madem yatakta ayırmış böyle ömür bitmez . Eşler kavga eder tartışır ( aldatma şiddet çözülmeyecek şeyler hariç ) akşam olur aynı yastığa bas koyunca kırgınlıkları kizginliklar azalır hatta barisilirÇok doğru yatağa bile gelmedi biz kavga da etsek aynı yatakta yatardik ama simdi gelmedi bile
Evet ama bu sefer gelmedi bile böyle biriyle ben hic devam edemem ki zaten istemiyormus demek kiO zaman yarın kararınızı verin konuşun madem yatakta ayırmış böyle ömür bitmez . Eşler kavga eder tartışır ( aldatma şiddet çözülmeyecek şeyler hariç ) akşam olur aynı yastığa bas koyunca kırgınlıkları kizginliklar azalır hatta barisilir
Konuşun sakiin bir şekilde ne bağırın ne hakaret edin yoksa üste o çıkar .Evet ama bu sefer gelmedi bile böyle biriyle ben hic devam edemem ki zaten istemiyormus demek ki
Ben öyle yapıyorum ama kendisi bana hemen ses yükseltiyorKonuşun sakiin bir şekilde ne bağırın ne hakaret edin yoksa üste o çıkar .
Öküz işte ayy nasıl sinir oldum yaaBen öyle yapıyorum ama kendisi bana hemen ses yükseltiyor
Amaaan çok ayıp valla. Kendisi bilir sizde çok yüz vermeyin bakalım nolacakEşim icerde kapıyı kapatmış yataga bile gelmedi ki
Sanki nefes alamıyorum gibiÖküz işte ayy nasıl sinir oldum yaa
Ona üzüldüğünü hissettirme sakın. :/Sanki nefes alamıyorum gibi
Benimde yapmam uzın sürdü 5 senem gittiÇok iyi yapmışsınız ve aşırı haklısınız ama ben yapamıyorum
Çok zor ya çok..Benimde yapmam uzın sürdü 5 senem gitti
Gelmesin. Sende ögreneceksin umursamamayı. Daha şuan çok toysunÇok zor ya çok..
Eşim Hala oda da yataga gelmedi
Yaaa birak gelmesin yat uyu az bi rahat olmayi ogren bu kadar ustune dusmeye ne gerek var kiÇok zor ya çok..
Eşim Hala oda da yataga gelmedi