- 16 Nisan 2021
- 38
- 12
-
- Konu Sahibi Sevsendesevmesende
Evet zaman belirtmek için kullandımŞu sıraları eşi söylememiş, konu sahibi zaman belirtmek için kullanmış bence, ben öyle anladım en azından. Umarım öyledir.Cümle her türlü kötü ama şu sıralar eklenince daha da kötü oluyor.
İlk başta nasıl böyle cümle kurar leş adam dedim ama sonra sürekli dile getirdiğini ( ilk başlar eminim böyle demiyordur ) ama konu sahibinin cevap vermediği çıktı ortaya. Acaba o salak cümlenin önünde ( yanlış anlaşılmasın yine söylememeli ama anlamlı kılar bi nebze olsun ) başka kelime/cümle varmı? Misal evliyiz artik evli tabi ki senden isteyeceğim gibi gibiO salak cümleyi kurmasa %100 haklıymış adam aslında.
Her şey olabilir. Konu sahibi olaya o kadar kendi cephesinden bakıyor adamı ve isteklerini yok sayıyor ki taraflı anlatıyor olması mümkünİlk başta nasıl böyle cümle kurar leş adam dedim ama sonra sürekli dile getirdiğini ( ilk başlar eminim böyle demiyordur ) ama konu sahibinin cevap vermediği çıktı ortaya. Acaba o salak cümlenin önünde ( yanlış anlaşılmasın yine söylememeli ama anlamlı kılar bi nebze olsun ) başka kelime/cümle varmı? Misal evliyiz artik evli tabi ki senden isteyeceğim gibi gibi
File çorabı ben dışarda şortun eteğin altına giyiniyorum yav. Ana olmadığım için mi acaba?
Lolita kombini işteBen şu çorabi 8. Sinifta okula giderken etegin altina giymiştim.Nasil bir kombinse...
Konu zaten bir tuhaf..Şu sıraları eşi söylememiş, konu sahibi zaman belirtmek için kullanmış bence, ben öyle anladım en azından. Umarım öyledir.Cümle her türlü kötü ama şu sıralar eklenince daha da kötü oluyor.
O salak cümleyi kurmasa %100 haklıymış adam aslında.
Evet konu bu aslinda, kadin istese giyer zaten. Adamin degistirmeye calismasi, bu konuda baski kurmasi ve elimin altindasin demesi yanlis olan.
Peki kadin, bende kaslı , fit,zengin biri olsun istiyorum sende evde tanga giy madem diye diretse kocasi giyecek mi itiraz etmeden?
Bazi seyler anlasmayla olur, ortak paydada olur.
Hep kadindan beklenti oluyor.
Bende buna karsiyim sanirim
Adam diretmese, hayatim şoyle seyler giysen hediye aldim , arada boyle yapalim dese kadin zaten yapar ki..
Peki kadin, bende kaslı , fit,zengin biri olsun istiyorum sende evde tanga giy madem diye diretse kocasi giyecek mi itiraz etmeden?
Bir sene olmuş doğum yapalı niye lohusa muamelesi yapıyorsunuz kadına?Öncelikle siz kompleks düşüncelerden bir kurtulun. Siz kendinizi ifade edemiyorsunuz ki . Hamilelik ve doğum sonrası vücudunuzun bu tepkileri vermesi gayet normal. Dengesi değişiyor bedenin. Psikolojik olarak da şuan hassas bir dönemdesiniz ve eşiniz çok afedersiniz gerizekalı. Açıp bıraz okusun kadın psikolojisini. Kendinizi ezdirmeyin ve kendinizi ifade edin yoksa bu adamın elinde ona eş değil cinsel obje gibi olacaksınız. Cinsellik evliliğin temelindedir ama karşılıklı olursa güzeldir. Hoşlanmadığınız birşeyi size yaptıramaz. O öyle kıyafetler mi istedi siz kendinize uygun şık bir kıyafet alın bakalım ozaman tavrı ne oluyor. Ama bunu yine kendiniz isterseniz yapın cinsellik zorla olmaz. Eşiniz diye sahibiniz degil
Adam başta kk’ya sor beni haklı bulacaklar demiş ya öyle olunca konu sahibinin hoşuna gitmedi.
Aklıma hemen Üftade geldiİnşallah adamın kk'da tatlış, minnoş bir üyeliği yoktur.